Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Mexicaanse Riviera vanaf Fort Lauderdale met de Nieuw Amsterdam

21 nachten, 11 havens met deNieuw AmsterdamHolland America Line#17564355
Inbegrepen:
  • volpension
  • Bezoek de BB king Blues Club voor geweldige live muziek
  • Kunstverzamelingen van Andy Warhol en Roy Lichtenstein
  • Diverse specialiteitenrestaurants
Map Marker
Wachten
  • Holland America Line
  • Nieuw Amsterdam
  • Noord-Amerika
  • Fort Lauderdale
  • Vancouver, Canada
  • 21 nachten
  • 13-04-2025
  • 17564355
    • volpension
Route & kaart
Uitverkocht

Dag

haven

info

1Fort Lauderdale, Verenigde StatenInscheping15:00
vertrek 15:00
Fort Lauderdale ligt in de staat Florida en heeft ongeveer 186.000 inwoners. Vanwege de vele grachten staat Fort Lauderdale ook wel bekend als het Amerikaanse Venetië. De stad werd in de jaren '70 bekend door een invasie van studenten die hier hun springbreak gingen vieren. Door de jaren heen zijn deze studenten vervangen door cruisereizigers. Fort Lauderdale biedt prachtige stranden, musea, een grote rommelmarkt en 's werelds grootste drive-in theater, dat dertien schermen heeft.
2op zee
3Grand Turk, Turks- en Caicoseilanden07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Grand Turk, Turks- en Caicoseilanden
Grand Turk ligt in de Atlantische Oceaan en is het grootste eiland van de Turks- en Caicoseilanden. De Turkseilanden en de ten noordwesten daarvan liggende Caicoseilanden vormen samen een Britse overzeese gebied. De hoofdstad van de eilandengroep is Cockburn Town. De stad geldt als het culturele, economische en financiële centrum van de Turks- en Caicoseilanden. Ook zijn er op Grand Turk veel historische gebouwen en ruïnes te vinden. Het eiland is ontdekt door Columbus. De rijke geschiedenis van het eiland kunt u ontdekken in The Turks and Caicos National Museum.
4op zee
5Oranjestad, Aruba, Nederlandse Antillen07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Oranjestad is de hoofdstad van het eiland Aruba. Het oude centrum van Oranjestad maakt grote indruk met zijn vele kleurrijke en sierlijke gebouwen. Hierdoor wordt de stad ook wel eens het Las Vegas van de Caribbean genoemd. Het zorgt ervoor dat u direct een vakantiegevoel krijgt. Ook een bezoek waard zijn het fort Zoutman, de Willem II toren en de winkelstraat met zijn vele winkelmogelijkheden. Het grootste evenement op het eiland is het Arubaanse carnaval.
6op zee
7Cartagena, Colombia07:0013:00
aankomst 07:00vertrek 13:00
Cartagena, Colombia
Cartagena is gesticht in 1533 en is gelegen aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Het is een van de mooiste koloniale steden in Zuid-Amerika. De prachtige oude binnenstad staat op de werelderfgoedlijst. Hier zijn veel oude gebouwen terug te vinden, zoals het Paleis van de Inquisitie. Daarnaast is er de mogelijkheid om verdedigingswerken en forten te bezoeken. De stad heeft een rijke geschiedenis in piraterij, de ontdekking door de Spanjaarden en de overname van de Engelsen. Dit kan onder andere terug worden gevonden in de architectuur op het eiland.
8Panamakanaal
Het Panamakanaal verbindt de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan met elkaar. Sinds de eerste reis, die in 1914 plaatsvond, is dit kanaal een van de belangrijkste waterwegen in de wereld. Het kanaal wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd dankzij de lengte en de fascinerende omgeving rond het Panamakanaal. Het kanaal is ruim 81 kilometer lang en is omringd door prachtige, groene kusten en indrukwekkende sluizen. De drie grootste sluizen zijn Miraflores Locks, Pedro Miguel Locks en de Gatún Locks.
9op zee
10op zee
11op zee
12Acajutla, El Salvador08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Acajutla ligt in het zuidwesten van El Salvador en is de belangrijkste industrie- en havenstad van El Salvador, gelegen aan de Stille Oceaan.
13op zee
14op zee
15Puerto Vallarta, Mexico07:0015:00
aankomst 07:00vertrek 15:00
Puerto Vallarta, Mexico
Het paradijselijke Puerto Vallarta ligt aan de westkust van Mexico en telt ongeveer 300.000 inwoners. Het is een geliefde vakantiebestemming dankzij de heerlijk warme zon en de ontspannen sfeer, de hoge temperaturen en de schitterende omgeving. In Puerto Vallarta kunt u dolfijnen en krokodillen spotten en ook is dit het startpunt van vele excursies naar waanzinnige plekken, zoals safari’s op zee en jungletours. Daarnaast staat Puerto Vallarta ook bekend om het bruisende nachtleven met talloze bars en clubs om uit te kiezen.
16Cabo San Lucas, Mexico08:0014:00
aankomst 08:00vertrek 14:00
Cabo San Lucas is gelegen op het zuidelijkste puntje van het Mexicaanse schiereiland Neder-Californië. Deze schitterende badplaats is één van de grootste toeristentrekkers van Mexico en is ook een populaire locatie voor vakantiehuizen van beroemdheden. Het middelpunt van de regio is de rots El Arco, die alleen toegankelijk is tijdens eb, evenals het omringende zandstrand dat bij hoog water in de golven van de Stille Oceaan verdwijnt. Naast heerlijke stranden, lekker eten en een bruisend nachtleven kunt u in Cabo ook genieten van galeries, musea en oude bouwwerken.
17op zee
18San Diego, Verenigde Staten08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
San Diego ligt in het zonnige Californië. De stad biedt een levendig centrum en prachtige stranden die populair zijn bij de surfers. Bezoek San Diego Zoo en het Wild Animal Park. Ontdek het California State Park met historische gebouwen uit de 19de eeuw. Verder zijn er veel winkelmogelijkheden in San Diego. Restaurants en cafés nodigen u uit om iets lekkers te eten en van de omgeving te genieten. In La Jolla Cove kunt u snorkelen, zwemmen, zeehonden spotten en lekker zonnen op het prachtige strand.
19op zee
20op zee
21Victoria, Canada12:0021:00
aankomst 12:00vertrek 21:00
Victoria, Canada
Victoria is de provinciehoofdstad van British Columbia en ligt in het zuidelijkste puntje van Vancouver Island. De stad beschikt over een Europese sfeer, smalle straatjes en Victoriaanse architectuur. Veel van de gebouwen die voor 1945 gebouwd zijn, staan onder monumentenzorg en herinneren aan de vroegere Britse overheersers. Een bezoek aan de Parliament building en het Royal British Columbia Museum mag u zeker niet overslaan. Verder zijn de tuinen van deze stad wereldberoemd. Zeer bijzonder zijn onder andere de Butchart Gardens. Hier vindt u honderden verschillende betoverende bomen, planten en bloemen.
22Vancouver, CanadaOntscheping07:00
aankomst 07:00
Vancouver bevindt zich aan de westkust van Canada. Het stadsbeeld wordt gevormd door de vele moderne gebouwen. De metropool ligt tussen de zee en bergen in en biedt u daarmee een geweldig schouwspel. Meerdere musea en galeries wachten ook op uw bezoek. Vancouver is vanwege de goede verbinding per boot en trein gegroeid tot een van de meest welvarende steden van Noord-Amerika. Ook is de filmindustrie hier aanwezig. Vancouver ligt aan de kust en daarom kan hier ook van de zee genoten worden vanaf English Bay.
Holland America Line# 17564355

