greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16858594

Caribbean vanaf Baltimore, Verenigde Staten met de Carnival Pride

Carnival Cruise Line
1 / 23
Belastingvrij inkopen doen
Uniek Normandisch restaurant
Ga van de Twister waterglijbaan

Bestemming

Caribbean

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Carnival Pride

Route

Vertrek 18:00

De stad Baltimore biedt vele attracties voor zijn bezoekers. De binnenhaven is gerestaureerd en herbergt nu het laatste zeilschip van de US Navy. Talrijke musea vervullen de behoefte aan cultuur. De stad is de geboorteplaats van de schrijver Egdar Allan Poe, wiens huis tegenwoordig bezocht kan worden. Natuurlijk komt winkelen ook niets te kort. Vele winkelcentra lenen zich om heerlijk rond te slenteren. De meeste bedrijvigheid vind u in het centrum en havengebied. Hier ontmoet u vele straatkunstenaars die de mooiste creaties maken.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Het kleine, tot de Bahama's behorende privé-eiland, Half Moon Cay heeft al meerdere onderscheidingen ontvangen als beste privé-eiland. In 1997 heeft Holland America Line het eiland gekocht en vervolgens omgetoverd tot een waar paradijs. U kunt het eiland onder andere te paard verkennen. Bovendien kunt u op dit kleine stukje land vele andere activiteiten ondernemen, zoals windsurfen, een pijlstaartroggen spotten, het aqua park bezoeken of een wandeling langs witte zandstranden maken.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Ocho Rios biedt zijn bezoekers enkele bezienswaardigheden, zoals Dunn's River Falls en de Craft Market. Het stadje, dat slechts 10.000 inwoners heeft, wordt jaarlijks bezocht door bijna 400.000 toeristen. Naast rondleidingen op het platteland, zijn verschillende winkelcentra het uitgangspunt voor bezoekers.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Puerto Limón is een havenstad aan de kust van Costa Rica dat in 1870 gesticht is. De stad beschikt over prachtige landschappen met veel planten en bomen, witte stranden en helderblauw water. Er zijn karakteristieke markten en winkeltjes waar u lekker kunt rondneuzen. U kunt ook het regenwoud verkennen in Veragua Rainforest Park, waar u aapjes kunt spotten en watervallen kunt bewonderen. Geniet van heerlijke streekgerechten of Caribische koffie langs het water en geniet vooral van de rust en ontspannen sfeer in Puerto Limón.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De havenstad Colón ligt aan de Atlantische Oceaan en is de noordelijke poort naar het Panamakanaal. Tevens is het de tweede grootste stad van Panama en een belangrijk commercieel en toeristisch centrum. De stad is voornamelijk opgericht om cruiseschepen te ontvangen die vanuit de Caribbean aankomen. Een hoogtepuntje in Colón is het Panamakanaal treinspoor, wat tot 1896 de enige snelle manier was om spullen te vervoeren van Panama naar Colón. Ook is het Portobelo National Park een aanrader. Hier kunt u genieten van de omgeving en de historie van Colón.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Grand Turk ligt in de Atlantische Oceaan en is het grootste eiland van de Turks- en Caicoseilanden. De Turkseilanden en de ten noordwesten daarvan liggende Caicoseilanden vormen samen een Britse overzeese gebied. De hoofdstad van de eilandengroep is Cockburn Town. De stad geldt als het culturele, economische en financiële centrum van de Turks- en Caicoseilanden. Ook zijn er op Grand Turk veel historische gebouwen en ruïnes te vinden. Het eiland is ontdekt door Columbus. De rijke geschiedenis van het eiland kunt u ontdekken in The Turks and Caicos National Museum.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • IJsthee, water, thee, koffie, vruchtensap (bij de zelfbedieningsstations in het buffet restaurant)
  • Volpension
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainment programma

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Persoonlijke uitgaven
  • Wanneer het schip zich in Spaanse en/of Italiaanse wateren bevindt, is een extra BTW van toepassing op alle producten en diensten.
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
1 / 17

U vaart op:

Carnival Pride

De Carnival Pride brengt u naar de mooiste gebieden van de Caribbean. Bijzonder en uniek aan boord is de zogenaamde Renaissance lobby, waar u zich tussen kunstwerken uit verschillende tijdperken kunt wanen.

Bouwjaar:

2001

Munteenheid:

USD

Passagiers:

2124
Leer meer over Carnival Pride

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Carnival Cruise Line.

Caribbean vanaf Baltimore, Verenigde Staten met de Carnival Pride