Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Midden-Amerika vanaf San Diego met de Insignia

20 nachten, 11 havens met deInsigniaOceania Cruises#17254595
Inbegrepen:
  • volpension
  • Geniet van een wijnproeverij aan boord
  • Mediterraans uiterlijk
  • Exclusieve kunstverzameling aan boord
Map Marker
Wachten
  • Oceania Cruises
  • Insignia
  • Noord-Amerika
  • San Diego
  • New York, Verenigde Staten
  • 20 nachten
  • 03-07-2025
  • 17254595
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1San Diego, Verenigde StatenInscheping21:00
vertrek 21:00
San Diego ligt in het zonnige Californië. De stad biedt een levendig centrum en prachtige stranden die populair zijn bij de surfers. Bezoek San Diego Zoo en het Wild Animal Park. Ontdek het California State Park met historische gebouwen uit de 19de eeuw. Verder zijn er veel winkelmogelijkheden in San Diego. Restaurants en cafés nodigen u uit om iets lekkers te eten en van de omgeving te genieten. In La Jolla Cove kunt u snorkelen, zwemmen, zeehonden spotten en lekker zonnen op het prachtige strand.
2op zee
3op zee
4Cabo San Lucas, Mexico07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
Cabo San Lucas is gelegen op het zuidelijkste puntje van het Mexicaanse schiereiland Neder-Californië. Deze schitterende badplaats is één van de grootste toeristentrekkers van Mexico en is ook een populaire locatie voor vakantiehuizen van beroemdheden. Het middelpunt van de regio is de rots El Arco, die alleen toegankelijk is tijdens eb, evenals het omringende zandstrand dat bij hoog water in de golven van de Stille Oceaan verdwijnt. Naast heerlijke stranden, lekker eten en een bruisend nachtleven kunt u in Cabo ook genieten van galeries, musea en oude bouwwerken.
5op zee
6Zihuatanejo, Mexico07:0016:00
aankomst 07:00vertrek 16:00
Deze stad wordt ook wel het paradijs genoemd. U kunt hier genieten van prachtige stranden, vriendelijke mensen en een relaxte levensstijl. Sommige delen van de stad zijn erg toeristisch geworden, maar het grootste gedeelte van de stad heeft zijn historische charme behouden. In de binnenstad kunt u prachtig smalle geplaveide straten met lokale restaurants, bars en boetiekjes vinden. Typisch aan Zihuatanejo is dat iedere ochtend de vissers nog door de stad lopen om hun vangst van de dag te verkopen.
7op zee
8Puerto Quetzal, Guatemala08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Puerto Quetzal dient als de belangrijkste en grootste haven van Guatemala. Het is een populaire aanlegplaats voor cruiseschepen. In de omgeving zijn talloze boeiende en fascinerende plekken te bezichtigen, waaronder een van de drie waanzinnige vulkanen die de horizon sieren. Ga lekker luieren in de hangmat in het zonnetje of verken de omgeving tijdens een adembenemende wandeling. Ook is het een echte aanrader om Antigua te bezoeken. Dit is de oude hoofdstad van het land en heeft tal van leuke straatjes, prachtige bloemen, mooie ruïnes en verschillende drinkgelegenheden.
9Corinto, Nicaragua08:0016:00
aankomst 08:00vertrek 16:00
Corinto is een prachtige havenstad aan de westkust van Nicaragua. In en langs deze kleurrijke havenstad vindt u schitterende ongerepte natuur. Geniet van de verrukkelijke regionale gerechten in een van de vele gezellige restaurantjes in de stad of geniet van een heerlijke cocktail of lokaal gebrouwen biertje. Ook leuk is het om een bezoekje te brengen aan Puerto Corinto Beach. Hier kunt u heerlijk relaxen of juist surfen of een andere watersporten uitoefenen.
10Puntarenas10:0020:00
aankomst 10:00vertrek 20:00
Puntarenas is een kleine havenstad in Costa Rica. De stad ligt aan de kust van de Grote Oceaan en is omgeven door beschermd natuurgebied. Dit natuurgebied is verrassend dankzij haar talrijke kleine baaien en wonderschone stranden. Op de boulevard kunt u een prachtige avondwandeling maken met uitzicht op de prachtige eilandjes in de omgeving. Het Marino del Pacífico Park is speciaal vanwege de ligging in een oud treinstation. Hier zijn verschillende winkels en restaurantjes, maar ook een aquarium met vissen uit de Stille Oceaan. Verder zijn er ook mooie kerken en kathedralen te bewonderen.
11op zee
12op zee
13Cartagena, Colombia10:3017:30
aankomst 10:30vertrek 17:30
Cartagena, Colombia
