greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17577302

Caribbean vanaf Marigot, St. Maarten, Nederlandse Antillen met de Le Ponant

Ponant
1 / 21
Ruim zonnedek van circa 1.500 m²
Platform voor watersport mogelijkheden aanwezig
Dagelijks live pianomuziek in de bar

Bestemming

Caribbean

Reisduur

7 Nachten

Cruise schip

Le Ponant

Rederij

Ponant

Route

Vertrek 22:30

Marigot is gelegen in de Caribische Zee en is de hoofdstad van het Franse deel van het eiland Sint Maarten. De Franse cultuur is dan ook op het hele eiland aanwezig. In de restaurantjes worden er typische Franse gerechten aangeboden. De stad heeft twee havens die beide een bezoek waard zijn. Ook wordt er twee keer per week een openluchtmarkt georganiseerd op de boulevard, waar tropisch fruit, souvenirs en lekkernijen worden verkocht.

Aankomst 09:30

Vertrek 14:30

De naam van het kleine eiland in de Caraïbische Zee komt aan zijn naam door de vijgencactus, die op het eiland groeit vanwegen de perfecte leefomstadigheden. Prickly pear ligt ten noorden van Virgin Gorda en bestaat voor een groot deel uit een nationaal park. Zo blijft de natuurlijke schoonheid van het eiland goed bewaard.

Vertrek 22:00

Gustavia is de hoofdstad van het Franse eiland St. Barthélemy. Het eiland wordt ook vaak St. Barth genoemd. Geografisch gezien behoort het eiland tot de Caraïbische Zee. Het eiland heeft veel natuur. Typerend voor het eiland is dat er tussen de groene landschappen huizen met rode daken. In Gustavia liggen verschillende belastingvrije winkels. Aangezien de stad tijdelijk van Zweden is geweest, zijn er nog vele kenmerken van de Zweedse cultuur te vinden.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

De hoofdstad van de Republiek St. Kitts en Nevis is Charlestown en is onderdeel van het Caribische eiland Nevis. De stad werd gebouwd op de beschermde lijzijde van het eiland en is de geboorteplaats van Alexander Hamilton.

Aankomst 08:00

Vertrek 21:00

Falmouth ligt in Cornwall, in het zuidwesten van Engeland. De stad heeft ongeveer 22.000 inwoners. Falmouth is bekend om de derde grootste natuurhaven in de wereld en omdat de stad vaak het begin- en eindpunt is van circumnavigatie. Lokale bezienswaardigheden zijn onder andere het National Maritime Museum Cornwall en het Pendennis Castle fort. Tot de natuurlijke schoonheden in Falmouth en omgeving behoren talrijke parken, een laurierheg doolhof van 1833 en in mei en juni bloeien de rododendrons.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Barbuda is een eiland in het Caribisch gebied, dat ongeveer 60 km ten noorden van Antigua ligt en onderdeel is van de staat Antigua en Barbuda. Barbuda is de thuisbasis van slechts ongeveer 1500 inwoners en is weinig bezocht door toeristen. Het landschap van het eiland is echter een droom met zijn riffen en kilometers van zandstranden. u zult van elke minuut genieten!

Aankomst 08:30

Vertrek 21:30

Iles des Saintes dankt haar naam aan de Portugese zeevaarder Christopher Columbus. Hij bereikte het eiland in 1493 met Allerheiligen en noemde het eiland naar deze feestdag. Na een lange strijd tussen Engeland en Frankrijk, behoort het eiland sinds 1816 tot Frankrijk.

Aankomst 07:00

Pointe-à-Pitre is de hoofdstad van Guadeloupe en behoort dus tot de Europese Unie. Samen met Martinique vormt Guadeloupe de Franse Antillen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Vervoer van de bagage bij in- en ontscheping
  • Entertainment aan boord
  • Volpension (Bij specialiteitenrestaurants zijn extra kosten mogelijk)
  • Dranken aan boord: water, tafelwijn, koffie en thee bij de hoofdmaaltijden; Koffie en thee in de namiddag.
  • Captain’s Cocktail Party
  • 24-uurs cabineservice
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 13

U vaart op:

Le Ponant

Het elegante zeiljacht zal uw vakantie veranderen in een unieke luxe cruise ervaring. Geniet van vele buitengewone voorzieningen en diensten van het hoogste niveau. Kom aan boord en beleef uw droomvakantie.

Gerenoveerd in:

2013

Munteenheid:

AUD

Passagiers:

64
Leer meer over Le Ponant

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Ponant.

Caribbean vanaf Marigot, St. Maarten, Nederlandse Antillen met de Le Ponant