Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Amerikaanse Oostkust vanaf New York met de Azamara Quest

12 nachten, 13 havens met deAzamara QuestAzamara #17432504
Inbegrepen:
  • All Inclusive
  • Geweldig casino om uw geluk te beproeven
  • Geniet van live shows en live muziek in de Cabaret Lounge
  • Laat u verwennen in The Sanctum Spa
Map Marker
Wachten
  • Azamara
  • Azamara Quest
  • Noord-Amerika
  • New York
  • Montreal, Canada
  • 12 nachten
  • 05-10-2025
  • 17432504
    • All Inclusive
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1New York Inscheping18:00
vertrek 18:00
New York
-
2Newport, Verenigde Staten08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Newport ligt op Rhode Island en geldt als grootste havenhoofdstad van de oostkust. De rijke architectonische geschiedenis kunt u terugvinden in de smalle straten en de koloniale huizen. Het loont zicht om een uitstapje te maken naar Newports fascinerende villa's in Beechwood en Rosecliff. Tijdens uw bezoek aan Newport moet u zeker niet het Old Colony House vergeten te bezichtigen. Dit gebouw is gebouwd in 1741 en werd tot 1900 gebruikt als één van de twee parlementsgebouwen van Rhode Island.
2Cape Cod Canal, Massachusetts, Verenigde Staten22:3023:59
aankomst 22:30vertrek 23:59
Cape Cod Canal, Massachusetts, Verenigde Staten
Cape Cod Canal, Massachusetts, Verenigde Staten
3Boston, Verenigde Staten08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Boston, Verenigde Staten
Boston is gelegen aan de oostkust van de Verenigde Staten en is een van de oudste en meest culturele steden in het land. Naast de historisch interessante bezienswaardigheden die te vinden zijn in Boston, zijn er ook architectonisch interessante gebouwen en een prachtig landschap in het gebied. Twee van de belangrijkste attracties zijn de Freedom Trail en het National Historical Park. In het centrum bevinden zich overal plekken waar men een fiets kan huren en een prachtige fietstocht kan maken door de stad.
4Bar Harbor, Verenigde Staten08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Bar Harbor, Verenigde Staten
Bar Harbor is een populaire plaats voor vakantiegangers, jaarlijks leggen hier dan ook vele cruiseschepen aan. In het centrum kunt u veel souvenirwinkels, ijssalons en cafés vinden waar u kunt profiteren van happy hours. In de rustigere en meer afgelegen straatjes is het goed zichtbaar dat Bar Harbor een toeristische stad is, aangezien er evenveel hotels te vinden zijn als particuliere woningen. Bar Harbor is een bruisende stad en als u de toeristische drukte wilt ontwijken dan biedt de omgeving veel opties, zoals kajakken of berg beklimmen.
5Saint John (New Brunswick), Canada07:0016:00
aankomst 07:00vertrek 16:00
Saint John (New Brunswick), Canada
-
6Halifax, Canada11:0018:00
aankomst 11:00vertrek 18:00
Halifax ligt in Canada en biedt een groot aantal excursies aan. In de havenstad bevinden zich talrijke musea, galeries, winkels en historische gebouwen. Een aanbevolen excursie is een trip naar het vissersdorp Peggy's Cove, gelegen in een smalle baai. Verder kunt u heerlijk langs de kust kajakken. Met een beetje geluk kunt u met de kajak excursie walvissen, zeehonden en dolfijnen spotten. In het Halifax Citadel kan de geschiedenis van de prachtige stad ontdek worden.
7Sydney, Canada10:0019:00
aankomst 10:00vertrek 19:00
Sydney, Canada
De historische stad Sydney trekt veel toeristen aan vanwege haar mooie gebouwen. Een rondleiding door de oude stad biedt de mogelijkheid om de interessante geschiedenis te leren kennen. Daarnaast hangt er een gezellige sfeer in de stad en zult u veel straatmuzikanten zien. Het beschikt ook over een gunstige ligging dichtbij alle belangrijke attracties op het eiland, zoals de wereldberoemde Cabot Trail, louisbourg, de Alexander Graham Bell Museum in het mooie dorp van Baddeck en zes golfbanen!
8Charlottetown, Canada08:3018:00
aankomst 08:30vertrek 18:00
Charlottetown is een charmant stadje met een nostalgische sfeer. In 1864 is in deze stad de confederatie conferentie gestart, wat uiteindelijk heeft geleid tot de natie van Canada. Charlottetown zal u een tour door de geschiedenis geven. In de stad kunt u overal museums vinden die u meer kunnen laten zien over de historie van de stad en Canada. Het is een rustige stad waar u niet veel drukte zult ervaren. De stad heeft alle voordelen van een grote stad en alles op wandel afstand.
9Cap-aux-Meules, Canada08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Cap-aux-Meules is een oud stadje dat op een van de Magdalena eilanden ligt. Dit plaatsje is het centrum van het eiland, voornamelijk omdat het momenteel een economische groei ondergaat. Het pittoreske stadje krijgt steeds meer winkels, restaurants en bars erbij. Kom meer te weten over de cultuur en geschiedenis bij het Musée acadien du Québec en bekijk zowel permanente als tijdelijke tentoonstellingen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een plaatselijke kookles te volgen bij Gourmande de Nature, waar u de lekkerste en verste gerechten leert te bereiden.
10op zee
11Saguenay, Canada10:0021:00
aankomst 10:00vertrek 21:00
Saguenay ontstond in 2002 door een samenvoeging van verschillende steden. De stad is gelegen in het Franstalige deel van Canada. De stad ligt aan de Saguenayrivier en aan de riviermonding kunt u met een beetje geluk de beluga walvissen en de blauw walvissen zien. Daarnaast kunt u in de omgeving ook prachtige fjorden vinden. De ligging van de haven leent zich perfect voor natuurgerelateerde uitstapjes. Van wandelen tot kajakken - de regio Saguenay biedt veel mogelijkheden om de natuur van dichtbij te beleven.
12Québec, Canada09:0022:00
aankomst 09:00vertrek 22:00
De stad Québec wordt in het bijzonder gekenmerkt door haar Franse charme. De vele kronkelende straatjes die dwars door de stad lopen en de diverse musea, waaronder het wassenbeeldenmuseum, nodigen u uit voor een bezoek. Andere leuke uitstapjes zijn een fietstocht naar de Montmorency watervallen en een bezoek aan de bekende bedevaartskerk Sainte-Anne-de-Beaupré. Het oude stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
13Montreal, CanadaOntscheping06:00
aankomst 06:00
De naam 'Montreal' is afgeleid van de 233 meter hoge berg Mont Royal. Montreal is sinds 1535 uitgegroeid van een klein dorp tot een belangrijke wereldstad. De stad heeft een Europese sfeer. Zo kunt u in de oude stad van Montreal verschillende straatjes in Parijse stijl vinden zoals Rue St-Paul. Deze straatjes zijn prachtig om doorheen te wandelen en te genieten van een koffie bij een intieme bistro of café. Daarnaast heeft Montreal nog genoeg andere bezienswaardigheden zoals Notre Dame de Montreal.
Azamara # 17432504

