greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17618197

Bezoek de parels van Visby

Hapag-Lloyd Cruises
1 / 11
Uitermate luxe expeditiecruises
Gevarieerd entertainmentprogramma
Elegante en luxe ambiance aan boord

Bestemming

Europa

Reisduur

15 Nachten

Cruise schip

HANSEATIC spirit

Rederij

Hapag-Lloyd Cruises

Start poort

Kiel, Duitsland

Route

Maak gebruik van de gelegenheid om een wandeling door de stad te maken. De hoofdstad van de deelstaat Sleeswijk-Holstein is wereldwijd bekend door de Kieler zeilweek, waarbij duizenden mensen uit de hele wereld naar de havenstad komen. Naast de vele museas en de haven van Kiel heeft de stad nog veel meer te bieden, bijvoorbeeld de Marinewijk, de U-boot Memorial, de botanische tuinen of het Olympisch dorp in Kiel-Schilksee.

Visby ligt op het Zweedse oostelijke eiland Gotland. De Hanzestad Visby staat in het bijzonder bekend om haar talrijke middeleeuwse bouwwerken en werd daarom ook in het jaar 1995 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Visby is een goed te bewandelen stad met prachtige houten huizen en bloemrijke geplaveide straatjes. In het hoofdseizoen voelt het alsof u in een echte middeleeuwse stad bent omdat er verschillende markten en optredens worden georganiseerd en de lokale bevolking in kostuums rondloopt.

De Finse havenstad Kemi laat u niet alleen versteld staan door zijn middeleeuwse charme, maar ook door een verscheidenheid aan bezienswaardigheden, waaronder de edelsteen galerie, een goudsmid atelier en de in de haven gelegen ijsbreker Sampo van 1961.

Luleå is een stad in de Noord-Zweedse provincie Norrbottens län en de historische provincie Norrbotten. De stad werd in 1887, nadat het nagenoeg volledig afgebrand was, weer herbouwd. Tot Luleå behoren de Gammelstad en het oude centrum van de stad, dat op de werelderfgoedlijst staat.

Umea is gelegen aan de monding van de rivier Ume Älv in Zweden. Umea heeft niet alleen een verscheidenheid aan musea, maar heeft vanwege de grote ontwikkelde fiets paden ook veel fietstochten te bieden.

-

De grootste stad van Scandinavië is de thuisbasis van de residentie van de koning, het Zweedse parlement en de Zweedse regering. Het kasteel en het rijksdaggebouw moet u niet missen. Voor alle kunst-en cultuurliefhebbers biedt Stockholm talrijke theaters en musea. Door de vele rivieren in de stad wordt Stockholm ook wel het "Venetië van het noorden" genoemd. Rondom Stockholm liggen er ook nog meer dan 24.000 eilanden. Typerend in de stad is dat er Nederlandse barokke stijl terug te vinden is in de vergaderplaats van de adel 'Riddarhuset'.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension aan boord (Ontbijt en vroege vogels ontbijt, tussendoortjes, middageten, avondeten, koffie ,amp; thee)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Golfarrangement, inclusief 5 exclusieve golfbanen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 3

U vaart op:

HANSEATIC spirit

Het expeditieschip HANSEATIC spirit is uw metgezel op uw bijzondere reis naar de Noordelijke IJszee. De HANSEATIC spirit is uitgerust met de nieuwste technologie en maakt uw reis door het poolgebied tot een perfecte ervaring.

Bouwjaar:

2019

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

230

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 15 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Hapag-Lloyd Cruises.