greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17693853

Arctica vanaf Reykjavik, IJsland met de Rotterdam

Holland America Line
1 / 42
Nieuwste Pinnacle Classe schip
Grand Dutch Cafe
Livemuziek: B.B. King's Blues Club

Bestemming

Europa

Reisduur

7 Nachten

Cruise schip

Rotterdam

Eindpoort

Rotterdam, Nederland

Route

Vertrek 15:00

Reykjavik is het culturele, politieke en economische centrum van IJsland. In veel musea kunt u over de geschiedenis van het eiland leren en artistieke kunstwerken bekijken. Zeer interessant hier is het openluchtmuseum in de buurt van de stad. U kunt enkele huizen uit de 19de eeuw bezoeken waar u een beeld krijgt van hoe de mensen in die tijd leefden. Bovendien vindt u overal in de stad leuke, gezellige en hippe winkeltjes.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Het Heimaey Island is een vulkanisch eiland dat tot de archipel van de Westman-eilanden behoort, wat zich bevindt aan de zuidkust van IJsland. Met haar ruim 4.000 inwoners is Heimaey Island het enige eiland van de Vestmannaeyjar eilanden dat bewoond is. De laatste vulkaan die uitbarstte op het eiland was de Eldfell vulkaan in 1973. De inwoners werden geëvacueerd voordat de huizen werden bedekt door al het zwarte as. Tegenwoordig ligt er geen zwart as meer, maar zijn de daken versierd met vrolijke kleuren.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De plaats met minder dan 400 inwoners behoort met haar vele bonte huizen tot één van de mooiste plaatsen van IJsland. Het is gelegen in Austurland in het oosten van IJsland. Ontdek dit kleine plaatsje en de wonderschone omgeving. De plaats bestaat vooral uit de inkomsten van de visvangst, daarom is het proberen van een stukje vis zeker een aanrader.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Men noemt de Schotse stad Aberdeen ook wel de "glinsterende stad" of "Silver City", omdat veel gebouwen gebouwd zijn uit graniet en daarom glinsteren bij weerkaatsing met het zonlicht. Aberdeen wordt daarnaast ook gezien als oliehoofdstad van Europa.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

South Queensferry ligt aan de oevers van de Firth of Forth, niet ver van Edinburgh. Door de gunstige ligging ten opzichte van de Schotse stad Edinburgh, is een bezoekje een echte must. Ook in South Queensferry zelf zult u zich niet snel vervelen. Zo zult u onder andere tijdens een wandeling door de stad de Forth Brigdes tegenkomen. The Forth Bridge zelf is 125 jaar geleden gebouwd en is een architectonisch hoogstandje dat tegenwoordig in de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Het is ook mogelijk om onder de in totaal vier bruggen door te varen.

Aankomst 07:00

Met zijn 590.000 inwoners is Rotterdam niet alleen de tweede grootste stad van Nederland, maar ook een van de meest actieve en levendige culturele centra. Rotterdam dankt zijn bekendheid niet alleen aan de slanke profielen van zijn futuristische wolkenkrabbers, maar ook aan de vele musea, festivals en evenementen die regelmatig in dit dynamische centrum worden georganiseerd. De haven van de stad is een van de belangrijkste havens van het continent en wordt daarom beschouwd als een "toegangspoort tot Europa" voor handel met de Verenigde Staten van Amerika. nieuwsgierigheid De haven van Rotterdam is de grootste van Europa De naam van de stad is afgeleid van die van een dam bij de Nieuwe Maas De stad is de thuisbasis van de beroemde reiziger Erasmus van Rotterdam die hier in 1466 werd geboren

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 36

U vaart op:

Rotterdam

Het spiksplinternieuwe Pinnacle Class schip de Rotterdam staat gereed om u de cruise van uw leven te bezorgen! Afgelopen voorjaar ging het zusterschip van de Koningsdam voor het eerst ter water. Stap aan boord en cruise mee naar Noord- en Oost-Europa.

Bouwjaar:

2021

Munteenheid:

USD

Passagiers:

2668
Leer meer over Rotterdam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Arctica vanaf Reykjavik, IJsland met de Rotterdam