greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17264907

Australië vanaf Auckland, Nieuw-Zeeland met de Silver Dawn

Silversea
1 / 32
Het nieuwste schip van Silversea Cruises
Het zusterschip van de Silver Muse en de Silver Moon
Acht eetgelegenheden aan boord

Bestemming

Australië en Nieuw-Zeeland

Reisduur

18 Nachten

Cruise schip

Silver Dawn

Rederij

Silversea

Route

Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland en biedt plaats aan de hoogste toren van het zuidelijk halfrond, de Sky Tower. De toren, die de trots is van de City of Sails, is 328 meter hoog. Door het warme zeeklimaat heersen er in Auckland warme zomers en regenachtige winters. Voordelig voor de vele reizigers die de stad ontmoeten, is dat Auckland een van de zonnigste steden van het land is. Door het aangename klimaat en de stralende zon is de stad de perfecte plek voor verschillende vrijetijdsactiviteiten, zowel op het vasteland als op het water.

Aankomst 09:00

Vertrek 23:00

Hobart is een stadje gelegen in het zuidoosten van het eiland Tasmanië dat ten zuiden van het Australische vasteland ligt. Dit pittoreske havenstadje heeft heel veel leuke restaurants waar lokale en internationale gerechten geserveerd worden. Tevens zijn er een aantal leuke bars om de avonduren door te brengen. Ook zijn er mogelijkheden om leuke buitenactiviteiten doen, zoals duiken, zeilen, raften en fietsen. Voor iets meer culturele activiteiten kunt u terecht bij één van de interessante musea of historische locaties.

Aankomst 08:00

Melbourne is na Sydney de grootste stad van het Australische continent. Het is een dynamische stad met veel trendy restaurants en bars, musea en attracties, maar ook natuur ontbreekt hier niet. Melbourne heeft veel mooie parken en stranden om van te genieten met mooi weer. Ook staat Melbourne bekend om de vele verschillende festivals die worden georganiseerd. Een bezoek aan deze veelzijdige stad beloofd een indrukwekkende ervaring te worden.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

Met zo’n 1,3 miljoen inwoners is Adelaide de vijfde grootste stad van Australië. Gelegen in het zuiden, heeft Adelaide een mediterraan klimaat waardoor de zomers warm zijn en het in de winter kan sneeuwen. Adelaide wordt ook wel ‘City of Churches’ genoemd dankzij de grote hoeveelheid prachtige kerken en kathedralen die te bezoeken zijn. Daarnaast is Zuid-Australië ook erg bekend als wijnregio en daarom is het voor de wijnliefhebber leuk om een proeverij bij te wonen die op verschillende plaatsen aangeboden worden.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Kangaroo Island is na Tasmanië en Melville Island het derde grootste eiland van Australië met ongeveer 4400 inwoners. Kangaroo Island staat bekend om zijn magische en wonderschone natuur wat te danken is aan het feit dat de helft van het eiland nooit gecultiveerd is en ongeveer een derde van Kangaroo Island uit beschermd gebied bestaat. Zo geniet je het hele jaar door van witte stranden, wildlife, prachtige natuurparken en heerlijke inheemse wijnen.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

-

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 24

U vaart op:

Silver Dawn

In 2021 is het zover - het nieuwste lid van de Silversea Cruises-vloot, de Silver Dawn, vertrekt voor het eerst. Kijk uit naar een nieuwe luxe wereld die u zal verrassen met een mix van klassiek en modern. Haar zusterschepen zijn de Silver Muse en de Silver Moon.

Bouwjaar:

2021

Passagiers:

596
Leer meer over Silver Dawn

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 18 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Australië vanaf Auckland, Nieuw-Zeeland met de Silver Dawn