greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17594854

Caribbean vanaf Fort Lauderdale, Verenigde Staten met de Eurodam

Holland America Line
1 / 27
Sfeervolle avonden in de "B.B. King Blues Club" met live muziek
Neem deel aan digitale workshops van Windows
Geniet van fantastische maaltijden in diverse restaurants

Bestemming

Caribbean

Reisduur

21 Nachten

Cruise schip

Eurodam

Route

Vertrek 15:00

Fort Lauderdale ligt in de staat Florida en heeft ongeveer 186.000 inwoners. Vanwege de vele grachten staat Fort Lauderdale ook wel bekend als het Amerikaanse Venetië. De stad werd in de jaren '70 bekend door een invasie van studenten die hier hun springbreak gingen vieren. Door de jaren heen zijn deze studenten vervangen door cruisereizigers. Fort Lauderdale biedt prachtige stranden, musea, een grote rommelmarkt en 's werelds grootste drive-in theater, dat dertien schermen heeft.

Aankomst 10:00

Vertrek 17:00

Het kleine, tot de Bahama's behorende privé-eiland, Half Moon Cay heeft al meerdere onderscheidingen ontvangen als beste privé-eiland. In 1997 heeft Holland America Line het eiland gekocht en vervolgens omgetoverd tot een waar paradijs. U kunt het eiland onder andere te paard verkennen. Bovendien kunt u op dit kleine stukje land vele andere activiteiten ondernemen, zoals windsurfen, een pijlstaartroggen spotten, het aqua park bezoeken of een wandeling langs witte zandstranden maken.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Falmouth Harbour is een hoefijzervormige baai met een haven aan de zuidkust van het eiland Antigua in de Caribische Zee. De pittoreske stranden en hemelsblauwe wateren zijn een pure lust voor het oog. Het eiland behoort tot de Kleine Antillen groep en tot de staat Antigua en Barbuda. De hoofdstad van Antigua is St. John's. Maak een heerlijke wandeling langs de haven en geniet van het prachtige uitzicht. Bezoek daarnaast vele adembenemende stranden op het eiland.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Het hoogtepunt van het Grand Cayman eiland is de Seven Mile Beach, dat beroemd werd als koraal zandstrand in de film "the Firm." De hoofdstad van het grootste Kaaimaneiland is de stad George Town.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

De in de 17e eeuw opgerichte stad Belize City is gelegen aan de oostkust van Belize. De stad heeft zo’n 75.000 inwoners en wordt in tweeën gedeeld door de rivier Haulover Creek. Dankzij de Swing Bridge zijn de twee stadsdelen met elkaar verbonden en is het mogelijk om heen en weer te reizen. Vanwege het lekkere en zonnige weer biedt de regio de ideale gelegenheid voor watersportactiviteiten. Ook kunt u prachtige oude Maya tempels bezichtigen die zich in de buurt van Belize City bevinden. De ontspannen en ongedwongen sfeer zorgen ervoor dat Belize City een heerlijke bestemming is voor reizigers. Highlights van Belize City Bezoek de Belize Zoo en bewonder de prachtige dieren Ontdek de Xunantunich ruïne van de Maya's Bewonder het langste Barrièrerif op het noordelijk halfrond tijdens het duiken of snorkelen

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Het eiland Cozumel is een eiland in de Caribische Zee voor de kust van Mexico en heeft een lange geschiedenis. De Maya's hadden op het eiland een religieus centrum gevestigd met vele tempels. Vandaag de dag kunt u een bezoek brengen aan de ruïnes. Daarnaast biedt Cozumel goede duikmogelijkheden met prachtige koraalriffen, zoals Palancar Reef. Ook voor natuurliefhebbers is het eiland een ideale locatie vanwege de bijzondere planten die alleen op Cozumel groeien en de adembenemende wilde dieren die u tegen kunt komen, zoals schildpadden en krokodillen.

Aankomst 10:00

Vertrek 17:00

Nassau is de hoofdstad van de Bahama's en tegelijkertijd ook de grootste stad van deze eilandenstaat. De stad zal u verrassen met haar koloniale charme, dat goed terug te zien is in de roze geverfde overheidsgebouwen en pastelkleurige huizen. Tot de bezienswaardigheden behoren onder andere het piratenmuseum, de verschillende vestingen en markten. De stad is een kleurrijke combinatie van architectuur uit de Oude Wereld en koloniale architectuur. Het klimaat in Nassau is tropisch, waardoor het een populaire bestemming is onder reizigers.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 14

U vaart op:

Eurodam

Het eerste schip in de Signature-Klasse staat voor u klaar voor een prachtige cruise-ervaring. Geniet tijdens uw reis van de muziek van de 'Music Walk' en proef van heerlijke gerechten en wijnen aan boord.

Gerenoveerd in:

2018

Passagiers:

2104
Leer meer over Eurodam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 21 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Caribbean vanaf Fort Lauderdale, Verenigde Staten met de Eurodam