Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Westelijke Caraïben vanaf La Romana met de Mein Schiff 1

14 nachten, 9 havens met deMein Schiff 1TUI Cruises - Mein Schiff#16968856
Inbegrepen:
  • All Inclusive
  • Premium All-Inclusive
  • Taal aan boord is Duits
  • Nespresso machine in elke hut
Map Marker
Wachten
  • TUI Cruises - Mein Schiff
  • Mein Schiff 1
  • Westelijke Caraïben
  • La Romana
  • La Romana, Dominicaanse Republiek
  • 14 nachten
  • 22-11-2024
  • 16968856
    • All Inclusive
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1La Romana, Dominicaanse RepubliekInscheping22:00
vertrek 22:00
La Romana is een schitterende kustplaats in het zuidoosten van de Dominicaanse Republiek. De stad staat bekend om zijn witte stranden, helderblauwe water en uitstekende resorts. Het paradijselijke La Romana is perfect voor watersport en boottours. De diverse duikcenters bieden begeleiding voor een schitterende duiktrip om de onderwaterwereld te ontdekken. Ook zijn er andere indrukwekkende plekken te bezoeken, zoals de grot ‘Cueva de las Maravillas’ en het gereconstrueerde dorpje Altos de Chavon.
2op zee
3Ocho Rios, Jamaica07:0020:00
aankomst 07:00vertrek 20:00
Ocho Rios biedt zijn bezoekers enkele bezienswaardigheden, zoals Dunn's River Falls en de Craft Market. Het stadje, dat slechts 10.000 inwoners heeft, wordt jaarlijks bezocht door bijna 400.000 toeristen. Naast rondleidingen op het platteland, zijn verschillende winkelcentra het uitgangspunt voor bezoekers.
4Montego Bay, Jamaica07:0022:00
aankomst 07:00vertrek 22:00
De havenstad Montego Bay ligt aan de noordwestkust van Jamaica en is de tweede grootste stad van het land. Het staat bekend om zijn mix van oud en nieuw, eveneens om zijn mooie stranden in de omgeving. De grootste stranden Doctor's Cave en McCatty bieden een prachtig uitzicht en is een geweldige plek om te ontspannen. Een van de bezienswaardigheden is Rose Hall, een gerestaureerd herenhuis van een suikerriet plantage uit het jaar 1760.
5op zee
6Cozumel, Mexico06:3020:00
aankomst 06:30vertrek 20:00
Het eiland Cozumel is een eiland in de Caribische Zee voor de kust van Mexico en heeft een lange geschiedenis. De Maya's hadden op het eiland een religieus centrum gevestigd met vele tempels. Vandaag de dag kunt u een bezoek brengen aan de ruïnes. Daarnaast biedt Cozumel goede duikmogelijkheden met prachtige koraalriffen, zoals Palancar Reef. Ook voor natuurliefhebbers is het eiland een ideale locatie vanwege de bijzondere planten die alleen op Cozumel groeien en de adembenemende wilde dieren die u tegen kunt komen, zoals schildpadden en krokodillen.
7op zee
8Belize City, Belize08:0019:00
aankomst 08:00vertrek 19:00
Belize City, Belize
De in de 17e eeuw opgerichte stad Belize City is gelegen aan de oostkust van Belize. De stad heeft zo’n 75.000 inwoners en wordt in tweeën gedeeld door de rivier Haulover Creek. Dankzij de Swing Bridge zijn de twee stadsdelen met elkaar verbonden en is het mogelijk om heen en weer te reizen. Vanwege het lekkere en zonnige weer biedt de regio de ideale gelegenheid voor watersportactiviteiten. Ook kunt u prachtige oude Maya tempels bezichtigen die zich in de buurt van Belize City bevinden. De ontspannen en ongedwongen sfeer zorgen ervoor dat Belize City een heerlijke bestemming is voor reizigers. Highlights van Belize City Bezoek de Belize Zoo en bewonder de prachtige dieren Ontdek de Xunantunich ruïne van de Maya's Bewonder het langste Barrièrerif op het noordelijk halfrond tijdens het duiken of snorkelen
9Roatán, Honduras08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Roatán ligt voor de kust van Honduras en behoort tot de Baai-eilanden. Het eiland is het grootste en meest ontwikkelde eiland van deze eilandengroep en is vooral populair onder duikers en snorkelaars. Dat komt door de schitterende omgeving met witte zandstranden, helder water en het grote koraalrif ‘the Great Mayan Reef’ dat langs de kust van de Baai-eilanden gelegen is. Daarnaast kunt u in Roatán ook heerlijk luieren aan het strand of in één van de vele spa’s. Ook de karakteristieke boetiekjes en kunstgaleries zijn leuk om lekker in rond te kijken.
