greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17633992

Australië en Nieuw-Zeeland vanaf Auckland, Nieuw-Zeeland met de Regatta

Oceania Cruises
1 / 24
Meerderheid van de cabines hebben een balkon
Italiaanse specialiteiten in de Toskana Restaurant
Beproef uw geluk in het casino

Bestemming

Australië en Nieuw-Zeeland

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Regatta

Route

Vertrek 19:00

Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland en biedt plaats aan de hoogste toren van het zuidelijk halfrond, de Sky Tower. De toren, die de trots is van de City of Sails, is 328 meter hoog. Door het warme zeeklimaat heersen er in Auckland warme zomers en regenachtige winters. Voordelig voor de vele reizigers die de stad ontmoeten, is dat Auckland een van de zonnigste steden van het land is. Door het aangename klimaat en de stralende zon is de stad de perfecte plek voor verschillende vrijetijdsactiviteiten, zowel op het vasteland als op het water.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Tauranga, een stad die ook wel 'de plaats van rust' wordt genoemd, ligt aan de kust en beschikt daardoor over meerdere stranden. Die stranden zijn, mede door het overvloed aan zonuren, erg populair onder zowel de lokale bevolking als de toeristen. De meeste bedrijvigheid vindt u bij het water, daar vindt u gezellige restaurantjes waar u kunt genieten van de internationale keuken. Vindt u het leuk om zich te mengen met de lokale bevolking? Ga dan een drankje drinken in het restaurant 'The Strand', hier komen de locals na het werk graag nog even samen wat drinken.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Deze stad, die op het Noordereiland gelegen is, is de hoofdstad van de regio Hawke's Bay en staat bekend om haar Art Deco stijl. Al bij een wandeling door de stad wordt het duidelijk dat veel gebouwen in de stad in deze stijl gebouwd zijn. Het was de Britse zeevaarder James Cook die in 1769 in Napier aan wal kwam en de perfecte locatie voor een haven zag. Dankzij de relatief hoge ligging van de stad heeft het vele zonuren en aangename temperaturen, van 's zomers 25 °C tot 's winters 14 °C .

Aankomst 12:00

Vertrek 20:00

Picton is een stad van ongeveer 3000 inwoners met een uitgebreide haven en bevindt zich aan het einde van fjord Queen Charlotte in de Malborough Sounds. In deze regio kunt u heerlijk wegdromen en genieten van de ontspannen eilandse levenstijl, waardoor u er zich meteen thuis zult voelen. Het waterfront is bekend als één van 's werelds beste aangezien het uitzicht gedurende de dag veranderd. Overal in het gebied kunt u genieten van de verfijnde keuken en de goddelijkste wijnen.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland bevindt zich het plaatsje Lyttelton. In de omgeving leefden ongeveer 1.000 jaar geleden de Maori. Een van de bezienswaardigheden is de haven. Bovendien loont het zich om een bezoek te brengen aan de Holy Trinity Church.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Altijd wat te zien en te doen in deze levendige stad op het Zuidereiland. Sommigen geloven zelfs dat Dunedin de mooiste stad is van Nieuw-Zeeland. De stad bruist van het leven wat mede te danken is aan de vele studenten die in de stad wonen. Maar ook qua historie en natuur heeft Dunedin veel te bieden. De stad heeft nauwe banden met de Schotse stad Edinburgh, wat u niet zal verbazen wanneer u om u heen kijkt. Dunedin heeft namelijk Schotse invloeden die u terug zult zien tijdens uw bezoek. Daarnaast was de stad hét handelscentrum van de stad dankzij de vele behaalde successen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Bluff is gelegen op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en is een van de plaatsen die als eerste was beslecht door de Europeanen. De haven van Bluff dient als thuishaven voor vele zeilers.

Aankomst 11:00

Melbourne is na Sydney de grootste stad van het Australische continent. Het is een dynamische stad met veel trendy restaurants en bars, musea en attracties, maar ook natuur ontbreekt hier niet. Melbourne heeft veel mooie parken en stranden om van te genieten met mooi weer. Ook staat Melbourne bekend om de vele verschillende festivals die worden georganiseerd. Een bezoek aan deze veelzijdige stad beloofd een indrukwekkende ervaring te worden.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Geelong bevindt zich aan de Australisch zuidkust, in de buurt van Melbourne. Het is de op een na grootste stad van de staat Victoria. De naam van de stad stamt af van het Aborigine woord Jillong, waarmee de oorspronkelijke inwoners van de plaats bedoeld worden.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 13

U vaart op:

Regatta

Op het vlaggenschip van Oceania Cruises zult u zich gegarandeerd heerlijk voelen. Zeer gedetailleerde faciliteiten en hoffelijke service maken uw cruise aan boord van de Regatta een onvergetelijke droomervaring op zee.

Gerenoveerd in:

2019

Passagiers:

656
Leer meer over Regatta

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.

Australië en Nieuw-Zeeland vanaf Auckland, Nieuw-Zeeland met de Regatta