Cartagena is gesticht in 1533 en is gelegen aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Het is een van de mooiste koloniale steden in Zuid-Amerika. De prachtige oude binnenstad staat op de werelderfgoedlijst. Hier zijn veel oude gebouwen terug te vinden, zoals het Paleis van de Inquisitie. Daarnaast is er de mogelijkheid om verdedigingswerken en forten te bezoeken. De stad heeft een rijke geschiedenis in piraterij, de ontdekking door de Spanjaarden en de overname van de Engelsen. Dit kan onder andere terug worden gevonden in de architectuur op het eiland.
14op zee
15George Town, Grand Cayman, Kaaimaneilanden08:0016:00
aankomst 08:00vertrek 16:00
De Kaaimaneilanden met George Town als hoofdstad zijn erg bijzonder door de vrijstelling van belasting. Hierdoor is het een belangrijk financieel centrum voor de hele wereld geworden. U kunt hier zelfs de grootste Nederlandse banken met eigen filialen vinden. George Town is gevestigd op het eiland Grand Cayman. Het eiland heeft geen haven en daarom worden alle passagiers met bootjes aan wal gebracht. Het eiland bereiken is dus al een unieke ervaring.
16op zee
17Miami, United States07:0019:00
aankomst 07:00vertrek 19:00
Miami, United States
De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.
18Port Canaveral, Verenigde Staten07:0016:00
aankomst 07:00vertrek 16:00
Deze plaats is vooral bekend vanwege de lancering van satellieten en space shuttles vanaf het ruimtevaartstation dat hier door NASA is gebouwd. Ter aanvulling aan deze plek biedt Canaveral vele prachtige stranden en natuur, waar u heerlijk kunt wandelen of lekker kunt uitrusten. Erg leuk zijn de boottochten door de wildernis. Gedurende deze tochten vaart u naar plekken waar alligators en andere wilde dieren zwemmen. Ook kunt u hier het typische gerecht van Florida proberen: alligatorvlees. Highlights van Port Canaveral Bezoek het Kennedy ruimtevaartcentrum Geniet van Spaanse culinaire hoogstandjes in een restaurant, zoals La Cantina Plan dagje uit naar een van vele pretparken in de omgeving, zoals Walt Disney World
19op zee
20New York, Verenigde StatenOvernachting16:00
aankomst 16:00
New York behoort tot een van de grootste, drukste en meest indrukwekkende steden in de wereld. In deze fascinerende stad aan de Hudson rivier kunt u vele verschillende nationaliteiten en culturen vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld cultuur snuiven in China Town en Little Italy. De meest bekende bezienswaardigheden van deze stad zijn: het Empire State Building, Broadway, Central Park en de Statue of Liberty. Wanneer u genoeg tijd heeft, loont het zich om een bezoek te brengen aan Coney Islands.
21New York, Verenigde StatenOntscheping
New York behoort tot een van de grootste, drukste en meest indrukwekkende steden in de wereld. In deze fascinerende stad aan de Hudson rivier kunt u vele verschillende nationaliteiten en culturen vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld cultuur snuiven in China Town en Little Italy. De meest bekende bezienswaardigheden van deze stad zijn: het Empire State Building, Broadway, Central Park en de Statue of Liberty. Wanneer u genoeg tijd heeft, loont het zich om een bezoek te brengen aan Coney Islands.
Oceania Cruises# 17254595

Midden-Amerika vanaf San Diego met de Insignia

20 nachten, 11 havens met de Insignia
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • 24-uur roomservice
  • Alle softdrinks, koffie, thee en flessen mineraalwater
  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Havengelden
  • Internettoegang
  • Bulter-service in de suites (Cat. PH,VS en OS)
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Fooien niet in de prijs inbegrepen tenzij anders aangegeven.
Extra bij te boeken:
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    San Diego, Verenigde Staten
    Inscheping
    2
    op zee
    3
    op zee
    4
    Cabo San Lucas, Mexico
    5
    op zee
    6
    Zihuatanejo, Mexico
    7
    op zee
    8
    Puerto Quetzal, Guatemala
    9
    Corinto, Nicaragua
    10
    Puntarenas
    11
    op zee
    12
    op zee
    13
    Cartagena, Colombia
    14
    op zee
    15
    George Town, Grand Cayman, Kaaimaneilanden
    16
    op zee
    17
    Miami, United States
    18
    Port Canaveral, Verenigde Staten
    19
    op zee
    20
    New York, Verenigde Staten
    Overnachting
    21
    New York, Verenigde Staten
    Ontscheping