greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16994127

Britse Eilanden vanaf Amsterdam, Nederland met de Seven Seas Navigator

Regent Seven Seas Cruises
1 / 36
Enkel suites met uitzicht op zee
Laat uw talent spreken tijdens karaoke in de Star Lounge
Connoisseur Club voor liefhebbers van sigaren

Bestemming

Europa

Reisduur

10 Nachten

Route

Vertrek 21:00

In Amsterdam bevinden zich vele grachten, die vroeger als belangrijke transportroutes dienden. Hierdoor werden er in Amsterdam vele smalle, hoge en lange huizen gebouwd, die de stad een wonderlijke uitstraling geven. Bij een bezoek aan de stad mag u zeker een wandeling over de bloemenmarkt niet overslaan. Verder zijn er vele museums die u een kijkje geven in de geschiedenis van Amsterdam. Geniet van de Nederlandse rust en ga op avontuur in deze fascinerende stad met al haar bijzonderheden.

Aankomst 23:59

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en is een elegante en bruisende stad waar de verhalen van de rijke geschiedenis om elke hoek uw aandacht vragen. De binnenstad van Edinburgh is verdeeld in twee delen, Old Town en New Town. Hierbij bestaat de Old Town uit een hoofdstraat, de Royal Mile, bestaande uit kastelen en steegjes waar u leuke toeristische winkeltjes zult vinden. In de New Town vindt u vooral straten met winkels, die gevestigd zijn in 18e eeuwse Georgiaanse gebouwen. Beiden 'towns' staan tegenwoordig op de Unesco Werelderfgoedlijst.

Aankomst 12:00

Vertrek 19:00

De kleine rustige plaats Invergordon in Schotland is het startpunt voor vele leuke uitstapjes. Breng een bezoek aan het meer van Loch Ness of bewonder het Dunrobin Castle, een sprookjeskasteel met een wonderschoon park. Daarnaast is het Urquhart Castle ook zeker een bezoekje waard. De ruïnes, vroeger de grootste vestingwerken van Schotland, behoren tot de belangrijkste redenen voor Schotse toeristen om naar Invergordon af te reizen. Verder kunt u met een beetje geluk in de baai van Invergordon dolfijnen spotten.

Aankomst 09:00

Vertrek 17:00

Ullapool is een kustplaatsje in het district Highland in Schotland op Loch Broom. Met zijn ongeveer 1500 inwoners is Ullapool de grootste nederzetting in het zeer dunbevolkte noordwestelijke Highlands. Ullapool is opgericht in 1788 als een haven voor de haringvisserij. De haven is nog steeds het centrum van de plaats en dient ook als een aanmeerpunt voor vissersboten en jachten.

Aankomst 11:00

Vertrek 22:00

Belfast is de perfecte stad voor een citytrip! De gewelddadige strijd in het verleden tussen de Katholieken en Protestanten heeft plaatsgemaakt voor een rustgevende stad waar genoeg culturele en historische bezienswaardigheden te bewonderen zijn. De hoofdstad van Noord-Ierland heeft ongeveer 280.000 inwoners die u graag verwelkomen. Niet alleen de inwoners zien de schoonheid van de stad en de omgeving, ook filmmakers raakten geinspireerd door de stad. Zo zijn er meerdere scènes van de wereldberoemde serie 'Game of Thrones' hier opgenomen.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

Het kleine stadje Holyhead is gevestigd in het Britse graafschap Anglesey voor de kust van Wales. De stad is vooral bekend om de vele boottochten die vanuit de stad geregeld worden, naar bijvoorbeeld Dublin. Maar reizigers mogen dit stadje zeker niet zomaar overslaan. Zo is de omgeving zeer geschikt om te vissen, golven en zeilen. De binnenstad bevindt zich in een oude Romeinse vesting rond de kerk van St. Cybi en heeft vele leuke restaurants waar u heerlijk kunt eten. Ook zijn er in de omgeving verschillende historische bezienswaardigheden.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Dún Laoghaire is een stad in Ierland. Het ligt ten zuiden van de stad Dublin. De stad is voornamelijk bekend als haven van de veerdiensten naar Holyhead in Wales en Liverpool in Engeland.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

De plaats Cobh staat vooral bekend om haar historie met stoomschepen. Zo was de haven van Cobh de laatste haven waar de Titanic aanlegde voor ze de Atlantische Oceaan overstak. Ook vindt u hier de Lusitiana Memorial wat men herinnert aan het gelijknamige schip dat tot zinken werd gebracht. De stad Cobh is de perfecte plek om kennis te maken met de hartelijkheid van de Ieren. Vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan een typisch Ierse pub en om het Titanic museum waar u veel zult leren over de geschiedenis van het schip .

Aankomst 07:00

De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 27

U vaart op:

Seven Seas Navigator

Regen Seven Seas Cruises staat voor pure luxe. De Seven Seas Navigator zal u en uw gezelschap niet teleurstellen met haar comfort en klasse aan boord. Met dit schip maakt u onvergetelijke herinneringen.

Bouwjaar:

1999

Passagiers:

482
Leer meer over Seven Seas Navigator

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 10 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.

Britse Eilanden vanaf Amsterdam, Nederland met de Seven Seas Navigator