greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17586950

Bewonder de parels van Caen

Hapag-Lloyd Cruises
1 / 25
Modern 5-sterren expeditieschip
Glazen balkons
Observatiedek en lounge

Bestemming

Europa

Reisduur

9 Nachten

Cruise schip

HANSEATIC nature

Rederij

Hapag-Lloyd Cruises

Route

Deze op een na grootste stad van Duitsland, met zijn 1,8 miljoen inwoners, ligt aan de rivier de Elbe. Hamburg heeft een dicht netwerk van vaarwegen en zelfs nog meer bruggen dan in Venetië. Van de legendarische wijk St. Pauli tot de verschillende havenfaciliteiten - Hamburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden. In heel Hamburg is een U-bahn beschikbaar om uw tijd optimaal te besteden en snel van plaats naar plaats te reizen. Een echte aanrader is een boottocht over de Alster om de stad goed te verkennen.

Het Isle of Wight is een eiland aan de zuidkust van Groot-Brittannië, het ligt tegenover de stad Southampton. Het krijt landschap van de Isle of wight is typerend voor die streek. Het strekt zich uit over het gehele eiland en is een echte bezienswaardigheid.

De hoofdstad van Guernsey behoort tot de 50 belangrijkste historische steden in het Verenigd Koninkrijk. Het eiland geeft de indruk dat er in honderden jaren niets veranderd is. Met de prachtige kerk als middelpunt van het karakteristieke centrum, loopt u naar de pittoreske winkeltjes waar u de leukste souvenirtjes zult vinden. Dwaal door de elegante tuinen van Candie Gardens, bewonder Hauteville House dat vroeger bewoond werd door de beroemde Franse schrijver Victor Hugo en ontdek de historie van het Castle Cornet.

Caen is de hoofdstad van de Franse regio Basse-Normandie en heeft ongeveer 109.300 inwoners. Het ligt aan de rivier de Orne.

In het noorden van België ligt Antwerpen, wat de hoofdstad is van de gelijknamige provincie. Inwoners van de stad worden ook wel 'Sinjoren' genoemd en de stad zelf heeft de bijnaam 'koekenstad', vanwege de vele koekfabrieken. Antwerpen is in het bijzonder bekend vanwege de verwerking en handel in diamanten. De historische stadskern kenmerkt zich door de vele goed onderhouden bouwwerken en is in het bijzonder interessant voor liefhebbers van de late Middeleeuwen, de Renaissance, de Barok en Jugendstil.

Met zijn 590.000 inwoners is Rotterdam niet alleen de tweede grootste stad van Nederland, maar ook een van de meest actieve en levendige culturele centra. Rotterdam dankt zijn bekendheid niet alleen aan de slanke profielen van zijn futuristische wolkenkrabbers, maar ook aan de vele musea, festivals en evenementen die regelmatig in dit dynamische centrum worden georganiseerd. De haven van de stad is een van de belangrijkste havens van het continent en wordt daarom beschouwd als een "toegangspoort tot Europa" voor handel met de Verenigde Staten van Amerika. nieuwsgierigheid De haven van Rotterdam is de grootste van Europa De naam van de stad is afgeleid van die van een dam bij de Nieuwe Maas De stad is de thuisbasis van de beroemde reiziger Erasmus van Rotterdam die hier in 1466 werd geboren

Helgoland ligt in de Duitse Bocht en is het verst gelegen eiland van het vasteland van Duitsland. Het eiland, met ongeveer 1300 inwoners behoort tot de deelstaat Sleeswijk-Holstein. Lokale bezienswaardigheden zijn onder andere de Tall Anna (een 47 meter hoge, vrijstaande stenen), de vele vissers huizen en winkeltjes in de haven en het museum van Helgoland met de James Kruss Museum.

Deze op een na grootste stad van Duitsland, met zijn 1,8 miljoen inwoners, ligt aan de rivier de Elbe. Hamburg heeft een dicht netwerk van vaarwegen en zelfs nog meer bruggen dan in Venetië. Van de legendarische wijk St. Pauli tot de verschillende havenfaciliteiten - Hamburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden. In heel Hamburg is een U-bahn beschikbaar om uw tijd optimaal te besteden en snel van plaats naar plaats te reizen. Een echte aanrader is een boottocht over de Alster om de stad goed te verkennen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Alle vaarten met de zodiacs van het schip
  • OCEAN SPA met Finse sauna met uitzicht op zee, stoomsauna, ontspanningsruimte binnen en buiten (spabehandelingen en kapper tegen betaling)
  • Haven- en luchthavenkosten
  • Uitgebreid sportprogramma: fitnessruimte met uitzicht op zee, cursusprogramma, extra sportactiviteiten aan de kust, afhankelijk van de bestemming
  • Gebruik van de interactieve Ocean Academy met individuele kennisformaten
  • Duits scheeps- en expeditiebeheer evenals een Duitstalige servicebemanning
  • Ervaren experts uit verschillende disciplines begeleiden elke cruise, geven presentaties en multimediale lezingen, geven goed geïnformeerde antwoorden op vragen over het vaargebied en nemen deel aan de Zodiac vaarten
  • Uitgebreide informatie voor de cruise - bijvoorbeeld handleidingen over de Noordpool, Antarctica en de Amazone, evenals expeditiekaarten
  • Annuleringskostenverzekering en faillissementsverzekering
  • Internationale gastronomische keuken - volpension: ontbijt voor vroege vogels, ontbijt, bouillon, middag koffie / thee tijd, lunch en diner (drie restaurants om uit te kiezen in de avond met flexibele openingstijden)
  • Volpension aan boord (Ontbijt en vroege vogels ontbijt, tussendoortjes, middageten, avondeten, koffie ,amp; thee)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Golfarrangement, inclusief 5 exclusieve golfbanen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 18

U vaart op:

HANSEATIC nature

Beleef een indrukwekkende cruise aan boord van de HANSEATIC nature van Hapag-Lloyd. Dit kleinschalige expeditieschip is volledig uitgerust om aan al uw wensen te voldoen en u zult de bestemmingen op een unieke manier van dichtbij kunnen ervaren.

Bouwjaar:

2018

Passagiers:

230
Leer meer over HANSEATIC nature

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 9 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Hapag-Lloyd Cruises.