10op zee
11Puerto Limón, Costa Rica07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Puerto Limón is een havenstad aan de kust van Costa Rica dat in 1870 gesticht is. De stad beschikt over prachtige landschappen met veel planten en bomen, witte stranden en helderblauw water. Er zijn karakteristieke markten en winkeltjes waar u lekker kunt rondneuzen. U kunt ook het regenwoud verkennen in Veragua Rainforest Park, waar u aapjes kunt spotten en watervallen kunt bewonderen. Geniet van heerlijke streekgerechten of Caribische koffie langs het water en geniet vooral van de rust en ontspannen sfeer in Puerto Limón.
12Colón, Panama05:4516:30
aankomst 05:45vertrek 16:30
Colón, Panama
De havenstad Colón ligt aan de Atlantische Oceaan en is de noordelijke poort naar het Panamakanaal. Tevens is het de tweede grootste stad van Panama en een belangrijk commercieel en toeristisch centrum. De stad is voornamelijk opgericht om cruiseschepen te ontvangen die vanuit de Caribbean aankomen. Een hoogtepuntje in Colón is het Panamakanaal treinspoor, wat tot 1896 de enige snelle manier was om spullen te vervoeren van Panama naar Colón. Ook is het Portobelo National Park een aanrader. Hier kunt u genieten van de omgeving en de historie van Colón.
13Cartagena, Colombia09:3018:00
aankomst 09:30vertrek 18:00
Cartagena, Colombia
Cartagena is gesticht in 1533 en is gelegen aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Het is een van de mooiste koloniale steden in Zuid-Amerika. De prachtige oude binnenstad staat op de werelderfgoedlijst. Hier zijn veel oude gebouwen terug te vinden, zoals het Paleis van de Inquisitie. Daarnaast is er de mogelijkheid om verdedigingswerken en forten te bezoeken. De stad heeft een rijke geschiedenis in piraterij, de ontdekking door de Spanjaarden en de overname van de Engelsen. Dit kan onder andere terug worden gevonden in de architectuur op het eiland.
14op zee
15La Romana, Dominicaanse RepubliekOntscheping07:00
aankomst 07:00
La Romana is een schitterende kustplaats in het zuidoosten van de Dominicaanse Republiek. De stad staat bekend om zijn witte stranden, helderblauwe water en uitstekende resorts. Het paradijselijke La Romana is perfect voor watersport en boottours. De diverse duikcenters bieden begeleiding voor een schitterende duiktrip om de onderwaterwereld te ontdekken. Ook zijn er andere indrukwekkende plekken te bezoeken, zoals de grot ‘Cueva de las Maravillas’ en het gereconstrueerde dorpje Altos de Chavon.
TUI Cruises - Mein Schiff# 16968856

Westelijke Caraïben vanaf La Romana met de Mein Schiff 1

14 nachten, 9 havens met de Mein Schiff 1
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Fooien
  • Belastingen en havengelden
  • Espressomachine in de hut (2 capsules per dag)
  • Premium All-Inclusive Geniet van ultieme service met meer dan 100 merkdranken aan boord (frisdranken, bier, wijn, cocktails, longdrinks, sterke dranken, speciale koffiesoorten etc.)
  • Gebruik van de sauna's en de sport-en wellnessfaciliteiten
  • Suites en Junior Suites: Excellence Service
  • Gekwalificeerde kinderopvang
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Gevarieerd entertainment
  • Duitstalige gids
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor TUI Cruises - Mein Schiff.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    La Romana, Dominicaanse Republiek
    Inscheping
    2
    op zee
    3
    Ocho Rios, Jamaica
    4
    Montego Bay, Jamaica
    5
    op zee
    6
    Cozumel, Mexico
    7
    op zee
    8
    Belize City, Belize
    9
    Roatán, Honduras
    10
    op zee
    11
    Puerto Limón, Costa Rica
    12
    Colón, Panama
    13
    Cartagena, Colombia
    14
    op zee
    15
    La Romana, Dominicaanse Republiek
    Ontscheping