greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16827539

Britse Eilanden vanaf Southampton (Londen), Engeland met de Norwegian Dawn

Norwegian Cruise Line
1 / 24
Geniet van het buffet dat ter plekke wordt bereid
Verschillende binnen- en buitenzwembaden aan boord
Op elk moment van de dag kunt u pizza bestellen

Bestemming

Noord-Europa

Reisduur

10 Nachten

Cruise schip

Norwegian Dawn

Route

Vertrek 16:00

De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.

Aankomst 13:30

Vertrek 21:00

Waterford is een stad in het zuidoosten van Ierland en beschikt over diverse culturele plekken. De Cathedral of the Most Holy Trinity is echte blikvanger. Deze schitterende kathedraal is in 1793 gebouwd en schijnt de oudste Rooms-Katholieke kathedraal van Ierland te zijn. In het Waterford natuurpark kunt u genieten van prachtige wandelingen door het Ierse landschap. Voor een heerlijk Iers biertje zijn er door de hele stad diverse pubs waar u tevens terecht kunt voor een echt ‘Irish Breakfast’.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

In het zuiden van Ierland vindt u de stad Cork, dat al meer dan 50 jaar de gastheer van het Cork Film Festival voor korte films is. In 2005 werd Cork vanwege haar culturele en gevarieerde aanbiedingen tot culturele hoofdstad van Europa benoemd. Welke u zeker moet bezoeken zijn de kerktoren van Shandon, waar u de kerkklok zelf kunt luiden, het stadhuis en het Fitzgerald's park. Daarnaast kunt u ook de hogeschool en de Engelse markt bezoeken, waar u vis, fruit, kruiden en vele andere lekkernijen kunt kopen.

Aankomst 07:00

Vertrek 21:00

De plaats Dingle bevindt zich op het Dingel schiereiland aan een baai van de Atlantsiche Oceaan, in het westen van de republiek Iersland in County Kerry. Veel archeologische bezienswaardigheden lokkken toeristen vanuit de hele wereld naar Dingle.

Aankomst 07:00

Vertrek 20:00

-

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

De stad Galway ligt aan de westkust van Ierland. Galway is het muzikale Centrum van het eiland en verleidt u met haar traditionele Ierse Folk muziek en talrijke bezienswaardigheden.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

-

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

Dublin is met meer dan 505.000 inwoners de grootste stad van Ierland. Hier vindt u naast talrijke gebouwen, monumenten en kerken ook vele musea, theaters, parken en groene zones. Op Phoenix Park vind u de woonplaats van de Ierse president en de Amerikaanse Ambassadeur. In het grootste park van de stad leven tevens wilde dieren en in de Tempel Bar wijk is 's nachts veel bedrijvigheid. De cultuurwijk staat bekend om haar talrijke pubs en live muziek. Ook een bezoek waard is de Guinness brouwerij, waar al sinds 1759 donker bier gebrouwen wordt.

Aankomst 07:00

Vertrek 20:00

Belfast is de perfecte stad voor een citytrip! De gewelddadige strijd in het verleden tussen de Katholieken en Protestanten heeft plaatsgemaakt voor een rustgevende stad waar genoeg culturele en historische bezienswaardigheden te bewonderen zijn. De hoofdstad van Noord-Ierland heeft ongeveer 280.000 inwoners die u graag verwelkomen. Niet alleen de inwoners zien de schoonheid van de stad en de omgeving, ook filmmakers raakten geinspireerd door de stad. Zo zijn er meerdere scènes van de wereldberoemde serie 'Game of Thrones' hier opgenomen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van/naar Southampton (Londen), Engeland met de Norwegian Dawn
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 17

U vaart op:

Norwegian Dawn

Zelfs vanaf een afstand kunt u de, met het Vrijheidsbeeld versierde, Norwegian Dawn nog herkennen. Het schip biedt diverse restaurants, tal van recreatieve faciliteiten en een ruime keuze aan comfortabele hutten.

Gerenoveerd in:

2016

Passagiers:

2340
Leer meer over Norwegian Dawn

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 10 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.

Britse Eilanden vanaf Southampton (Londen), Engeland met de Norwegian Dawn