greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17763016

Britse Eilanden vanaf Dublin, Ierland met de Silver Wind

Silversea
1 / 40
Geniet van entertainment in de Show lounge
Drink heerlijke cocktails aan de bars
Neem een duik in de schitterende zwembad

Bestemming

Europa

Reisduur

23 Nachten

Cruise schip

Silver Wind

Rederij

Silversea

Start poort

Dublin, Ierland

Route

Vertrek 18:00

Dublin is met meer dan 505.000 inwoners de grootste stad van Ierland. Hier vindt u naast talrijke gebouwen, monumenten en kerken ook vele musea, theaters, parken en groene zones. Op Phoenix Park vind u de woonplaats van de Ierse president en de Amerikaanse Ambassadeur. In het grootste park van de stad leven tevens wilde dieren en in de Tempel Bar wijk is 's nachts veel bedrijvigheid. De cultuurwijk staat bekend om haar talrijke pubs en live muziek. Ook een bezoek waard is de Guinness brouwerij, waar al sinds 1759 donker bier gebrouwen wordt.

Aankomst 12:30

Vertrek 19:00

Lunga is het groote eiland van de Treshnish Eilanden in Schotland. Lunga heeft een overvloed aan flora en fauna en heeft een aantal zeldzame en bedreigde planten. Lunga wordt in de zomer vooral bezocht door toeristen die de papegaaiduikers van dichtbij willen zien.

Aankomst 06:30

Vertrek 12:00

Iona, vroeger ook wel bekend als Hy, is een eiland aan de westkust van Schotland. Het behoort tot de Binnen-Hebriden. Het eiland telt ongeveer 175 inwoners. Vanuit Iona verspreidde zich een netwerk van kloosters en bisdommen dat zich uitstrekte over heel Schotland en Ierland en zelfs tot in het Saksische gebied van Northumbria.

Aankomst 14:30

Vertrek 15:30

St Kilda is een geïsoleerde vulkanische archipel dat tot Schotland behoort. De eilanden liggen ongeveer 64 km ten noordwesten van North Uist in de Noord-Atlantische Oceaan en zijn de westelijke eilanden van de Buiten-Hebriden. Het hoofd eiland is Hirta, waarvan de kliffen het hoogst zijn in het Verenigd Koninkrijk. St Kilda is minstens twee millennia permanent bewoond geweest, waarbij het inwonersaantal waarschijnlijk nooit hoger dan 180 is geweest en na het jaar 1851 altijd onder de 100 is gebleven.

Aankomst 06:30

-

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Húsavík is een prachtig vissersdorpje in het noorden van IJsland met ca. 3.000 inwoners en ligt ongeveer 60 km ten zuiden van de poolcirkel. Húsavík was de eerste plaats in IJsland waar de eerste Vikingen aanlegde rond het jaar 861. Sindsdien leven de inwoners hier vooral van de visserij en tegenwoordig ook van het toerisme. Onder de toeristen is deze stad vooral bekend om de walvis-spot-tochten en wordt dus ook wel de 'Whale Watching Capital of Europe' genoemd.

Aankomst 07:00

Vertrek 12:30

Eskifjördur is een vissersplaats in IJsland. De plaats ligt aan het gelijknamige Fjord in het oosten van IJsland. Op het hoogste punt van het schiereiland vindt u Völva de witte heks, die volgens mythes gezworen zou hebben om over de fjord te waken en zoals de geschiedenis verteld, heeft ze dat ook gedaan. Op datzelfde punt kunt u ook heerlijk genieten van een zelf meegenomen picknick terwijl u prachtig zicht hebt over de fjorden.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Ondek de schoonheid van de grootste plaats van de Orkney Eilanden in het noorden van Schotland. Kirkwall biedt een mooi ongerept landschap waar u helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor is het ook de ideale plek voor natuurliefhebbers. U kunt er diverse vogelsoorten spotten, zoals Papegaaiduikers, Alken en Tureluren. Daarnaast is Kirkwall perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. Ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te zien. Kirkwall heeft namelijk een veelzijdige geschiedenis waar nog veel van te zien en te bezoeken is.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 28

U vaart op:

Silver Wind

Aan boord van de Silver Wind, kunt u genieten van een unieke service en pure luxe. Ontdek de mooiste bestemmingen en vaar op de indrukwekkendste zeeën. Op de Silver Wind valt altijd iets te beleven en is geen dag te lang.

Gerenoveerd in:

2021

Passagiers:

274
Leer meer over Silver Wind

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 23 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Britse Eilanden vanaf Dublin, Ierland met de Silver Wind