Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Arctica vanaf Reykjavik met de Norwegian Star

14 nachten, 12 havens met deNorwegian StarNorwegian Cruise Line#16769130
Inbegrepen:
  • volpension
  • Proef Aziatische, Franse en Italiaanse delicatessen
  • Beproef uw geluk in het uitgebreide casino
  • Uitgebreid entertainmentprogramma voor jongere gasten
Map Marker
Wachten
  • Norwegian Cruise Line
  • Norwegian Star
  • Noord-Europa
  • Reykjavik
  • Oslo, Noorwegen
  • 14 nachten
  • 31-08-2025
  • 16769130
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Reykjavik, IJslandInscheping16:00
vertrek 16:00
Reykjavik, IJsland
Reykjavik is het culturele, politieke en economische centrum van IJsland. In veel musea kunt u over de geschiedenis van het eiland leren en artistieke kunstwerken bekijken. Zeer interessant hier is het openluchtmuseum in de buurt van de stad. U kunt enkele huizen uit de 19de eeuw bezoeken waar u een beeld krijgt van hoe de mensen in die tijd leefden. Bovendien vindt u overal in de stad leuke, gezellige en hippe winkeltjes.
2op zee
3Qaqortoq, Groenland11:0021:00
aankomst 11:00vertrek 21:00
Welkom in de grootste stad van Zuid-Groenland, Qaqortoq. Ook al is het de grootste stad in de regio, het is het makkelijkst en leukst om de stad te voet te verkennen. Maak een wandeltocht en volg het meer Tasersuaq die u meeneemt van het centrum van de stad door het prachtige berglandschap van Groenland. Vermoeid na een lange dag vol bezienswaardigheden? Kom dan heerlijk bij, in een van de natuurlijke waterbronnen waarvan de watertemperaturen op kunnen lopen tot wel 38 graden!
4Nanortalik, Groenland06:0017:00
aankomst 06:00vertrek 17:00
Nanortalik is een nederzetting in het zuiden van Groenland in de commune Kujalleq en heeft 1.400 inwoners. Nanortalik ligt op een klein eiland voor het grote Tasemiut fjord. De dierenwereld bestaat onder andere uit poolvossen, sneeuwhazen, zeearenden, raven, sneeuwgorzen, zwarte zeekoeten, eidereenden, robben en walvissen. Met de prachtige bergen om u heen en de vriendelijke bewoners, voelt u zich helemaal welkom. Voor de echte natuurliefhebber is er genoeg te zien en doen. De mogelijkheden om de natuur te bewonderen zijn dan ook eindeloos.
5op zee
6op zee
7Isafjørdur, IJsland07:0017:00
aankomst 07:00vertrek 17:00
Isafjørdur, IJsland
Isafjørdur is hoofdstad van de regio Westfjorden dat in het noordwesten van het land gelegen is. De populatie bedraagt ongeveer 2600 mensen. De belangrijkste economische factor voor deze stad is nog steeds de visserij. Door het kalme water in de regio biedt het de perfecte gelegenheid om een kajak vaartocht te maken langs de indrukwekkende fjorden. Door de stedelijke sfeer die de stad uitstraalt met z’n oude, smalle en kleurrijke straatjes zult u zich snel thuis voelen.
8Akureyri, IJsland07:0016:30
aankomst 07:00vertrek 16:30
Akureyri is een havenstad in het noordelijke deel van IJsland en bevindt zich in een groot fjord. De Noordpool ligt niet ver van dit idyllische stadje. Er zijn talrijke bezienswaardigheden zoals musea en een botanische tuin. Regelmatig kunt u het prachtige noorderlicht zien. Dit zal uw IJsland cruise onvergetelijk maken. Eyjafjördur Fjord is een van de beste skigebieden in IJsland.
9Djupavik08:0016:00
aankomst 08:00vertrek 16:00
Djupavik
-
10Thorshavn, Faeröer eilanden09:0016:00
aankomst 09:00vertrek 16:00
De hoofdstad van de Faeröer eilanden ligt aan de oostkust van het grootste eiland Streymoy. Met haar belangrijke handels- en doorvoerhaven is Thorshavn het economisch- en politiek centrum van het land. In de stad leven vandaag de dag 17.000 inwoners. In Thorshavn is het zeker een aanrader om tijdens een ontspannen wandeling de smalle straatjes van het schiereiland Tinganes te ondekekken. Ook de Thorshavner kathedraal en de oude vesting Skansin met haar vuurtoren zijn een bezoek waard.
