greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17029169

Britse Eilanden vanaf Londen/Dover, Groot-Brittannië met de Seabourn Sojourn

Seabourn
1 / 54
Sky Bar op het zonneterras
Golfparcours op kunstgras aanwezig
Grand Salon met onder andere lezingen en concerten

Bestemming

Europa

Reisduur

28 Nachten

Cruise schip

Seabourn Sojourn

Rederij

Seabourn

Route

Vertrek 17:00

Londen, de hoofdstad van Groot-Brittannië, biedt u vele bekende bezienswaardigheden die u zeker een keer gezien moet hebben. De Big Ben, Tower Bridge, het Buckingham Palace en St. Paul's Cathedral zijn daar een paar voorbeelden van. Maar de stad Londen heeft nog veel meer te bieden. Naast de fascinerende historische architectuur, staat Londen ook bekend als mode- en shopping metropool. Vanuit de hele wereld komt de High Society hier bij elkaar om de nieuwste mode- en lifestyle trends te bewonderen.

Aankomst 05:30

Vertrek 19:00

Portland is een schiereiland geschikt voor zowel de rustzoekers als de échte avonturiers. Zo kunt u op het eiland rotsen beklimmen, kajakken, duiken, wandelen en abseilen. Maar het eiland is vooral populair onder zeilers, het water en klimaat zijn perfect voor zeiltochten. Vandaar dat de National Sailing Academy hier gebaseerd is en verschillende zeilcompetities organiseert zoals de olympische en paralympische zeilwedstrijden. De welbekende ringen kunt u nog steeds vinden op het eiland en vormen samen met de ondergaande zon een bijzonder plaatje.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De plaats Cobh staat vooral bekend om haar historie met stoomschepen. Zo was de haven van Cobh de laatste haven waar de Titanic aanlegde voor ze de Atlantische Oceaan overstak. Ook vindt u hier de Lusitiana Memorial wat men herinnert aan het gelijknamige schip dat tot zinken werd gebracht. De stad Cobh is de perfecte plek om kennis te maken met de hartelijkheid van de Ieren. Vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan een typisch Ierse pub en om het Titanic museum waar u veel zult leren over de geschiedenis van het schip .

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Fishguard is een kustplaats in het noorden van Wales. Met de aan de haven gelegen stad Goodwick, zijn het een soort van zustersteden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Het Isle of Man is een klein eiland in de Ierse Zee, dat tussen Schotland, Engeland en Ierland ligt. Het is een autonoom Brits kroonbezit. Het eiland staat in het bijzonder bekend om de motorrace Tourist Trophy, de oudste en meest gevaarlijke motorrace ter wereld.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

Belfast is de perfecte stad voor een citytrip! De gewelddadige strijd in het verleden tussen de Katholieken en Protestanten heeft plaatsgemaakt voor een rustgevende stad waar genoeg culturele en historische bezienswaardigheden te bewonderen zijn. De hoofdstad van Noord-Ierland heeft ongeveer 280.000 inwoners die u graag verwelkomen. Niet alleen de inwoners zien de schoonheid van de stad en de omgeving, ook filmmakers raakten geinspireerd door de stad. Zo zijn er meerdere scènes van de wereldberoemde serie 'Game of Thrones' hier opgenomen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

-

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Oban heeft een bevolkingsaantal van ongeveer 8.140 en is de officieuze hoofdstad van de Schotse Hooglanden. Hier vindt u pure ontspanning, naast tal van recreatieve voorzieningen. U kunt in de pittoreske baai naar de vele vissersboten, jachten en veerboten kijken. Genieten van de natuur. Een wandeling maken, rondje golfen of deelnemen aan een boottocht naar een van de vele vuurtorens. In Oban is er veel te beleven!

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Ullapool is een kustplaatsje in het district Highland in Schotland op Loch Broom. Met zijn ongeveer 1500 inwoners is Ullapool de grootste nederzetting in het zeer dunbevolkte noordwestelijke Highlands. Ullapool is opgericht in 1788 als een haven voor de haringvisserij. De haven is nog steeds het centrum van de plaats en dient ook als een aanmeerpunt voor vissersboten en jachten.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Belastingen en havengelden
  • Alle fooien voor het cabinepersoneel, Restaurant Stewards en het entertainmentprogramma aan boord
  • Accommodatie in de geboekte categorie cabine
  • Alle maaltijden en een ruime keuze aan drankjes aan boord
  • Gebruik van faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 34

U vaart op:

Seabourn Sojourn

De Seabourn Sojourn werd te water gelegd in London in 2010 op de rivier de Theems. Het schip charmeert haar passagiers onder andere met ruime openbare ruimtes en de Seabourn Square - een van de prachtige lobby's.

Bouwjaar:

2010

Passagiers:

450
Leer meer over Seabourn Sojourn

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 28 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Seabourn.

Britse Eilanden vanaf Londen/Dover, Groot-Brittannië met de Seabourn Sojourn