greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17740978

Bezoek het stralende Kanmon Straits

Holland America Line
1 / 27
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

Azië

Reisduur

13 Nachten

Cruise schip

Westerdam

Start poort

Tokio, Japan

Route

Vertrek 19:00

Tokio is een indrukwekkende wereldstad met talloze bezienswaardigheden en activiteiten om u tijdens uw verblijf te vermaken. Prachtige winkelcentra, museums, parken en tempels; in Tokio is er voor ieder wat wils. Vanuit de Tokyo Skytree heeft u het mooiste uitzicht over de stad. Deze televisietoren is met zijn grootte van 338 meter het hoogste bouwwerk in Japan. Als u de cultuur wilt leren kennen is het Tokyo National Museum een echte aanrader.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Een cruise naar Shimizu zal gegarandeerd een onvergetelijke herinnering bij u achterlaten. Shimizu is een van de drie mooiste havens van Japan, wat vooral komt door het schitterende landschap rondom de haven. Op de achtergrond zult u uitzicht hebben op de grootste berg van Japan, de Fuji, en een indrukwekkend dennenbos, Miho no Matsubara. In Shimizu kunt u genieten van de fascinerende Aziatische cultuur, wat zich niet alleen uit in de bevolking, maar ook de bouwwerken, monumenten en boetieks.

Aankomst 08:00

Osaka is de op twee na grootste stad in Japan en heeft ongeveer 2,7 miljoen inwoners. Een deelname aan een traditionele theeceremonie is zeker aan te raden.

-

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

De grote stad Fukuoka ligt in het zuiden van Japan en tevens aan de Japanse Zee. De stad telt zo’n 1,5 miljoen inwoners die verspreid zijn over 340 km² en de stad is een belangrijke haven voor Japan. U kunt in deze stad ontzettend goed shoppen, dankzij de vele winkelcentra die zich hier bevinden, zoals het waanzinnige Canal City Hakata. Ook zijn er knusse boetiekjes waar u originele souvenirs kunt kopen. Ondanks dat Fukuoka een drukke en grote stad is, zijn er ook diverse parken waar u omringd door natuur een schitterende wandeling kunt maken.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Aan de westkust van Japan bevindt zich Nagasaki, een waanzinnige havenstad met meer dan 400.000 inwoners. Prachtige Japanse architectuur, pittoreske straatjes en fascinerende parken sieren de stad. In Nagasaki Peace Park vindt u iconische beeldhouwwerken en fonteinen waar u op een zonnige dag lekker kunt vertoeven. Heel interessant is het Nagasaki Atomic Bomb Museum, waar u kunt leren over de atoom aanvallen en het effect ervan. De verscheidene winkelcentra bieden u de mogelijkheid om te shoppen, maar ook kunt u er voor kiezen om de schattige typisch Japanse boetiekjes te bezoeken.

Aankomst 07:00

Shanghai is de grootste stad van China en heeft meer dan 24 miljoen inwoners. De stad ligt aan de westkust van China en belooft een echt spektakel te zijn. ‘The Bund’ is een echte trekpleister. Deze promenade biedt uitzicht op de waanzinnige skyline van Shanghai en wordt gesierd door gebouwen van verschillende architecturale stijlen. Voor kunstliefhebbers is het Shanghai Museum een geweldige attractie om de schitterende traditionele Chinese kunst te bewonderen. In de wijk Zhujiajio kunt u een heerlijke wandeling maken langs de typische kanalen, bruggetjes en schitterende Chinese architectuur.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Xiamen ligt aan de zuidoostkust van China. Onlangs werd de stad uitgeroepen tot de schoonste stad in China. In 2002 bezochten 673.718 toeristen de stad Xiamen. Bezienswaardigheden in Xiamen zijn het autovrije eiland Gulangyu, evenals de universiteit van de stad, die direct aan de zee ligt.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord

Speciale aanbiedingen

Vroegboekvoordelen voor 2025 cruises

Boek nu een 2025 cruise (april – oktober) incl. Have It All en ontvang EXTRA vroegboekvoordelen

- Tot $300 boordtegoed p.p. 

- Elite drankenpakket upgrade 

- Premium Wifi-pakket upgrade 

- Tegoed voor excursies 

- Diner(s) in specialiteiten restaurant 

- Crew Appreciation 


Het boordtegoed is afhankelijk van de duur van de cruise: 

6-9 nachten: $100 boordtegoed per persoon 

10-20 nachten: $200 boordtegoed per persoon 

21+ nachten: $300 boordtegoed per persoon 


*Deze actie is, indien beschikbaar, alleen geldig op geselecteerde cruises geboekt en bevestigd tot en met 31 oktober 2024. Let op dat bij het boeken/aanvragen het All Inclusive tarief geselecteerd is, voor de tarieven inclusief Have It All vroegboekvoordelen. De rederij behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken. Vraag onze cruise consultants voor meer informatie en of jouw favoriete cruise meedoet met deze actie.

1 / 18

U vaart op:

Westerdam

Aan boord van de Westerdam zal uw cruise gegarandeerd een unieke ervaring worden. Naast luxe, gevarieerd entertainment en vele culinaire hoogtepunten wordt er u nog veel meer aangeboden.

Gerenoveerd in:

2017

Passagiers:

1964
Leer meer over Westerdam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 13 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.