greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17763012

Britse Eilanden vanaf Kopenhagen, Denemarken met de Silver Wind

Silversea
1 / 41
Geniet van entertainment in de Show lounge
Drink heerlijke cocktails aan de bars
Neem een duik in de schitterende zwembad

Bestemming

Europa

Reisduur

23 Nachten

Cruise schip

Silver Wind

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 23:00

Kopenhagen is het culturele en economische centrum van Denemarken. De stad is de thuisbasis van het Deense parlement en de koninklijke familie. Het symbool van de stad is de Kleine Zeemeermin, die u zeker moet bezoeken. In 1913 werd het beeld onthult en sindsdien siert het Kopenhagen. Ook wat betreft plezier komt u niks te kort in deze stad. Tegenover het Centraal Station kunt u 's werelds oudste pretpark, Tivoli, bezoeken. Erg interessant is een wandeling door de hippiewijk Vrijstad Christiania.

Aankomst 12:30

Vertrek 19:00

Lysefjord betekend "licht fjord", deze naam is afgeleid van de glimmende rotswanden. Het fjord is ongeveer 40 km lang en op zijn diepste punt is hij 500 meter diep.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

Rosendal is een kleine stad met minder dan 1.000 inwoners. Toch kunt u hier het museum baronie van Noorwegen bezoeken en veel over de tijd van de Unie tussen Noorwegen en Denemarken te weten te komen. Ook interessant zijn de Scheepsbouw Museum en de kerk van Kvinnherad uit het jaar 1250.

Aankomst 06:30

Vertrek 13:00

Bekkjarvik is een plaats in de Noorse gemeente Austevoll van de provincie Hordaland. Bekkjarvik garandeert een fantastische ervaring in de schitterende natuur Het plaatsje telt 360 inwoners en heeft een oppervlakte van 0,63 km².

Aankomst 07:30

Vertrek 13:00

Lerwick is de grootste stad op het Shetland eiland en werd in de 17de eeuw gesticht. Hoewel de stad in de geschiedenis verschillende keren is afgebrand, is het tegenwoordig een belangrijke haven voor de handel en toerisme. Breng een bezoek aan Fort Charlotte, een vesting uit het jaar 1665, dat als bescherming werd gebouwd tegen de Nederlandse vloot. In het Shetland museum ervaart u de geschiedenis van het land. Maar ook een bezoek aan het visserijhuisje uit de 18de eeuw mag zeker niet ontbreken.

Aankomst 14:30

Vertrek 19:30

Het Isle of Noss behoort tot de Shetland eilanden en had tot 1939 ongeveer 25 bewoners, op een oppervlakte van circa 3 km². Vandaag de dag is het eiland onbewoond.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Ondek de schoonheid van de grootste plaats van de Orkney Eilanden in het noorden van Schotland. Kirkwall biedt een mooi ongerept landschap waar u helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor is het ook de ideale plek voor natuurliefhebbers. U kunt er diverse vogelsoorten spotten, zoals Papegaaiduikers, Alken en Tureluren. Daarnaast is Kirkwall perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. Ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te zien. Kirkwall heeft namelijk een veelzijdige geschiedenis waar nog veel van te zien en te bezoeken is.

Aankomst 06:30

Vertrek 11:30

Shiant Eilanden, Schotland

Aankomst 13:30

Vertrek 18:00

Loch Ewe is het enige meer in Schotland dat richting het noorden ligt. Het ligt in Wester Ross en niet ver van Gairloch. Loch Ewe heeft een interessante geschiedenis. Tijdens de tweede wereld oorlog was Loch Ewe een belangrijk punt.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 28

U vaart op:

Silver Wind

Aan boord van de Silver Wind, kunt u genieten van een unieke service en pure luxe. Ontdek de mooiste bestemmingen en vaar op de indrukwekkendste zeeën. Op de Silver Wind valt altijd iets te beleven en is geen dag te lang.

Gerenoveerd in:

2021

Passagiers:

274
Leer meer over Silver Wind

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 23 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Britse Eilanden vanaf Kopenhagen, Denemarken met de Silver Wind