greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17622021

Bewonder het pittoreske Honolulu

Holland America Line
1 / 42
Gesigneerde instrumenten van Queen en Eric Clapton
Kom tot rust in the Greenhouse Spa & Salon
Sfeervolle avonden met live muziek

Bestemming

Transpacifisch

Reisduur

61 Nachten

Cruise schip

Zaandam

Route

Vertrek 16:00

San Diego ligt in het zonnige Californië. De stad biedt een levendig centrum en prachtige stranden die populair zijn bij de surfers. Bezoek San Diego Zoo en het Wild Animal Park. Ontdek het California State Park met historische gebouwen uit de 19de eeuw. Verder zijn er veel winkelmogelijkheden in San Diego. Restaurants en cafés nodigen u uit om iets lekkers te eten en van de omgeving te genieten. In La Jolla Cove kunt u snorkelen, zwemmen, zeehonden spotten en lekker zonnen op het prachtige strand.

Aankomst 07:00

Honolulu, de hoofdstad van Hawaï, is vaak de eerste stop voor reizigers naar Hawaï. Hier ervaart u het levendige en beroemde strand Waikiki. Ontspan op het lange strand, ontdek watersporten en geniet van het heldere water. Flaneer door de stad, bezoek de markten en laat u betoveren door de Hawaïaanse levensstijl. Ontdek de stad via een rondleiding en leer veel over de geschiedenis en ontwikkeling van Honolulu. Maar vergeet zeker ook niet een van de vele musea te bezoeken, het nachtleven in te duiken en te genieten van alle festivals en activiteiten.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Het stadje Kailua-Kona ligt aan de westkust van het grootste eiland van de Hawaïaanse archipel. Vanuit de haven kunt u Hualalai, één van de drie actieve vulkanen van Hawaï zien. Kailua-Kona staat bekend om de jaarlijkse editie van de bekendste triatlon ter wereld, de Ironman Hawaï. Daarnaast kunt u hier van de beroemde Kona koffie genieten. Kailua-Kona biedt genoeg bezienswaardigheden en activiteiten om uw cruise naar Hawaï onvergetelijk te maken. Geniet van een romantische picknick of diner op het strand en sluit de dag af met de typische Hula-dans.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De stad beschikt over fantastische stranden waarop de palmbomen rijkelijk groeien en overal om u heen ziet u prachtige bergtoppen verborgen achter een lichte mist. Kortom Kahului biedt u een paradijselijk uitzicht. Geen wonder dus dat er in de stad verschillende fotografie excursies worden aangeboden. Een bezoek aan de botanische tuin, waar u van dichtbij over de plantenwereld kunt leren, is zeker de moeite waard. Verder is het gebied de ideale plek om te kajakken, tokkelen en motorrijden door de prachtige natuur.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Pago Pago is de hoofdstad van Amerikaans Samoa en is gelegen op het vulkanische eiland Tutuila. Met 135m² is dit het grootste eiland in het grondgebied van Amerikaans Samoa. De kleine, oorspronkelijke plaats Pago Pago is omgeven door meerdere bergen. De hoogste berg, Mount Matafao, is 653 meter hoog en biedt een fantastisch uitzicht over het eiland. Tutuila heeft een grandioze natuur, maar het nodigt ook uit om te zwemmen en snorkelen in een aantal beschermde baaien. De gezellige bars en restaurants op Pago Pago nodigen uit om de lokale specialiteiten te proberen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Samoa ligt in de Grote Oceaan en maakt indruk op u met haar wonderschone stranden en glasheldere water. Breng een bezoek aan de hoofdstad Apia en ontdek alles over de oude cultuur.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 13

U vaart op:

Zaandam

Geniet van heerlijke maaltijden en wijnen in de verschillende restaurants en geniet in de avonduren van de mooiste shows. De Zaandam staat geheel in het teken van muziek, vandaar dat u gesigneerde gitaren van de Rolling Stones kunt bewonderen.

Gerenoveerd in:

2017

Passagiers:

1432
Leer meer over Zaandam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 61 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.