greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17551908

Bezoek de parels van Apia

MSC Cruises
1 / 68
Geniet van heerlijke behandelingen in de MSC Aurea Spa
Speel een potje bowlen met familie of vrienden
Ga met de voetjes van de vloer in de T32 Disco

Bestemming

Wereldreizen

Reisduur

118 Nachten

Cruise schip

MSC Magnifica

Route

Vertrek 18:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Funchal is de hoofdstad van Madeira. De oorsprong van de naam gaat terug naar de ontdekking door de Portugezen. Bij aankomst groeide er veel venkel op het eiland, wat verwijst naar Funchal. De stad kan terugkijken op een bijna 600 jaar oude geschiedenis. Leuk om te zien zijn de Levada: kunstmatige beekjes waarmee regenwater uit het noorden en het centrum van Madeira naar de boerderijen in het zuiden wordt geleid.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De stad werd gesticht door de Britten en is de hoofdstad van de eilandenstaat en tevens een hele belangrijke haven. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door gebouwen van de Britse koloniale architectuur. Chique wijken met exclusieve boetieks zijn hier niet ongewoon. In het centrum is er altijd wat te doen, want er zijn veel winkels, restaurants en bezienswaardigheden. De huizen zijn kleurrijk en met heerlijke restaurantjes is dit de ideale manier om de Caribische cultuur de ontdekken.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Bezoek de hoofstad van het eiland Grenada en laat u verrassen door de warme temperaturen, het paradijselijke landschap en de fascinerende bezienswaardigheden. Er zijn nog vele historische plekken te bezoeken, zoals Fort George en Fort Frederick. Naast de indrukwekkende geschiedenis die te ontdekken is bij Fort George, kunt u hier ook genieten van het schitterend uitzicht op de haven. Als u in augustus reist, zult u het Carnival’s festival meemaken wat hier groots gevierd wordt.

Aankomst 13:00

Vertrek 21:00

De hoofdstad van Bonaire, Kralendijk, heeft ongeveer 13.000 inwoners en biedt bezoekers prachtige stranden met een azuurblauwe zee. De schilderachtige omgeving van de plaats is absoluut de moeite waard om te bezoeken. De stad is klein en rustig, maar erg indrukwekkend. Overal staan prachtige, pastelkleurige gebouwen. De stad heeft een dorpse sfeer, wat het erg gezellig maakt. Een leuk feitje is dat de stad gebouwd is op een koraalbodem.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

Willemstad is de hoofdstad van het eiland Curaçao. In het kleurrijke centrum van Willemstad vindt u de warmte die de bewoners ervaren. Ontdek bij een bezoek aan een van de nieuwe restaurants vele culinaire hoogstandjes. Na de ontdekking door de Spanjaarden in de 16de eeuw werd het eiland veroverd door de Nederlanders. De invloed van deze verovering kan zelfs vandaag de dag heel duidelijk gevoeld worden door het gesproken Nederlands. Erg typisch is dat de architectuur erg lijkt op Portugese bouwwerken.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

Cartagena is gesticht in 1533 en is gelegen aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Het is een van de mooiste koloniale steden in Zuid-Amerika. De prachtige oude binnenstad staat op de werelderfgoedlijst. Hier zijn veel oude gebouwen terug te vinden, zoals het Paleis van de Inquisitie. Daarnaast is er de mogelijkheid om verdedigingswerken en forten te bezoeken. De stad heeft een rijke geschiedenis in piraterij, de ontdekking door de Spanjaarden en de overname van de Engelsen. Dit kan onder andere terug worden gevonden in de architectuur op het eiland.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Deelname aan evenementen en voorzieningen aan boord
  • Cruise inclusief havengelden en andere belastingen
  • Bagagetransport tijden in- & ontscheping
  • Engelstalig personeel aan boord
  • Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
  • Verdien Voyager Club-punten op basis van uw gekozen Experience, vooraf geboekte services en kosten aan boord
  • Kids club aanwezig zowel overdag als 's nachts
  • De hele dag beschikbaar in de buffetruimte: koud en warm water, koffie, cafeïnevrije koffie en melk

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Reisverzekering
  • Extra diensten zoals kapper, massages, etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
  • Fooien aan boord'. Deze zijn verplicht te voldoen bij MSC Cruises
1 / 19

U vaart op:

MSC Magnifica

Geniet van alle luxe aan boord en beleef een magnifieke droomvakantie op het prachtige luxeschip. De MSC Magnifica is het jongste luxueuze cruiseschip van de Musica-klasse waar u zich snel thuis zal voelen.

Bouwjaar:

2009

Munteenheid:

EUR, USD

Passagiers:

3013
Leer meer over MSC Magnifica

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 118 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor MSC Cruises.