greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17806857

Beleef de parels van Skagen

Seabourn
1 / 11
Groot aanbod culinaire en culturele evenementen
Maak gebruik van de wellness en fitnessruimte
Drink een verfrissende cocktail bij het zwembad

Bestemming

Europa

Reisduur

7 Nachten

Cruise schip

Seabourn Ovation

Rederij

Seabourn

Route

Vertrek 17:00

Kopenhagen is het culturele en economische centrum van Denemarken. De stad is de thuisbasis van het Deense parlement en de koninklijke familie. Het symbool van de stad is de Kleine Zeemeermin, die u zeker moet bezoeken. In 1913 werd het beeld onthult en sindsdien siert het Kopenhagen. Ook wat betreft plezier komt u niks te kort in deze stad. Tegenover het Centraal Station kunt u 's werelds oudste pretpark, Tivoli, bezoeken. Erg interessant is een wandeling door de hippiewijk Vrijstad Christiania.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De havenstad Skagen is de meest noordelijke stad van Denemarken en biedt met zijn schilderachtige landschap, het typische stadsbeeld van de gele huizen met rode pannendaken en de tweede grootste vuurtoren in Denemarken. Daarnaast is de stad bekend geworden door de Skagen horloges.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Göteborg is niet alleen de op een na grootste stad van Zweden, maar ook de mooiste plaats van het land. Gelegen aan de monding van de rivier Göta Älv, welke uitmondt in de Atlantische Oceaan, profiteert de stad van haar positie als cultureel centrum van Zweden. Binnen de stad zijn de mooiste en belangrijkste bezienswaardigheden goed te voet te bereiken.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Oslo, ook wel bekend als de groene stad, wacht op u met talloze bezienswaardigheden en de typische Scandinavische flair. Geniet van het fascinerende Oslo. U kunt hier kennis maken met de Noorse openheid en vriendelijkheid van de bewoners. Bezienswaardigheden die u niet wilt missen zijn het koninklijke kasteel, het regeringsgebouw Storting en het stadhuis, waar elk jaar de Nobelprijs uitreikingen plaats vinden. Voor het kopen van cadeaus en souvernirs kunt u een wandeling maken door de populaire winkelstraat, Karl Johans Gate, maken.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

-

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

In het noorden van België ligt Antwerpen, wat de hoofdstad is van de gelijknamige provincie. Inwoners van de stad worden ook wel 'Sinjoren' genoemd en de stad zelf heeft de bijnaam 'koekenstad', vanwege de vele koekfabrieken. Antwerpen is in het bijzonder bekend vanwege de verwerking en handel in diamanten. De historische stadskern kenmerkt zich door de vele goed onderhouden bouwwerken en is in het bijzonder interessant voor liefhebbers van de late Middeleeuwen, de Renaissance, de Barok en Jugendstil.

Aankomst 06:00

Londen, de hoofdstad van Groot-Brittannië, biedt u vele bekende bezienswaardigheden die u zeker een keer gezien moet hebben. De Big Ben, Tower Bridge, het Buckingham Palace en St. Paul's Cathedral zijn daar een paar voorbeelden van. Maar de stad Londen heeft nog veel meer te bieden. Naast de fascinerende historische architectuur, staat Londen ook bekend als mode- en shopping metropool. Vanuit de hele wereld komt de High Society hier bij elkaar om de nieuwste mode- en lifestyle trends te bewonderen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Belastingen en havengelden
  • Alle fooien voor het cabinepersoneel, Restaurant Stewards en het entertainmentprogramma aan boord
  • Accommodatie in de geboekte categorie cabine
  • Alle maaltijden en een ruime keuze aan drankjes aan boord
  • Gebruik van faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 6

U vaart op:

Seabourn Ovation

De Seabourn Ovation is het zusterschip van de Seabourn Encore. In 2018 wordt het schip geïntroduceerd met haar luxueuze uitstraling.

Bouwjaar:

2018

Passagiers:

604
Leer meer over Seabourn Ovation

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Seabourn.