Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Main vanaf Straatsburg met de Amadeus Nova

6 nachten, 10 havens met deAmadeus-riviercruises#17584146
    Map Marker
    Wachten
    • Amadeus-riviercruises
    • Amadeus Nova
    • Europa
    • Straatsburg
    • Nürnberg, Duitsland
    • 6 nachten
    • 06-12-2025
    • 17584146
    Route & kaart
    op aanvraag

    Dag

    haven

    info

    1Straatsburg, FrankrijkInscheping23:00
    vertrek 23:00
    Straatsburg is een stad met veel diversiteit. Aan de ene kant is het een typische Franse stad, maar het heeft ook Duitse trekjes en een rijk middeleeuws verleden. De grootste aandachtrekker van Straatsburg is de gotische Notre-Dame kathedraal, maar dit is zeker niet het enige wat de stad te bieden heeft. Zwerf rond in de kronkelende straatjes van de oude stad, die vol staan met scheve vakwerkhuizen. Tevens als de zetel van de Raad van Europa, het Europees Parlement en het Europees Hof is Straatsburg een van de belangrijkste centra van de Europese Unie.
    2Speyer, Duitsland07:0012:00
    aankomst 07:00vertrek 12:00
    Speyer is een van de oudste steden in Duitsland en is zwaar beschadigd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Echter, in Speyer staat de grootste overgebleven romaanse kathedraal, de Marien kathedraal. Deze kathedraal staat sinds 1981 op de UNESCO werelderfgoed lijst. Het centrum van Speyer is de thuisbasis van een aantal musea en de resten van een middeleeuwse synagoge. In Speyer is alles makkelijk te voet te bereiken en kunt u makkelijk van museum naar museum lopen.
    2Mannheim, Duitsland14:0023:59
    aankomst 14:00vertrek 23:59
    Mannheim is een erg industriële stad en de meeste grote multinationals hebben hun hoofdkantoor in deze stad gevestigd. Maar Mannheim is niet alleen industrie, de stad heeft ook een grote, energieke culturele scene. Zo kunt u hier talloze musea bezoeken, maar de stad beschikt ook over diverse historische en religieuze gebouwen. Een indrukwekkend gebouw is bijvoorbeeld het kasteel van de keurvorst van de Palts, dat na Versailles het grootste barokke gebouw in Europa is.
    3Mainz, Duitsland04:0011:00
    aankomst 04:00vertrek 11:00
    Beleef deze historische stad in Duitsland. De geschiedenis van Mainz gaat terug tot de prehistorie. De stad werd gesticht door de Romeinen en is sinds de achtste eeuw een Duitse stad. De stad is de hoofdstad van de Duitse deelstaat Rijnland-Palts sinds 1946. In 1942 is er een deel van de stad verwoest door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maar er zijn nog veel historische gebouwen die u kunt bezoeken, zoals de kathedraal en de St. Stephen's kerk.
    3Frankfurt am Main, Duitsland17:0022:30
    aankomst 17:00vertrek 22:30
    Hoewel Frankfurt slechts de vijfde grootste stad van Duitsland is, is de stad een van de meest belangrijke internationale steden van de wereld. Een bijzonderheid van Frankfurt is de ongewone skyline, gedomineerd door de hoogste wolkenkrabbers van Europa. Niet alleen de moderne gebouwen van Frankfurt zijn de moeite waard, maar ook de oude stad, waar de keizerlijke kathedraal, de Römerberg en St. Paul's kerk zich bevinden. Een bijzonder schilderachtig uitzicht biedt de rivier de Main in Frankfurt, waar de mooiste bruggen u naar de overkant brengen.
    4Miltenberg, Duitsland13:0014:00
    aankomst 13:00vertrek 14:00
