greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17697299

Arctica vanaf Reykjavik, IJsland met de Seven Seas Voyager

Regent Seven Seas Cruises
1 / 29
"Observation Lounge" met dagelijks live muziek
4 restaurants aanwezig op het schip
Elegant Casino voor de spannende avonden

Bestemming

Europa

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

Seven Seas Voyager

Route

Vertrek 18:00

Reykjavik is het culturele, politieke en economische centrum van IJsland. In veel musea kunt u over de geschiedenis van het eiland leren en artistieke kunstwerken bekijken. Zeer interessant hier is het openluchtmuseum in de buurt van de stad. U kunt enkele huizen uit de 19de eeuw bezoeken waar u een beeld krijgt van hoe de mensen in die tijd leefden. Bovendien vindt u overal in de stad leuke, gezellige en hippe winkeltjes.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De berg in het vissersdorp Grundarfjördur op het schiereiland Snaefellsnes is één van de meest bekende bergen van IJsland, al dan niet de wereld. Deze Kirkjufell is niet voor niets het decor geweest van verschillende films. Door de indrukwekkende vorm en de schoonheid van de waterval op de voorgrond, maakt u hier al snel de perfecte vakantiefoto.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Isafjørdur is hoofdstad van de regio Westfjorden dat in het noordwesten van het land gelegen is. De populatie bedraagt ongeveer 2600 mensen. De belangrijkste economische factor voor deze stad is nog steeds de visserij. Door het kalme water in de regio biedt het de perfecte gelegenheid om een kajak vaartocht te maken langs de indrukwekkende fjorden. Door de stedelijke sfeer die de stad uitstraalt met z’n oude, smalle en kleurrijke straatjes zult u zich snel thuis voelen.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Akureyri is een havenstad in het noordelijke deel van IJsland en bevindt zich in een groot fjord. De Noordpool ligt niet ver van dit idyllische stadje. Er zijn talrijke bezienswaardigheden zoals musea en een botanische tuin. Regelmatig kunt u het prachtige noorderlicht zien. Dit zal uw IJsland cruise onvergetelijk maken. Eyjafjördur Fjord is een van de beste skigebieden in IJsland.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Seydisfjørdur is een klein stadje in de oostfjorden van IJsland waar u overrompeld wordt door het ruisende water van de watervallen. Het stadje met nog geen 700 inwoners wordt gezien als het meest pittoreske stadje van IJsland. Nergens in IJsland zijn de oude houten gebouwen zo goed onderhouden als hier. Het middelpunt van de stad is toch wel het oude kerkje dat, dankzij de kleur, ook wel het blauwe kerkje genoemd wordt.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Eskifjördur is een vissersplaats in IJsland. De plaats ligt aan het gelijknamige Fjord in het oosten van IJsland. Op het hoogste punt van het schiereiland vindt u Völva de witte heks, die volgens mythes gezworen zou hebben om over de fjord te waken en zoals de geschiedenis verteld, heeft ze dat ook gedaan. Op datzelfde punt kunt u ook heerlijk genieten van een zelf meegenomen picknick terwijl u prachtig zicht hebt over de fjorden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Stornoway heeft ongeveer 8000 inwoners en is de grootste stad op het eiland Lewis. Het behoort tot de Buiten-Hebriden van de eilandengroep Hebriden, die voor de westkust van Schotland liggen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Derry is de op een na grootste stad van Ierland. Tot de bezienswaardigheden behoort onder andere de oude binnenstad, die door een 1,5 km lange stadsmuur omgeven wordt. De 8 m hoge stadsmuur is zo waar toegankelijk en biedt u de gelegenheid om over de straten heen te kunnen kijken. Het St. Columb's Cathedral is de grootste Angilicaanse kerk van Noord-Ierland en het oudste gebouw van de stad.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Belfast is de perfecte stad voor een citytrip! De gewelddadige strijd in het verleden tussen de Katholieken en Protestanten heeft plaatsgemaakt voor een rustgevende stad waar genoeg culturele en historische bezienswaardigheden te bewonderen zijn. De hoofdstad van Noord-Ierland heeft ongeveer 280.000 inwoners die u graag verwelkomen. Niet alleen de inwoners zien de schoonheid van de stad en de omgeving, ook filmmakers raakten geinspireerd door de stad. Zo zijn er meerdere scènes van de wereldberoemde serie 'Game of Thrones' hier opgenomen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 18

U vaart op:

Seven Seas Voyager

Beleef en onvergetelijke reis met de Seven Seas Voyager. Het in 2003 in dienst genomen luxe cruiseschip biedt u het hoogste comfort en laat u volledig van uw vakantie genieten met genoeg entertainment aan boord.

Bouwjaar:

2003

Passagiers:

680
Leer meer over Seven Seas Voyager

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.

Arctica vanaf Reykjavik, IJsland met de Seven Seas Voyager