greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17509158

Benelux vanaf Southampton (Londen), Engeland met de Norwegian Prima

Norwegian Cruise Line
1 / 36
Eerste schip in de Prima-Klasse!
Grootste keuze uit Suites van de zee
Modern Premium schip

Bestemming

Europa

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

Norwegian Prima

Route

Vertrek 17:00

De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Zeebrugge ligt in het Vlaamse gewest van België. Het stadje heeft ongeveer 3.865 inwoners en is gelegen in de directe omgeving van Brugge. Brugge wordt vooral gekenmerkt door zijn middeleeuwse oude binnenstad, vestingwerken en windmolens. Aangezien Brugge niet werd beïnvloed door oorlog of grote branden, is de stad in zeer goede staat bewaard gebleven. Het is te voet te verkennen, maar ook per boot. Lokale attracties zijn onder andere de Onze-Lieve-Vrouwekerk, diverse musea en de vier stadspoorten.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

In Amsterdam bevinden zich vele grachten, die vroeger als belangrijke transportroutes dienden. Hierdoor werden er in Amsterdam vele smalle, hoge en lange huizen gebouwd, die de stad een wonderlijke uitstraling geven. Bij een bezoek aan de stad mag u zeker een wandeling over de bloemenmarkt niet overslaan. Verder zijn er vele museums die u een kijkje geven in de geschiedenis van Amsterdam. Geniet van de Nederlandse rust en ga op avontuur in deze fascinerende stad met al haar bijzonderheden.

Aankomst 07:00

Vertrek 20:00

Vroeger was het een klein vissersdorp, vandaag de dag een moderne en bekende plaats aan de Oostzee. Warnemünde heeft haar gasten veel te bieden. Neem een kijkje bij de kotter en proef echte verse vis of breng een bezoek aan een van de vele historische huizen. De kilometer lange promenade nodigt u uit voor een prachtige wandeling. Verder kunt u nog een blik werpen op het Warnemünde symbool: een in 1897 gebouwde vuurtoren. Voor entertainment is in Warnemüde ook gezorgd. Een casino, vele boetiekjes en excellente restaurants nodigen u uit voor een bezoek.

Aankomst 13:00

Vertrek 21:00

De Poolse havenstad ligt in de Danziger baai en werd tijdens de Tweede Wereldoorlog grotendeels vernietigd. Desondanks heeft Gdynia zich door de jaren heen ontwikkeld tot een moderne stad met een levendige cultuur. Gdynia is een van de jongste Poolse steden, maar veel gebouwen in de stad zijn al honderden jaren oud en de stad heeft een rijke geschiedenis. Als u graag wat meer wilt leren over de geschiedenis van Gdynia dan kunt u het City of Gdynia Museum bezoeken.

Aankomst 07:00

Vertrek 14:00

Ervaar Klaipėda, een stad waar u de perfecte combinatie van oud en nieuw kunt vinden. De voormalige Pruisische hoofdstad heeft een Duitse smaak in haar architectuur. Dit is goed terug te zien in de geplaveide oude binnenstad en de enige overgebleven toren van het rode bakstenen kasteel. De haven van Klaipėda is ook de enige haven in Litouwen waar grote cruiseschepen kunnen aanmeren. De stad bestaat uit drie delen: de oude stad, de nieuwe stad en Smiltynė. Smiltynė heeft veel bezienswaardigheden, maar is alleen per veerboot te bereiken.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Nynäshamn ligt op ongeveer 60 km ten zuiden van Stockholm en is bekend vanwege haar haven. De idyllische stad zal u verrassen met haar indrukwekkende landschap. Ontdek de omgeving van Nynäshamn tijdens het kayakken of tijdens het paardrijden. Geniet van een verfrissende duik of breng uw dag door met windsurfen. Beleef deze prachtige stad vanaf een boot of doe mee met een van de vele rondleidingen in de stad. De mogelijkheden zijn eindeloos en u zult zich zeker niet vervelen in Nynäshamn.

Aankomst 11:00

Vertrek 20:00

De hoofdstad van Estland ligt in de Golf van Finland in de Oostzee. Het ligt op ongeveer 80 km van Helsinki. Tot de bezienswaardigheden horen enige musea, parken en kerken. De botanische tuin beschikt over meer dan 8.000 plantensoorten en bestaat uit meer dan 110 hectare land. In het scheepvaartmuseum worden zowel visgerei uit de nieuwe steentijd en antieke duikuitrustingen als ook een compleet brugdek van een vissersboot uit de jaren 50 tentoongesteld.

Aankomst 07:30

Vertrek 14:00

Helsinki is de hoofdstad van Finland, heeft ongeveer 589.000 inwoners en is tevens de grootste stad van het land. Helsinki is vooral een droom voor liefhebbers van architectuur. De stad wordt beschouwd als een bolwerk van het classicisme. Het stadsbeeld wordt gekenmerkt door een art nouveau-architectuur en er zijn verschillende functionalistische gebouwen in het centrum van de stad. Ook is het fort Suomenlinna een aanrader. Dit werd op verschillende eilanden gebouwd. Hier kunt u de winkelstraten van Esplanadi vinden en in de zomer vinden hier grote markten plaats.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Southampton (Londen), Engeland naar Kopenhagen, Denemarken met de Norwegian Prima
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 26

U vaart op:

Norwegian Prima

De Norwegian Prima wordt het eerste van zes schepen in de nieuwe scheepsklasse - de Prima-Klasse. De eerste afvaarten zullen plaatsvinden in de zomer van 2022!

Bouwjaar:

2022

Passagiers:

3215
Leer meer over Norwegian Prima

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.

Benelux vanaf Southampton (Londen), Engeland met de Norwegian Prima