greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17762996

Australië vanaf Melbourne, Australië met de Silver Nova

Silversea
1 / 28
Nieuw luxe schip
Meer als gewoon een cruisereis!
Nieuwste in de vloot!

Bestemming

Australië

Reisduur

47 Nachten

Cruise schip

Silver Nova

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 19:00

Melbourne is na Sydney de grootste stad van het Australische continent. Het is een dynamische stad met veel trendy restaurants en bars, musea en attracties, maar ook natuur ontbreekt hier niet. Melbourne heeft veel mooie parken en stranden om van te genieten met mooi weer. Ook staat Melbourne bekend om de vele verschillende festivals die worden georganiseerd. Een bezoek aan deze veelzijdige stad beloofd een indrukwekkende ervaring te worden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Het plaatsje Eden ligt aan de zuidoostkust van Australië en bestaat uit prachtige ongerepte natuur. In de omgeving zijn ook talloze schitterende nationale parken te vinden en langs de kust vindt u prachtige kliffen en schitterende zandstranden. Het Killer Whale Museum is een fascinerend museum over de prachtige orka en het verleden ervan in Eden. Tevens zijn er diverse heerlijke restaurantjes met waanzinnig uitzicht op Quarantine Bay en Calle Calle Bay. Ook vanaf de Disaster Bay Lookout heeft u adembenemend uitzicht op de baaien.

Aankomst 13:30

Sydney is de dichtstbevolkte stad van Australië met een populatie van bijna vijf miljoen en is gelegen aan de oostkust van het land. Het is een bruisende metropool met veel leuke dingen om te zien en te doen. Breng een bezoekje aan het beroemde stadsstrand Bondi Beach of neem een kijkje bij 's werelds grootste natuurlijke haven waar je schitterend uitzicht hebt op de Sydney Harbour Bridge en Sydney Opera House. Ook qua nachtleven heeft Sydney veel te bieden met een grote hoeveelheid hippe bars en nachtclubs.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Ontdek de schoonheid van de prachtige havenstad Newcastle in Australië. De haven van Newscastle is de op twee na grootste van het land. Van hieruit kunt u van alles ondernemen. Prachtige stranden, wijngaarden, bossen en meren bevinden zich in de directe omgeving van Newcastle. Daarnaast is de Newcastle Memorial Walk een leuke tijdsbesteding tijdens uw bezoek aan de stad. Dit is een mooie route met schitterend uitzicht over de stad.

Aankomst 07:00

Vertrek 20:00

Tussen Gold Coast en Sunshine Coast bevindt zich de stad Brisbane aan de oostkust van Australië. Brisbane is de op twee na grootste stad van Australië en vooral bekend om de bloeiende kunst en muziekscene. Zo zijn er veel leuke musea, live muziek en is er een sprankelend nachtleven. Dankzij het subtropische klimaat heeft Brisbane warme zomers en gematigde winters. Hier kan heerlijk van genoten worden op een van de vele nabijgelegen stranden.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Mooloolaba behoort tot de Sunshine Coast, dat ongeveer 250.000 inwoners heeft. Het is onderdeel van de de deelstaat Queensland en wordt gekenmerkt door een serie zeer beroemde badplaatsen. Daarnaast is de plaats ook beroemd om zijn prachtige stranden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Fraser Island is het grootste zandeiland ter wereld. Het eiland ligt voor de Australische oostkust en behoort tot de staat Queensland. Witte stranden en een heldere blauwe zee zijn te vinden rondom het eilanden. 72 verschillende soorten kleuren zand kunt u vinden op de diverse zandstranden. Daarbij is Fraser Island de enigste plek van de hele wereld waar een regenwoud op zand groeit. </p> <b>Highlights van Fraser Island: </b><br> <ul> <li> Walvissen spotten rondom Fraser Island</li> <li> Ontdek de charme van het regenwoud </li> </ul>

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 8

U vaart op:

Silver Nova

Het innovatieve horizontale ontwerp van de Silver Nova biedt een nieuwe dimensie in luxe cruisen. Van openbare ruimtes tot een gloednieuwe selectie suites met 270˚ uitzicht naar achteren, Silver Nova is de toekomst van onze vloot. Meer details worden binnenkort onthuld!

Bouwjaar:

2023

Passagiers:

728

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 47 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Australië vanaf Melbourne, Australië met de Silver Nova