greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17577573

Benelux vanaf Kopenhagen, Denemarken met de Le Laperouse

Ponant
1 / 27
Intieme, gezellige sfeer aan boord
Breed scala aan reis doelen
Service van de hoogste kwaliteit

Bestemming

Europa

Reisduur

10 Nachten

Cruise schip

Le Laperouse

Rederij

Ponant

Eindpoort

Londen (Tower Bridge), Groot-Brittannië

Route

Vertrek 18:00

Kopenhagen is het culturele en economische centrum van Denemarken. De stad is de thuisbasis van het Deense parlement en de koninklijke familie. Het symbool van de stad is de Kleine Zeemeermin, die u zeker moet bezoeken. In 1913 werd het beeld onthult en sindsdien siert het Kopenhagen. Ook wat betreft plezier komt u niks te kort in deze stad. Tegenover het Centraal Station kunt u 's werelds oudste pretpark, Tivoli, bezoeken. Erg interessant is een wandeling door de hippiewijk Vrijstad Christiania.

Aankomst 12:00

Vertrek 23:00

Warnemünde (Berlijn), Duitsland

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Travemünde is een stadsdeel van Lübeck en ligt aan de monding van de Trave in de baai van Lübeck. Travemünde heeft een mooie oude binnenstad met vele brede straten. Daarnaast is Vorderreihe ook een prachtige straat aan de waterkant met vele winkels en cafés. Travemünde heeft 4,5 kilometer lange zandstranden waar u heerlijk kunt wandelen en kunt genieten van een frisse zeebries. Aan het einde van de zandstranden loopt de Trave rivier over in de Oostzee.

Geniet van het afwisselingsrijke landschap en leer een stuk van Noord-Duitsland kennen. De Oost- en Noordzee worden door het Noord-Oostzeekanaal met elkaar verbonden. Het kanaal wordt ook wel het Kielerkanaal genoemd. Het kanaal is gebouwd tussen 1887 en 1895 om de Duitse militairen te helpen zodat ze niet meer rondom het Deense schiereiland hoefden te varen. In 1914 werd het kanaal vergroot zodat grote marineschepen er ook gebruik van konden maken. Vandaag de dag is er een vrijheid van scheepsvaart in het kanaal en is het een belangrijke route voor de Oostzee.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Harlingen is een Nederlandse havenstad, waar veel karakteristieke oude huizen met trapgevels zijn gebouwd. Vanwege de nabijheid van de Waddenzee is de haven erg populair onder de zeilers.

Aankomst 07:00

Vertrek 22:00

Scheveningen is een badplaats in de stad Den Haag.

Aankomst 05:00

Vertrek 17:00

In Amsterdam bevinden zich vele grachten, die vroeger als belangrijke transportroutes dienden. Hierdoor werden er in Amsterdam vele smalle, hoge en lange huizen gebouwd, die de stad een wonderlijke uitstraling geven. Bij een bezoek aan de stad mag u zeker een wandeling over de bloemenmarkt niet overslaan. Verder zijn er vele museums die u een kijkje geven in de geschiedenis van Amsterdam. Geniet van de Nederlandse rust en ga op avontuur in deze fascinerende stad met al haar bijzonderheden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:30

In het noorden van België ligt Antwerpen, wat de hoofdstad is van de gelijknamige provincie. Inwoners van de stad worden ook wel 'Sinjoren' genoemd en de stad zelf heeft de bijnaam 'koekenstad', vanwege de vele koekfabrieken. Antwerpen is in het bijzonder bekend vanwege de verwerking en handel in diamanten. De historische stadskern kenmerkt zich door de vele goed onderhouden bouwwerken en is in het bijzonder interessant voor liefhebbers van de late Middeleeuwen, de Renaissance, de Barok en Jugendstil.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:30

Oostende is een Belgische stad en badplaats in West-Vlaanderen. De oorsprong van de naam heeft historische en geografische redenen, en is ontstaan ​​uit het feit dat Oostende is gelegen aan de oostkust van het voormalige eiland Testerep. Naast een bezoek aan de badplaats is ook een bezoek aan de strandpromenade de moeite waard. Highlights van Oostende:

Aankomst 07:45

-

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Vervoer van de bagage bij in- en ontscheping
  • Entertainment aan boord
  • Volpension (Bij specialiteitenrestaurants zijn extra kosten mogelijk)
  • Dranken aan boord: water, tafelwijn, koffie en thee bij de hoofdmaaltijden; Koffie en thee in de namiddag.
  • Captain’s Cocktail Party
  • 24-uurs cabineservice
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 17

U vaart op:

Le Laperouse

Het schip Le Laperouse van Ponant biedt de gasten niet alleen de modernste technieken aan boord, maar beschikt ook over een excellent design en een buitengewoon ontspannende sfeer voor alle gasten. Met maar liefst 92 hutten biedt de Le Laperouse haar gasten een intieme en bijzondere cruisebelevenis.

Bouwjaar:

2018

Passagiers:

184
Leer meer over Le Laperouse

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 10 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Ponant.

Benelux vanaf Kopenhagen, Denemarken met de Le Laperouse