Mexicaanse Riviera vanaf Fort Lauderdale met de Nieuw Amsterdam

21 nachten, 11 havens met de Nieuw Amsterdam
Special
HAL's HAVE IT ALL - Premium pakket met 5 extra's!

Upgrade nu naar het Have It All Premium Cruisepakket van Holland America Line voor slechts 65 EUR per persoon per dag.


Inbegrepen in dit cruisepakket zijn: 

  • Drankpakket (Signature Beverage Package) voor 1e en 2e gast in de hut
  • Internetpakket (Surf Pakket) voor 1e en 2e gast in de hut
  • Excursietegoed voor 1e en 2e gast in de hut ($100-$300 p.p., afhankelijk van de lengte van de cruise)
  • Één of meerdere diners in een specialiteitenrestaurant voor 1e en 2e gast in de hut (afhankelijk van de lengte van de cruise)
  • Crew Appreciation (fooien) 1e en 2e gast in de hut

Als je vragen hebt of meer details wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze cruise-experts.


Voorwaarden zijn van toepassing. Vraag uw cruise consultant of uw afvaart binnen de actie valt. De rederij behoudt zich het recht voor de actie elk moment in te trekken.

Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Fort Lauderdale, Verenigde Staten
    Inscheping
    2
    op zee
    3
    Grand Turk, Turks- en Caicoseilanden
    4
    op zee
    5
    Oranjestad, Aruba, Nederlandse Antillen
    6
    op zee
    7
    Cartagena, Colombia
    8
    Panamakanaal
    9
    op zee
    10
    op zee
    11
    op zee
    12
    Acajutla, El Salvador
    13
    op zee
    14
    op zee
    15
    Puerto Vallarta, Mexico
    16
    Cabo San Lucas, Mexico
    17
    op zee
    18
    San Diego, Verenigde Staten
    19
    op zee
    20
    op zee
    21
    Victoria, Canada
    22
    Vancouver, Canada
    Ontscheping