greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17697334

Britse Eilanden vanaf Reykjavik, IJsland met de Seven Seas Mariner

Regent Seven Seas Cruises
1 / 41
Groot showtheater
Hardloopbaan op het zonnedek
Grote, goed gevulde bibliotheek

Bestemming

Europa

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Seven Seas Mariner

Route

Vertrek 21:00

Reykjavik is het culturele, politieke en economische centrum van IJsland. In veel musea kunt u over de geschiedenis van het eiland leren en artistieke kunstwerken bekijken. Zeer interessant hier is het openluchtmuseum in de buurt van de stad. U kunt enkele huizen uit de 19de eeuw bezoeken waar u een beeld krijgt van hoe de mensen in die tijd leefden. Bovendien vindt u overal in de stad leuke, gezellige en hippe winkeltjes.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Het Heimaey Island is een vulkanisch eiland dat tot de archipel van de Westman-eilanden behoort, wat zich bevindt aan de zuidkust van IJsland. Met haar ruim 4.000 inwoners is Heimaey Island het enige eiland van de Vestmannaeyjar eilanden dat bewoond is. De laatste vulkaan die uitbarstte op het eiland was de Eldfell vulkaan in 1973. De inwoners werden geëvacueerd voordat de huizen werden bedekt door al het zwarte as. Tegenwoordig ligt er geen zwart as meer, maar zijn de daken versierd met vrolijke kleuren.

Aankomst 08:30

Vertrek 17:00

Eskifjördur is een vissersplaats in IJsland. De plaats ligt aan het gelijknamige Fjord in het oosten van IJsland. Op het hoogste punt van het schiereiland vindt u Völva de witte heks, die volgens mythes gezworen zou hebben om over de fjord te waken en zoals de geschiedenis verteld, heeft ze dat ook gedaan. Op datzelfde punt kunt u ook heerlijk genieten van een zelf meegenomen picknick terwijl u prachtig zicht hebt over de fjorden.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

Ondek de schoonheid van de grootste plaats van de Orkney Eilanden in het noorden van Schotland. Kirkwall biedt een mooi ongerept landschap waar u helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor is het ook de ideale plek voor natuurliefhebbers. U kunt er diverse vogelsoorten spotten, zoals Papegaaiduikers, Alken en Tureluren. Daarnaast is Kirkwall perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. Ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te zien. Kirkwall heeft namelijk een veelzijdige geschiedenis waar nog veel van te zien en te bezoeken is.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Stornoway heeft ongeveer 8000 inwoners en is de grootste stad op het eiland Lewis. Het behoort tot de Buiten-Hebriden van de eilandengroep Hebriden, die voor de westkust van Schotland liggen.

Aankomst 08:30

Vertrek 17:00

-

Aankomst 10:30

Vertrek 19:00

Douglas is de hoofdstad van het eiland Isle of Man . Het eiland ligt ten westen van het Verenigd Koninkrijk. Aan de oostkust zijn er leuke dorpjes om te bezoeken met de auto of het openbaar vervoer. Ontdek leuke boetiekjes of stap binnen in een van de bekende winkels. Allerlei activiteiten worden georganiseerd. Op de Isle of Man zult u gegarandeerd een leuke tijd hebben. </p> <b>Highlights van Douglas</b><br> <ul> <li>Loop over de prachtige boulevard. </li> </ul>

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Dún Laoghaire is een stad in Ierland. Het ligt ten zuiden van de stad Dublin. De stad is voornamelijk bekend als haven van de veerdiensten naar Holyhead in Wales en Liverpool in Engeland.

Aankomst 08:00

Vertrek 21:00

De historische havenstad ligt in het noordwesten van Engeland en heeft ongeveer 435.500 inwoners. De haven van Liverpool is de op een na grootste exporthaven van Groot-Brittannië. Het historische gedeelte van de stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Liverpool is vooral bekend op het gebied van sport en de veelzijdige muziekscène. FC Liverpool en the Beatles zijn daar de bekendste voorbeelden van. Aan bezienswaardigheden ontbreekt het niet in deze stad. Van bouwwerken tot musea, festivals en theater, Liverpool biedt voor ieder wat wils.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 29

U vaart op:

Seven Seas Mariner

De Seven Seas Mariner is het eerste schip ooit wat haar klanten uitsluitend exclusieve suites en hutten met balkon biedt. Er zijn vier gastronomische restaurants en persoonlijke service van het hoogste niveau.

Bouwjaar:

2001

Passagiers:

684
Leer meer over Seven Seas Mariner

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.

Britse Eilanden vanaf Reykjavik, IJsland met de Seven Seas Mariner