greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17310613

Caribbean vanaf Miami, United States met de Nautica

Oceania Cruises
1 / 27
Exclusieve kunstverzameling aan boord
Breid uw kennis uit in de wijnproeverij
Meerderheid van de cabines hebben een balkon

Bestemming

Caribbean

Reisduur

24 Nachten

Cruise schip

Nautica

Route

Vertrek 17:00

De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.

Aankomst 12:00

Vertrek 20:00

St. John's bevindt zich op het eiland Antigua en is de hoofdstad van de eilandstaat Antigua en Barbuda in het Caribisch gebied. Bezienswaardig zijn de St. John's Harbour (haven), de St. John's the Divine kathedraal en het paleis uit het jaar 1774. De stad is in 1632 overgenomen door de Britten. Zij hebben veel invloed gehad op de ontwikkeling van het eiland. Dit is nog steeds terug te zien in het dagelijkse leven, ondanks dat het eiland tegenwoordig onafhankelijk is.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

In de hoofdstad van St. Lucia vindt u een van de grootste havens van de West-Indische eilanden. Een groot deel van de export van bananen, suikerriet, rum en stroop vindt plaats via Castries. De stad werd gesticht door de Fransen, wiens invloed nog steeds zichtbaar is. Op verschillende plaatsen kan er belastingvrij gewinkeld worden. Voorbeelden hiervan zijn Point Seraphine en La Place Carinage. Het is mogelijk om het eiland te ontdekken met quads, segways en fietsen.

Aankomst 08:00

Vertrek 21:00

Bezoek de hoofstad van het eiland Grenada en laat u verrassen door de warme temperaturen, het paradijselijke landschap en de fascinerende bezienswaardigheden. Er zijn nog vele historische plekken te bezoeken, zoals Fort George en Fort Frederick. Naast de indrukwekkende geschiedenis die te ontdekken is bij Fort George, kunt u hier ook genieten van het schitterend uitzicht op de haven. Als u in augustus reist, zult u het Carnival’s festival meemaken wat hier groots gevierd wordt.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

In de hoofdstad van Trinidad en Tobago, vindt u de belangrijkste haven van het land. In de stad vindt u vele bezienswaardigheden uit de laatste eeuwen. Fort San Andreas werd in 1785 gebouwd om de haven te beschermen. Ook interessant zijn de religieuze gebouwen. Bezoek een kerk in neogotische stijl of een grote moskee met minaretten. In de botanische tuinen van de stad en de dierentuin krijgt u een indruk van de flora en fauna van Trinidad en Tobago. Vanaf meerdere plekken heeft u een prachtig uitzicht op Port of Spain.

Aankomst 10:00

Vertrek 11:00

Deze Braziliaanse stad die op de evenaar ligt, heeft veel te bieden. Wanneer u de stad bezoekt, kunt u genieten van een heerlijke zeebries en een aantal interessante bezienswaardigheden. Zo moet u tijdens uw stop in Macapá zeker een bezoek brengen aan het fort van St. Joseph Macapa, wat de belangrijkste toeristische plek van de stad is. Dit fort ligt in het midden van het centrum en is ideaal om prachtige foto's van de stad te maken of om meer over de geschiedenis van de stad te leren.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

De Amazonas is van de watterrijkste rivieren ter wereld. Hij stroomt vanuit het noorden van Zuid-Amerika van het Andesgebergte tot aan de Atlantische Oceaan, omgeven door het Tropische Regenwoud. De Amazonas heeft meer dan 1.000 zijrivieren en vertegenwoordigd daarmee 's werelds grootste rivierstelsel. Geniet u van de ongerepte natuur van het oerwoud met haar adembenemende flora en fauna.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Boca da Valeria is een traditioneel rivierdorp met 75 inwoners. Hier kunt u het oorspronkelijke leven met de gewoonten en tradities ervaren en de mensen in traditionele kleding ontmoeten. Fascinerend is het bosgebied en het grootste zoetwater reservoir in de wereld.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 11

U vaart op:

Nautica

De Nautica schittert met haar prachtige charme en karakter. Dit elegante schip breng u naar de mooiste plekken ter wereld. Aan boord wordt aan de hoogste normen voldaan en zult u genoeg entertainment ervaren.

Bouwjaar:

2000

Passagiers:

684
Leer meer over Nautica

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 24 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.

Caribbean vanaf Miami, United States met de Nautica