greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17283237

Belize City beleven met de Vista

Oceania Cruises
1 / 30
Nieuw in de vloot
Beste culinaire ervaring op zee
Een blik in de toekomst

Bestemming

Westelijke Caraïben

Reisduur

7 Nachten

Cruise schip

Vista

Route

Vertrek 18:00

De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

In het zuidwesten van Mexico ligt het toeristische gebied Costa Maya. Prachtige en rustige zandstranden, weelderige regenwouden en kleine vissersdorpjes zijn wat deze regio kenmerken. Naast het schilderachtige landschap vindt u hier de eeuwenoude cultuur van de Maya's die hier duizenden jaren geleden talrijke paleizen en tempels gebouwd hebben. Er zijn diverse tours die u naar deze schitterende ruïnes begeleiden. Daarnaast is Costa Maya ook erg modern. Dit uit zich door nieuwe winkelcentra en hippe bars om een hapje te eten of een lekker drankje te doen in de avonduren.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De in de 17e eeuw opgerichte stad Belize City is gelegen aan de oostkust van Belize. De stad heeft zo’n 75.000 inwoners en wordt in tweeën gedeeld door de rivier Haulover Creek. Dankzij de Swing Bridge zijn de twee stadsdelen met elkaar verbonden en is het mogelijk om heen en weer te reizen. Vanwege het lekkere en zonnige weer biedt de regio de ideale gelegenheid voor watersportactiviteiten. Ook kunt u prachtige oude Maya tempels bezichtigen die zich in de buurt van Belize City bevinden. De ontspannen en ongedwongen sfeer zorgen ervoor dat Belize City een heerlijke bestemming is voor reizigers. Highlights van Belize City Bezoek de Belize Zoo en bewonder de prachtige dieren Ontdek de Xunantunich ruïne van de Maya's Bewonder het langste Barrièrerif op het noordelijk halfrond tijdens het duiken of snorkelen

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Roatán ligt voor de kust van Honduras en behoort tot de Baai-eilanden. Het eiland is het grootste en meest ontwikkelde eiland van deze eilandengroep en is vooral populair onder duikers en snorkelaars. Dat komt door de schitterende omgeving met witte zandstranden, helder water en het grote koraalrif ‘the Great Mayan Reef’ dat langs de kust van de Baai-eilanden gelegen is. Daarnaast kunt u in Roatán ook heerlijk luieren aan het strand of in één van de vele spa’s. Ook de karakteristieke boetiekjes en kunstgaleries zijn leuk om lekker in rond te kijken.

Aankomst 10:00

Vertrek 20:00

Het eiland Cozumel is een eiland in de Caribische Zee voor de kust van Mexico en heeft een lange geschiedenis. De Maya's hadden op het eiland een religieus centrum gevestigd met vele tempels. Vandaag de dag kunt u een bezoek brengen aan de ruïnes. Daarnaast biedt Cozumel goede duikmogelijkheden met prachtige koraalriffen, zoals Palancar Reef. Ook voor natuurliefhebbers is het eiland een ideale locatie vanwege de bijzondere planten die alleen op Cozumel groeien en de adembenemende wilde dieren die u tegen kunt komen, zoals schildpadden en krokodillen.

Aankomst 06:00

De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 25

U vaart op:

Vista

Oceania Cruises, dat zich richt op exclusieve routes, lekker eten en superieure service, heeft het ontwerp en de inrichting van de cabine van de nieuwste Vista onthuld. Het debuut van de nieuwe parel van de vloot staat gepland voor begin 2023, het wordt het eerste van twee voeringen van de nieuwe Allura-klasse.

Bouwjaar:

2023

Munteenheid:

USD

Passagiers:

1200

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.