Amerikaanse Oostkust vanaf New York met de Azamara Quest

12 nachten, 13 havens met de Azamara Quest
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Voor suite gasten:
  • Engelse butlerservice voor alle Suite-gasten
  • Gratis bronwater, frisdrank, thee en specialiteitenkoffie, huiswijn, internationale bieren en geselecteerde standaard sterke alcoholische dranken binnen de openingstijden van de bars, lounges en restaurants
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Havengelden , belastingen
  • Vrijetijds- en Entertainmentprogramma
  • Verblijf in de geboekte hutcategorie
  • Prive afternoon tea service
  • Fooien
  • All-inclusive
  • 24-uur roomservice
  • 235 internet minuten
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Dranken van exclusieve labels
  • Uitgaven van persoonlijke aard
Extra bij te boeken:
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Azamara .
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    New York
    Inscheping
    2
    Newport, Verenigde Staten
    2
    Cape Cod Canal, Massachusetts, Verenigde Staten
    3
    Boston, Verenigde Staten
    4
    Bar Harbor, Verenigde Staten
    5
    Saint John (New Brunswick), Canada
    6
    Halifax, Canada
    7
    Sydney, Canada
    8
    Charlottetown, Canada
    9
    Cap-aux-Meules, Canada
    10
    op zee
    11
    Saguenay, Canada
    12
    Québec, Canada
    13
    Montreal, Canada
    Ontscheping