11Lerwick, Schotland08:0016:00
aankomst 08:00vertrek 16:00
Lerwick is de grootste stad op het Shetland eiland en werd in de 17de eeuw gesticht. Hoewel de stad in de geschiedenis verschillende keren is afgebrand, is het tegenwoordig een belangrijke haven voor de handel en toerisme. Breng een bezoek aan Fort Charlotte, een vesting uit het jaar 1665, dat als bescherming werd gebouwd tegen de Nederlandse vloot. In het Shetland museum ervaart u de geschiedenis van het land. Maar ook een bezoek aan het visserijhuisje uit de 18de eeuw mag zeker niet ontbreken.
12Ålesund, Noorwegen09:0019:00
aankomst 09:00vertrek 19:00
De prachtige havenstad is na een verwoestende brand in het jaar 1904 in jugendstil stijl opnieuw opgebouwd. Voor een mooi uitzicht over de unieke stad kunt het beste de berg Aksla beklimmen. De 418 traptreden leiden u van het stadspark naar de top van de berg. Om meer te weten te komen over wat er is gebeurd, kunt u een bezoek brengen aan het Ålesunds Museum. Een bezoek aan Ålesund wordt vaak gecombineerd met een bezichtiging van de Geirangerfjord en/of Hjørundfjord.
13Bergen, Noorwegen07:0016:00
aankomst 07:00vertrek 16:00
Bergen, Noorwegen
Bergen wordt ook wel de stad tussen de zeven bergen genoemd. Eén van de bergen waaraan de stad zijn naam dankt is Fløyen. Vanuit hier heeft u een goed uitzicht over de stad. Om op de top te komen kun je gebruikmaken van een kabeltrein, Fløibanen. De hoogste van de zeven bergen is Ulriken. Bryggen, het middeleeuwse bestuurs- en handelscentrum en de kern van Bergen, staat nu op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Dit is zeker de moeite waard om te bezoeken.
14Kristiansand, Noorwegen09:0017:00
aankomst 09:00vertrek 17:00
Kristiansand ligt aan de Noordzee in het zuiden van Noorwegen en is een fantastische plek voor natuur- en cultuurliefhebbers. U kunt er leuke kunstmusea bezoeken of een bezoekje brengen aan het pittoreske kunstenaarscafé Vaktbua, waar u tevens lekker kunt lunchen. Ook zijn er mooie kerken te bezoeken, zoals de Oddernes Kerk met schitterend houtenwerken en structuren en een prachtige orgel. In de omgeving bevinden zich diverse natuurparken en ook het eilandje Odderøya is een echte aanrader. Deze voormalige marinebasis is nu een fantastische plek om te wandelen en fietsen.
15Oslo, NoorwegenOntscheping06:00
aankomst 06:00
Oslo, ook wel bekend als de groene stad, wacht op u met talloze bezienswaardigheden en de typische Scandinavische flair. Geniet van het fascinerende Oslo. U kunt hier kennis maken met de Noorse openheid en vriendelijkheid van de bewoners. Bezienswaardigheden die u niet wilt missen zijn het koninklijke kasteel, het regeringsgebouw Storting en het stadhuis, waar elk jaar de Nobelprijs uitreikingen plaats vinden. Voor het kopen van cadeaus en souvernirs kunt u een wandeling maken door de populaire winkelstraat, Karl Johans Gate, maken.
Norwegian Cruise Line# 16769130

Arctica vanaf Reykjavik met de Norwegian Star

14 nachten, 12 havens met de Norwegian Star
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Cruise van Reykjavik, IJsland naar Oslo, Noorwegen met de Norwegian Star
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Reykjavik, IJsland
    Inscheping
    2
    op zee
    3
    Qaqortoq, Groenland
    4
    Nanortalik, Groenland
    5
    op zee
    6
    op zee
    7
    Isafjørdur, IJsland
    8
    Akureyri, IJsland
    9
    Djupavik
    10
    Thorshavn, Faeröer eilanden
    11
    Lerwick, Schotland
    12
    Ålesund, Noorwegen
    13
    Bergen, Noorwegen
    14
    Kristiansand, Noorwegen
    15
    Oslo, Noorwegen
    Ontscheping