Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Portugal vanaf Hamburg met de HANSEATIC spirit

11 nachten, 9 havens met deHapag-Lloyd Cruises#17586603
Inbegrepen:
  • volpension
  • Uitermate luxe expeditiecruises
  • Gevarieerd entertainmentprogramma
  • Elegante en luxe ambiance aan boord
Map Marker
Wachten
Heeft u een vlucht nodig?
Cruise only
Cruise + Vlucht
  • Hapag-Lloyd Cruises
  • HANSEATIC spirit
  • Europa
  • Hamburg
  • Funchal, Portugal
  • 11 nachten
  • 11-10-2024
  • 17586603
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Hamburg, DuitslandInscheping
Hamburg, Duitsland
Deze op een na grootste stad van Duitsland, met zijn 1,8 miljoen inwoners, ligt aan de rivier de Elbe. Hamburg heeft een dicht netwerk van vaarwegen en zelfs nog meer bruggen dan in Venetië. Van de legendarische wijk St. Pauli tot de verschillende havenfaciliteiten - Hamburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden. In heel Hamburg is een U-bahn beschikbaar om uw tijd optimaal te besteden en snel van plaats naar plaats te reizen. Een echte aanrader is een boottocht over de Alster om de stad goed te verkennen.
2op zee
3Honfleur (Parijs), Frankrijk
Honfleur heeft ongeveer 8.500 inwoners en ligt aan de monding van de Seine in het Kanaal. De havenstad staat beroemd om zijn glinsterende licht. Vele schilders gebruikten deze stad in het verleden als inspiratie voor hun kunstwerken. Een van de bezienswaardigheden is de Pont de Normandie, die Honfleur met Le Havre verbindt. Deze brug met een spanwijdte van 856 meter, is de grootste brug in Europa. Een andere trekpleister in Le Havre is de stadskern, die in 2005 werd opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst. De kerk van St. Jozef en het Museum voor Schone Kunsten zijn ook zeker de moeite waard om te bezichtigen.
4St. Peter Port, Guernsey
De hoofdstad van Guernsey behoort tot de 50 belangrijkste historische steden in het Verenigd Koninkrijk. Het eiland geeft de indruk dat er in honderden jaren niets veranderd is. Met de prachtige kerk als middelpunt van het karakteristieke centrum, loopt u naar de pittoreske winkeltjes waar u de leukste souvenirtjes zult vinden. Dwaal door de elegante tuinen van Candie Gardens, bewonder Hauteville House dat vroeger bewoond werd door de beroemde Franse schrijver Victor Hugo en ontdek de historie van het Castle Cornet.
5op zee
6La Coruña, Spanje
In het noordwesten van Spanje ligt La Coruña. De stad staat bekend om haar Herculestoren, een Romeinse vuurtoren die in de 2de eeuw al de weg heeft gewezen naar de haven. Een van de bezienswaardigheden in de omgeving is het heiligdom Santiago de Compostela.
7Vilagarcia de Arousa, Spain
-
8Porto, Portugal
Porto, Portugal
De stad Porto staat bekend als de officiële hoofdstad van Portugal. Het bevindt zich in het noorden van het land en biedt u de typische Portugese flair.
9Lissabon, Portugal
De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.
10op zee
11Porto Santo, Portugal
Porto Santo is een stad op het Portugese eiland Santo, die is gelegen in de Atlantische Oceaan. Het eiland behoort tot de archipel van Madeira en ligt ongeveer 42 km ten noord-oosten van Madeira. Bijzonder aantrekkelijk voor toeristen is het negen kilometer lange zandstrand van het eiland.
12Funchal, PortugalOntscheping
Funchal is de hoofdstad van Madeira. De oorsprong van de naam gaat terug naar de ontdekking door de Portugezen. Bij aankomst groeide er veel venkel op het eiland, wat verwijst naar Funchal. De stad kan terugkijken op een bijna 600 jaar oude geschiedenis. Leuk om te zien zijn de Levada: kunstmatige beekjes waarmee regenwater uit het noorden en het centrum van Madeira naar de boerderijen in het zuiden wordt geleid.
Hapag-Lloyd Cruises# 17586603

Portugal vanaf Hamburg met de HANSEATIC spirit

11 nachten, 9 havens met de HANSEATIC spirit
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Volpension aan boord (Ontbijt en vroege vogels ontbijt, tussendoortjes, middageten, avondeten, koffie ,amp; thee)
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Golfarrangement, inclusief 5 exclusieve golfbanen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Hapag-Lloyd Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Hamburg, Duitsland
    Inscheping
    2
    op zee
    3
    Honfleur (Parijs), Frankrijk
    4
    St. Peter Port, Guernsey
    5
    op zee
    6
    La Coruña, Spanje
    7
    Vilagarcia de Arousa, Spain
    8
    Porto, Portugal
    9
    Lissabon, Portugal
    10
    op zee
    11
    Porto Santo, Portugal
    12
    Funchal, Portugal
    Ontscheping