greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17346183

Britse Eilanden vanaf Amsterdam, Nederland met de Celebrity Eclipse

Celebrity Cruises
1 / 28
Unieke eetgelegenheden aan boord
Luxe en comfortabele hutten
Geniet van theatervoorstellingen in het Eclipse Theater

Bestemming

Europa

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

Celebrity Eclipse

Route

Vertrek 17:00

In Amsterdam bevinden zich vele grachten, die vroeger als belangrijke transportroutes dienden. Hierdoor werden er in Amsterdam vele smalle, hoge en lange huizen gebouwd, die de stad een wonderlijke uitstraling geven. Bij een bezoek aan de stad mag u zeker een wandeling over de bloemenmarkt niet overslaan. Verder zijn er vele museums die u een kijkje geven in de geschiedenis van Amsterdam. Geniet van de Nederlandse rust en ga op avontuur in deze fascinerende stad met al haar bijzonderheden.

Aankomst 05:00

Vertrek 17:00

Londen, de hoofdstad van Groot-Brittannië, biedt u vele bekende bezienswaardigheden die u zeker een keer gezien moet hebben. De Big Ben, Tower Bridge, het Buckingham Palace en St. Paul's Cathedral zijn daar een paar voorbeelden van. Maar de stad Londen heeft nog veel meer te bieden. Naast de fascinerende historische architectuur, staat Londen ook bekend als mode- en shopping metropool. Vanuit de hele wereld komt de High Society hier bij elkaar om de nieuwste mode- en lifestyle trends te bewonderen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De plaats Cobh staat vooral bekend om haar historie met stoomschepen. Zo was de haven van Cobh de laatste haven waar de Titanic aanlegde voor ze de Atlantische Oceaan overstak. Ook vindt u hier de Lusitiana Memorial wat men herinnert aan het gelijknamige schip dat tot zinken werd gebracht. De stad Cobh is de perfecte plek om kennis te maken met de hartelijkheid van de Ieren. Vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan een typisch Ierse pub en om het Titanic museum waar u veel zult leren over de geschiedenis van het schip .

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

Waterford is een stad in het zuidoosten van Ierland en beschikt over diverse culturele plekken. De Cathedral of the Most Holy Trinity is echte blikvanger. Deze schitterende kathedraal is in 1793 gebouwd en schijnt de oudste Rooms-Katholieke kathedraal van Ierland te zijn. In het Waterford natuurpark kunt u genieten van prachtige wandelingen door het Ierse landschap. Voor een heerlijk Iers biertje zijn er door de hele stad diverse pubs waar u tevens terecht kunt voor een echt ‘Irish Breakfast’.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Het kleine stadje Holyhead is gevestigd in het Britse graafschap Anglesey voor de kust van Wales. De stad is vooral bekend om de vele boottochten die vanuit de stad geregeld worden, naar bijvoorbeeld Dublin. Maar reizigers mogen dit stadje zeker niet zomaar overslaan. Zo is de omgeving zeer geschikt om te vissen, golven en zeilen. De binnenstad bevindt zich in een oude Romeinse vesting rond de kerk van St. Cybi en heeft vele leuke restaurants waar u heerlijk kunt eten. Ook zijn er in de omgeving verschillende historische bezienswaardigheden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De historische havenstad ligt in het noordwesten van Engeland en heeft ongeveer 435.500 inwoners. De haven van Liverpool is de op een na grootste exporthaven van Groot-Brittannië. Het historische gedeelte van de stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Liverpool is vooral bekend op het gebied van sport en de veelzijdige muziekscène. FC Liverpool en the Beatles zijn daar de bekendste voorbeelden van. Aan bezienswaardigheden ontbreekt het niet in deze stad. Van bouwwerken tot musea, festivals en theater, Liverpool biedt voor ieder wat wils.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Belfast is de perfecte stad voor een citytrip! De gewelddadige strijd in het verleden tussen de Katholieken en Protestanten heeft plaatsgemaakt voor een rustgevende stad waar genoeg culturele en historische bezienswaardigheden te bewonderen zijn. De hoofdstad van Noord-Ierland heeft ongeveer 280.000 inwoners die u graag verwelkomen. Niet alleen de inwoners zien de schoonheid van de stad en de omgeving, ook filmmakers raakten geinspireerd door de stad. Zo zijn er meerdere scènes van de wereldberoemde serie 'Game of Thrones' hier opgenomen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De plaats Greenock, gelegen in het westen vlakbij Glasgow, staat vooral bekend omdat de dichter Denis Devlin en de ingenieur James Watt hier geboren zijn. Ook heeft de stad een rijke maritieme geschiedenis waarover u alles kunt leren in het Custom House Museum. Greenock wordt versierd door indrukwekkende Victoriaanse gebouwen waarvan de Victoria Tower het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt is. In de omgeving van het Schotse plaatsje vindt u adembenemende natuur, rauwe landschappen bedekt met majestueuze kastelen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, ijswater, limonade (van de zelfbedieningsstations)
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Havengelden en belastingen
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 20% bedieningstoeslag
1 / 19

U vaart op:

Celebrity Eclipse

De Celebrity Eclipse is onderdeel van de Celebrity Solstice klasse, dat beroemd is om zijn bekroonde architectuur en design. Een glasblaas workshop, een groot grasveld en de specialiteitenrestaurants zijn enkele hoogtepunten.

Bouwjaar:

2010

Munteenheid:

USD

Passagiers:

2852
Leer meer over Celebrity Eclipse

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Celebrity Cruises.

Britse Eilanden vanaf Amsterdam, Nederland met de Celebrity Eclipse