greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16733080

Caribbean vanaf Miami, United States met de Seven Seas Mariner

Regent Seven Seas Cruises
1 / 44
Groot showtheater
Hardloopbaan op het zonnedek
Grote, goed gevulde bibliotheek

Bestemming

Caribbean

Reisduur

24 Nachten

Cruise schip

Seven Seas Mariner

Route

Vertrek 17:00

De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Gustavia is de hoofdstad van het Franse eiland St. Barthélemy. Het eiland wordt ook vaak St. Barth genoemd. Geografisch gezien behoort het eiland tot de Caraïbische Zee. Het eiland heeft veel natuur. Typerend voor het eiland is dat er tussen de groene landschappen huizen met rode daken. In Gustavia liggen verschillende belastingvrije winkels. Aangezien de stad tijdelijk van Zweden is geweest, zijn er nog vele kenmerken van de Zweedse cultuur te vinden.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Pointe-à-Pitre is de hoofdstad van Guadeloupe en behoort dus tot de Europese Unie. Samen met Martinique vormt Guadeloupe de Franse Antillen.

Aankomst 10:00

Vertrek 21:00

Bezoek de hoofstad van het eiland Grenada en laat u verrassen door de warme temperaturen, het paradijselijke landschap en de fascinerende bezienswaardigheden. Er zijn nog vele historische plekken te bezoeken, zoals Fort George en Fort Frederick. Naast de indrukwekkende geschiedenis die te ontdekken is bij Fort George, kunt u hier ook genieten van het schitterend uitzicht op de haven. Als u in augustus reist, zult u het Carnival’s festival meemaken wat hier groots gevierd wordt.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

In de hoofdstad van Trinidad en Tobago, vindt u de belangrijkste haven van het land. In de stad vindt u vele bezienswaardigheden uit de laatste eeuwen. Fort San Andreas werd in 1785 gebouwd om de haven te beschermen. Ook interessant zijn de religieuze gebouwen. Bezoek een kerk in neogotische stijl of een grote moskee met minaretten. In de botanische tuinen van de stad en de dierentuin krijgt u een indruk van de flora en fauna van Trinidad en Tobago. Vanaf meerdere plekken heeft u een prachtig uitzicht op Port of Spain.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Beleef de diverse stad Santarém. De stad ligt tussen twee rivieren, de Amazone en de Rio Tapajos. De stad is zeker de moeite waard. Wandel over de prachtige boulevard, kom tot rust in de verkoelende parken of eet een heerlijke maaltijd in de lokale restaurants. Het gebied rondom Santarém zit vol geschiedenis. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de rotstekeningen. Daarnaast kunt u naar Floresta Nacional, waar u kunt wandelen, kanoën en verschillende dieren kunt spotten.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Boca da Valeria is een traditioneel rivierdorp met 75 inwoners. Hier kunt u het oorspronkelijke leven met de gewoonten en tradities ervaren en de mensen in traditionele kleding ontmoeten. Fascinerend is het bosgebied en het grootste zoetwater reservoir in de wereld.

Aankomst 09:00

Vertrek 17:00

Manaus is de grootste stad van de Amazone. Het is een aparte en indrukwekkende stad omdat het in het midden van de jungle gelegen is. Manaus beschikt niet over heel veel oude koloniale gebouwen, maar heeft wel een aantal bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Zo kunt u de lokale dierentuin bezoeken, waar zowel dieren buiten de kooien te vinden zijn als in de kooien. Om eens aan het stadscentrum te ontsnappen kunt u uw dag combineren met een museumdag en een dagje aan het strand. Manaus is de perfecte stop tijdens uw Amazone avontuur!

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 29

U vaart op:

Seven Seas Mariner

De Seven Seas Mariner is het eerste schip ooit wat haar klanten uitsluitend exclusieve suites en hutten met balkon biedt. Er zijn vier gastronomische restaurants en persoonlijke service van het hoogste niveau.

Bouwjaar:

2001

Passagiers:

684
Leer meer over Seven Seas Mariner

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 24 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.

Caribbean vanaf Miami, United States met de Seven Seas Mariner