greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17762010

Australië vanaf Singapore, Singapore met de Norwegian Spirit

Norwegian Cruise Line
1 / 41
In de frisse buitenlucht hardlopen op de atletiekbaan
Gerenoveerd in 2008
Groot casino aan boord waar u uw geluk kunt beproeven

Bestemming

Australië

Reisduur

19 Nachten

Cruise schip

Norwegian Spirit

Route

Vertrek 16:00

Singapore is een van de drukste steden ter wereld. De stad heeft oude pleinen, talrijke musea, theaters, parken, historische kerken, tempels en moskeeën te bieden. De meest bekende trekpleister van Singapore is de Merlion. Dit is een standbeeld bestaande uit een halve leeuw en een halve vis. Ook de muziek in Singapore is speciaal door de invloeden uit heel Azië. Singapore combineert oud en nieuw, vandaag en morgen, en biedt daarmee een unieke omgeving.

Aankomst 08:45

Vertrek 15:45

De tweede grootste stad in Indonesië biedt een aantal hoogtepunten, die bij een reis bekeken kunnen worden. Door het niet hebben van een betrouwbare geschiedenis in de 18e eeuw, is de exacte datum van de stichting van de stad niet duidelijk. Wel is duidelijk dat de stad heel oud is.

Aankomst 10:15

Vertrek 20:00

In het zuiden van het schitterende eiland Bali bevindt zich de stad Benoa. Dit is een geweldige plek om te surfen, duiken en voor andere spannende wateractiviteiten. Behalve lekker zonnebaden op de witte stranden, kunt u ook tot rust komen in een van de vele spa’s. Leuk is het om een bezoekje te brengen aan de wonderlijke Chinese en boeddhistische tempel Caow Eng Bio. Deze rode tempel beloofd een fascinerende ervaring te zijn. Bali Turtle Conservatory is ook een echte aanrader. Het is een heel leuk gezicht om de talloze verschillende schildpadden bij elkaar te zien in deze schildpaddenopvang.

Aankomst 07:00

Vertrek 21:00

Grenzend aan Perth ligt het havenstadje Fremantle in het zuidwesten van Australië. Op het gebied van voedsel bent u helemaal op de juiste plaats in Fremantle. Dankzij de ligging aan zee is er een overvloed aan verse vis, maar ook zijn er diverse restaurants die Aziatisch, Italiaans of Indiaas eten serveren. In het historische West End kunt u lekker shoppen, koffie drinken en genieten van de gedenkwaardige oude straten en architectuur. Ook zijn er in Fremantle meerdere interessante musea te bezoeken, zoals WA Shipwrecks Museum.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De Margaret is een rivier in West-Australië. De rivier ligt bij het stadje Margaret River, de hoofdplaats van het bestuurlijk gebied Shire of Augusta-Margaret River, en ontspringt zo'n 45 kilometer naar het oosten. De regio is bekend om zijn wijnbouw. In de buurt zijn ook vele grotten te vinden, waarvan er zes toegankelijk zijn voor het publiek.

Aankomst 11:00

Vertrek 19:00

De stad Albany ligt aan de zuidwestkust van Australië en telt ongeveer 25.000 inwoners. Dankzij het Mediterrane klimaat zijn de zomers in Albany warm en de winters rond de 9 °C. Voor cultuurliefhebbers is Albany geweldig vanwege het grote aantal kunstgaleries en exposities. Ook voor avonturiers zijn er diverse activiteiten, zoals wonderbaarlijke duikplekken, fietsroutes en wandelpaden. Maar ook mooie nationale parken en baaien om walvissen te spotten.

Aankomst 07:00

Vertrek 20:00

Met zo’n 1,3 miljoen inwoners is Adelaide de vijfde grootste stad van Australië. Gelegen in het zuiden, heeft Adelaide een mediterraan klimaat waardoor de zomers warm zijn en het in de winter kan sneeuwen. Adelaide wordt ook wel ‘City of Churches’ genoemd dankzij de grote hoeveelheid prachtige kerken en kathedralen die te bezoeken zijn. Daarnaast is Zuid-Australië ook erg bekend als wijnregio en daarom is het voor de wijnliefhebber leuk om een proeverij bij te wonen die op verschillende plaatsen aangeboden worden.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Singapore, Singapore naar Sydney, Australië met de Norwegian Spirit
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 29

U vaart op:

Norwegian Spirit

Met de Norwegian Spirit ervaart u een cruise in een speciale klasse. Geniet met uw familie of vrienden van een geweldige reis die iedereen aanspreekt, op een schip die u niets te wensen overlaat met mooie herinneringen.

Gerenoveerd in:

2022

Passagiers:

2018
Leer meer over Norwegian Spirit

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 19 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.

Australië vanaf Singapore, Singapore met de Norwegian Spirit