greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17622093

Bezoek Yokohama (Tokio), Glacier Bay en Vancouver

Holland America Line
1 / 25
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

Transpacifisch

Reisduur

15 Nachten

Cruise schip

Noordam

Route

Vertrek 16:00

De Japanse stad Yokohama (Tokio) staat bekend als industrie- en handelsstad en maakt onderdeel uit van Tokio. Op Tokio na is Yokohama de grootste stad van Japan met ruim 3.600.000 inwoners. Geniet van de schitterende Japanse tuinen, zoals de Sankeien Garden. Als noedelliefhebber zit u hier helemaal goed. Bezoek het fascinerende Ramen Museum of het Cup Noodles Museum, welke helemaal toegewijd zijn aan het smakelijke noedelgerecht. Ook een bezoek waard is Chinatown, dit is de grootste Chinatown van Japan en zal u zeker weten te fascineren.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Kushiro is gelegen in het oostelijke deel van het Japanse eiland Hokkaido en met zijn frisse klimaat is het de koudste stad in Japan. Vanaf Kushiro kunt u een prachtige tocht in het Kushiro Nationaal Park maken. Hier vwacht de ongerepte natuur op u, dat wordt gekenmerkt door vulkanen, kratermeren en bossen.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Kodiak is een van de mooiste steden in de 'outback' van Alaska. De stad is groot genoeg dat het over vele faciliteiten beschikt, maar klein genoeg dat het nog gastvrij en vriendelijk is. De lokale bevolking is een sympathieke groep die veel passie hebben voor hun stad en dit graag met de bezoekers delen. Kodiak is een van de grootste vishavens in Alaska en beschikt over vele visboten en een grote visfabriek. Voor bezoekers is er genoeg te doen in Kodiak, zo kunt u diverse musea's bezoeken of een rondje lopen in het historische park.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Glacier Bay is een baai in het zuiden van Alaska, waar zich ook het gelijknamige nationale park bevindt met 16 gletsjers. De fjorden van de Glacier Bay worden sterk beïnvloed door de jaargetijden. Gletsjers lopen de baai in en dit zorgt voor adembenemende ijsformaties. Deze prachtige plek is opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO, dat bevestigt dat het zeker een bezoekje waard is. Naast bergen van ijs zijn er ook regenwouden, wilde dieren en prachtige planten te vinden. De Glacier Bay is een ultieme plek voor een avontuur.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Juneau is de hoofdstad van de staat Alaska. De stad is de enige hoofdstad van een staat in de VS dat alleen toegankelijk is per vliegtuig of boot en geen verbindingen heeft via de weg. Dichtbij Juneau zijn enkele gletsjers, die door middel van wandelwegen bezichtigd kunnen worden. Juneau organiseert regelmatig festivals, zoals het Alaska Folk Festival en Juneau Jazz & Classics. Deze festivals zijn zeker de moeite waard om te bezoeken om de echte cultuur van het prachtige Juneau te ontdekken en te beleven. Een trekpleister uit de stad is de Fourth Street in Downtown. Het grootste gebouw uit de stad is hier te bezichtigen.

Aankomst 12:00

Vertrek 18:00

Ketchikan is een Amerikaanse stad in de staat Alaska die voornamelijk leeft van het toerisme en de visserij. De belangrijkste trekpleister van de stad is het Misty Fjords National Monument, een groot natuurgebied. Ketchikan is bekend vanwege de pittige zalm, de ongelooflijk rijke natuur en de prachtige landschappen. De stad wordt ook wel 'De zalm hoofdstad van de wereld' genoemd. Een bezoek aan Ketchikan tijdens uw cruise is de perfecte plek om prachtige foto's te maken van prachtige landschappen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord

Speciale aanbiedingen

Vroegboekvoordelen voor 2025 cruises

Boek nu een 2025 cruise (april – oktober) incl. Have It All en ontvang EXTRA vroegboekvoordelen

- Tot $300 boordtegoed p.p. 

- Elite drankenpakket upgrade 

- Premium Wifi-pakket upgrade 

- Tegoed voor excursies 

- Diner(s) in specialiteiten restaurant 

- Crew Appreciation 


Het boordtegoed is afhankelijk van de duur van de cruise: 

6-9 nachten: $100 boordtegoed per persoon 

10-20 nachten: $200 boordtegoed per persoon 

21+ nachten: $300 boordtegoed per persoon 


*Deze actie is, indien beschikbaar, alleen geldig op geselecteerde cruises geboekt en bevestigd tot en met 31 oktober 2024. Let op dat bij het boeken/aanvragen het All Inclusive tarief geselecteerd is, voor de tarieven inclusief Have It All vroegboekvoordelen. De rederij behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken. Vraag onze cruise consultants voor meer informatie en of jouw favoriete cruise meedoet met deze actie.

1 / 18

U vaart op:

Noordam

De Noordam is het nieuwste schip van de Vista klasse. Ze is vernoemd naar de noordelijke windstreek. Met dit schip kunt u geweldige cruises naar onder andere Canada en Alaska, maar ook naar het culturele Japen en Australië.

Gerenoveerd in:

2015

Passagiers:

1972
Leer meer over Noordam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 15 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Bezoek Yokohama (Tokio), Glacier Bay en Vancouver