greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17411362

Bezoek de parels van Cairns

Holland America Line
1 / 35
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

Australië en Nieuw-Zeeland

tripDuration

28 Nachten

Cruise schip

Noordam

Route

Vertrek 18:00

Sydney is de dichtstbevolkte stad van Australië met een populatie van bijna vijf miljoen en is gelegen aan de oostkust van het land. Het is een bruisende metropool met veel leuke dingen om te zien en te doen. Breng een bezoekje aan het beroemde stadsstrand Bondi Beach of neem een kijkje bij 's werelds grootste natuurlijke haven waar je schitterend uitzicht hebt op de Sydney Harbour Bridge en Sydney Opera House. Ook qua nachtleven heeft Sydney veel te bieden met een grote hoeveelheid hippe bars en nachtclubs.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

-

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Tussen Gold Coast en Sunshine Coast bevindt zich de stad Brisbane aan de oostkust van Australië. Brisbane is de op twee na grootste stad van Australië en vooral bekend om de bloeiende kunst en muziekscene. Zo zijn er veel leuke musea, live muziek en is er een sprankelend nachtleven. Dankzij het subtropische klimaat heeft Brisbane warme zomers en gematigde winters. Hier kan heerlijk van genoten worden op een van de vele nabijgelegen stranden.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

De schitterende kustplaats in het noordoosten van Australië biedt de combinatie tussen stad en strand. Met aan de ene kant uitzicht op de bergen die uitreiken boven de stad en aan de andere kant de langgerekte oceaan is Townsville een genot voor het oog. Ook ligt het populaire Great Barrier Reef langs de kust van de stad en dit biedt dus de ideale gelegenheid om dit prachtige koraalrif te bewonderen tijdens een duiktocht. Op het gebied van cultuur zijn er diverse boeiende musea te bezoeken. Zo is het Army Museum of North Queensland erg interessant en voor kunst is de Perc Tucker Regional Gallery een aanrader.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Cairns is een populaire stad in het noordoosten van Australië. De stad is vooral bekend om het bruisende uitgaansleven vanwege de grote toestroom van toeristen. Daarnaast kun je aan de Esplanade heerlijk eten en winkelen. Hier zijn ook diverse BBQ mogelijkheden en een gratis toegankelijk zwembad. Bovendien ligt the Great Barrier Reef aan de kust van Cairns en zijn er meerdere excursies die naar dit adembenemende koraalrif gaan. Hier kunt u op diverse manieren genieten van het prachtige rif: duikend, op een glazen bodem boot of met een helikoptervlucht.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Alotau ligt aan een baai in Papoea-Nieuw.Guinea. Het interessante aan deze stad is, dat het niet via een weg over land te bereiken is, alleen per schip over zee.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De Conflict-eilanden in Papoea-Nieuw-Guinea worden omringd door wateren die beroemd zijn vanwege 's werelds meest biodiverse koraalrif. De natuur hier is wild en verrassend op elke hoek, de stranden bieden rust en een betoverend uitzicht en het avontuur staat op de agenda. Met boten of per fiets kan dit gebied wijd en zijd worden verkend, van de kust tot het achterland, om nieuwe uithoeken van het paradijs te ontdekken. nieuwsgierigheid Maak een kajak voor een rondleiding over de eilanden langs de kusten De lagune in het midden van de eilanden biedt een adembenemende diepte van 30 meter Veel plezier tijdens het duiken om de zeldzame en kleine spookpijpvissen te vinden

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 18

U vaart op:

Noordam

De Noordam is het nieuwste schip van de Vista klasse. Ze is vernoemd naar de noordelijke windstreek. Met dit schip kunt u geweldige cruises naar onder andere Canada en Alaska, maar ook naar het culturele Japen en Australië.

Gerenoveerd in:

2015

Passagiers:

1972
Leer meer over Noordam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
  • 2 Volwassenen

  • 28 Nachten

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.