    Miltenberg is een stad in Neder-Franken, Beieren. De stad ontwikkelde zich eerst om de Mildenburg heen, die rond de 13e eeuw werd gebouwd. In het historische centrum zijn tal van goed bewaard gebleven vakwerkhuizen te bewonderen. Interessant zijn ook de "Schnatterloch" en het Hotel Zum Riesen, dat is waarschijnlijk het oudste pension in Duitsland. De ligging aan de rivier de Main en de sfeervolle vakwerkhuizen is dit stadje een ideale plaats om mooie wandelingen of fietstochten te maken door de stad of de omliggende natuur.
    4Wertheim, Duitsland18:3019:00
    aankomst 18:30vertrek 19:00
    De stad Wertheim in Baden-Württemberg ligt aan de Main en grenst aan Beieren. De stad is gelegen in de gelijknamige gemeente en heeft een rustige en oude uitstraling. De stad geeft u de indruk dat u in een ander tijdperk terecht bent gekomen. Het oude kasteel en de talrijke religieuze bouwwerken dragen daar hun steentje aan bij. In de zomer wordt de marktplaats gevuld met tafels en stoelen waar de lokale bevolking en de toeristen samenkomen om samen te genieten van een heerlijk drankje in de zon.
    5Würzburg, Duitsland08:3017:30
    aankomst 08:30vertrek 17:30
    De stad Würzburg ligt aan de Main en behoort, op basis van de in 1402 opgerichte Juliuan-Maximilian universiteit, tot de klassieke Duitse universiteitssteden. De stad heeft een rijke geschiedenis. Zo heeft het onder andere de Franse Revolutie en de Tweede Wereldoorlog doorstaan en dat is hier en daar in de stad goed terug te zien. De oudste bruggen verbinden de oude en het nieuwe gedeelte van de stad, waardoor u beide gemakkelijk kunt ontdekken. Een van de oudst bruggen over de rivier is de Alte Mainbrücke die stamt uit de middeleeuwen.
    6Bamberg, Duitsland15:0019:00
    aankomst 15:00vertrek 19:00
    Bezoekers aan de stad Bamberg, dat in zijn geheel op de UNESCO werelderfgoedlijst staat, betoverd door de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is. De op heuvels gebouwde stad heeft veel weg van oude Romeinse stad. De oude huisjes en de prachtige oude bouwwerken geven de bezoeker een uitzonderlijke impressie. Bamberg wordt beschouwd als economisch centrum van Opper-Franken en is de grootste intact gebleven centrum in Duitsland. Bamberg is een geweldige aanlegplaats voor uw cruise over de Main.
    7Nürnberg, DuitslandOntscheping05:00
    aankomst 05:00
    Nürnberg is de op een na grootste stad van Beieren en ligt aan beide zijden van de rivier de Pegnitz. De stad biedt u vele culturele hoogtepunten. Talrijke musea laten u de charme van deze stad zien, bijvoorbeeld de Kunsthal van Nürnberg. Naast de vele musea die de stad rijk is vindt u hier ook alle mogelijkheden om heerlijk te wandelen, ontspannen en inspannende activiteiten te ondernemen. Ook al is de stad een historische bezienswaardigheid op zichzelf, een bezoek aan de Nürnberger Burg mag u niet overslaan.
    Amadeus-riviercruises# 17584146

    Main vanaf Straatsburg met de Amadeus Nova

    6 nachten, 10 havens met de Amadeus Nova
    Data & Prijzen
    LoadingWachten

    Selecteer een van de volgende hutcategorieën

    Type hut
      Uw reisoverzicht
      LoadingWachten
      Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Amadeus-riviercruises.
      +
      Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
      Overzicht
      Reisplan
      Diensten inbegrepen
      Schip
      Dekken
      price loading

      Reisplan

      Cruise Waypoints
      Dag
      haven
      info
      1
      Straatsburg, Frankrijk
      Inscheping
      2
      Speyer, Duitsland
      2
      Mannheim, Duitsland
      3
      Mainz, Duitsland
      3
      Frankfurt am Main, Duitsland
      4
      Miltenberg, Duitsland
      4
      Wertheim, Duitsland
      5
      Würzburg, Duitsland
      6
      Bamberg, Duitsland
      7
      Nürnberg, Duitsland
      Ontscheping