Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Benelux vanaf Lissabon met de Norwegian Star

14 nachten, 12 havens met deNorwegian StarNorwegian Cruise Line#16799518
Inbegrepen:
  • volpension
  • Proef Aziatische, Franse en Italiaanse delicatessen
  • Beproef uw geluk in het uitgebreide casino
  • Uitgebreid entertainmentprogramma voor jongere gasten
Map Marker
Wachten
  • Norwegian Cruise Line
  • Norwegian Star
  • Europa
  • Lissabon
  • Southampton (Londen), Engeland
  • 14 nachten
  • apr. 2025 - mei 2026
  • 16799518
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Lissabon, PortugalInscheping19:00
vertrek 19:00
De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.
2Porto, Portugal09:0019:00
aankomst 09:00vertrek 19:00
Porto, Portugal
De stad Porto staat bekend als de officiële hoofdstad van Portugal. Het bevindt zich in het noorden van het land en biedt u de typische Portugese flair.
3La Coruña, Spanje08:0019:00
aankomst 08:00vertrek 19:00
In het noordwesten van Spanje ligt La Coruña. De stad staat bekend om haar Herculestoren, een Romeinse vuurtoren die in de 2de eeuw al de weg heeft gewezen naar de haven. Een van de bezienswaardigheden in de omgeving is het heiligdom Santiago de Compostela.
4Gijón, Spanje09:0020:00
aankomst 09:00vertrek 20:00
De Spaanse havenstad Gijón ligt in het noorden van Spanje aan de Golf van Biskaje. In de regio Asturië is Gijón het economisch centrum. Bijzondere hoogtepunten van de stad zijn de haven, de Botanische tuinen en het aquarium. Verder heeft Gijón talrijke musea te bieden, zoals het internationale doedelzakmuseum. Zeker ook een bezoek waard zijn de San Lorenzo kerk en het Revillageigedo paleis.
5Bilbao, Spanje07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
In Bilbao vindt u zowel het bruisende leven van een stad, als ook vele culturele bezienswaardigheden. Een van de attracties van de stad is onder andere het Guggenheim Museum. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het Congres, het muziekpaleis Euskalduna en talrijke architectonische meesterwerken van de architecten Arata Isozaki en Cesar Pelli. Ver weg van de drukte kunt u genieten van de bossen, bergen, en prachtige stranden.
6Le Verdon-sur-Mer, Frankrijk06:3021:00
aankomst 06:30vertrek 21:00
Le Verdon-sur-Mer is een klein dorp met ongeveer 1.400 inwoners aan de Atlantische kust. Het zal u verrassen met haar lange stranden, bossen en venen. Zeker een bezoek waard is de wonderschone vuurtoren van Cordouan.
7La Rochelle, Frankrijk07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
Door haar optimale ligging in het hart van de Atlantische kust, is de havenstad La Rochelle een geliefde reisbestemming onder toeristen. Zowel de natuur- als ook de architectuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Een van de bezienswaardigheden is "La Rochelle la Blanche", welke met zijn twee torens de haven bewaakt.
8op zee
9Le Havre (Parijs), Frankrijk06:3021:00
aankomst 06:30vertrek 21:00
De op een na grootste haven van Frankrijk vindt u in Le Havre, een stad in het noordwesten van het land. In deze stad komen de rivier de Seine en het Engelse kanaal samen. Met ongeveer 180.000 inwoners is Le Havre ook de grootste stad van Normandië. Tot de bezienswaardigheden behoren de stadskern, die sinds 2005 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de kerk St. Josef, het museum voor de beeldende kunst en de brug van Normandië.
10Zeebrugge (Brugge), België10:0019:00
aankomst 10:00vertrek 19:00
Zeebrugge ligt in het Vlaamse gewest van België. Het stadje heeft ongeveer 3.865 inwoners en is gelegen in de directe omgeving van Brugge. Brugge wordt vooral gekenmerkt door zijn middeleeuwse oude binnenstad, vestingwerken en windmolens. Aangezien Brugge niet werd beïnvloed door oorlog of grote branden, is de stad in zeer goede staat bewaard gebleven. Het is te voet te verkennen, maar ook per boot. Lokale attracties zijn onder andere de Onze-Lieve-Vrouwekerk, diverse musea en de vier stadspoorten.
11Amsterdam, Nederland07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Amsterdam, Nederland
In Amsterdam bevinden zich vele grachten, die vroeger als belangrijke transportroutes dienden. Hierdoor werden er in Amsterdam vele smalle, hoge en lange huizen gebouwd, die de stad een wonderlijke uitstraling geven. Bij een bezoek aan de stad mag u zeker een wandeling over de bloemenmarkt niet overslaan. Verder zijn er vele museums die u een kijkje geven in de geschiedenis van Amsterdam. Geniet van de Nederlandse rust en ga op avontuur in deze fascinerende stad met al haar bijzonderheden.
12Hamburg, DuitslandOvernachting13:30
aankomst 13:30
Hamburg, Duitsland
Deze op een na grootste stad van Duitsland, met zijn 1,8 miljoen inwoners, ligt aan de rivier de Elbe. Hamburg heeft een dicht netwerk van vaarwegen en zelfs nog meer bruggen dan in Venetië. Van de legendarische wijk St. Pauli tot de verschillende havenfaciliteiten - Hamburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden. In heel Hamburg is een U-bahn beschikbaar om uw tijd optimaal te besteden en snel van plaats naar plaats te reizen. Een echte aanrader is een boottocht over de Alster om de stad goed te verkennen.
13Hamburg, Duitsland22:00
vertrek 22:00
Hamburg, Duitsland
Deze op een na grootste stad van Duitsland, met zijn 1,8 miljoen inwoners, ligt aan de rivier de Elbe. Hamburg heeft een dicht netwerk van vaarwegen en zelfs nog meer bruggen dan in Venetië. Van de legendarische wijk St. Pauli tot de verschillende havenfaciliteiten - Hamburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden. In heel Hamburg is een U-bahn beschikbaar om uw tijd optimaal te besteden en snel van plaats naar plaats te reizen. Een echte aanrader is een boottocht over de Alster om de stad goed te verkennen.
14op zee
15Southampton (Londen), EngelandOntscheping05:00
aankomst 05:00
De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.
Norwegian Cruise Line# 16799518

Benelux vanaf Lissabon met de Norwegian Star

14 nachten, 12 havens met de Norwegian Star
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Cruise van Lissabon, Portugal naar Southampton (Londen), Engeland met de Norwegian Star
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Lissabon, Portugal
    Inscheping
    2
    Porto, Portugal
    3
    La Coruña, Spanje
    4
    Gijón, Spanje
    5
    Bilbao, Spanje
    6
    Le Verdon-sur-Mer, Frankrijk
    7
    La Rochelle, Frankrijk
    8
    op zee
    9
    Le Havre (Parijs), Frankrijk
    10
    Zeebrugge (Brugge), België
    11
    Amsterdam, Nederland
    12
    Hamburg, Duitsland
    Overnachting
    13
    Hamburg, Duitsland
    14
    op zee
    15
    Southampton (Londen), Engeland
    Ontscheping