greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17063246

Cartagena ontdekken met de Carnival Spirit

Carnival Cruise Line
1 / 40
-
Grote selectie van verschillende restaurants
Diverse drankpakketten te bestellen

Bestemming

Noord-Amerika

Reisduur

15 Nachten

Cruise schip

Carnival Spirit

Route

Vertrek 17:00

De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Cartagena is gesticht in 1533 en is gelegen aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Het is een van de mooiste koloniale steden in Zuid-Amerika. De prachtige oude binnenstad staat op de werelderfgoedlijst. Hier zijn veel oude gebouwen terug te vinden, zoals het Paleis van de Inquisitie. Daarnaast is er de mogelijkheid om verdedigingswerken en forten te bezoeken. De stad heeft een rijke geschiedenis in piraterij, de ontdekking door de Spanjaarden en de overname van de Engelsen. Dit kan onder andere terug worden gevonden in de architectuur op het eiland.

Het Panamakanaal verbindt de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan met elkaar. Sinds de eerste reis, die in 1914 plaatsvond, is dit kanaal een van de belangrijkste waterwegen in de wereld. Het kanaal wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd dankzij de lengte en de fascinerende omgeving rond het Panamakanaal. Het kanaal is ruim 81 kilometer lang en is omringd door prachtige, groene kusten en indrukwekkende sluizen. De drie grootste sluizen zijn Miraflores Locks, Pedro Miguel Locks en de Gatún Locks.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Puntarenas is een kleine havenstad in Costa Rica. De stad ligt aan de kust van de Grote Oceaan en is omgeven door beschermd natuurgebied. Dit natuurgebied is verrassend dankzij haar talrijke kleine baaien en wonderschone stranden. Op de boulevard kunt u een prachtige avondwandeling maken met uitzicht op de prachtige eilandjes in de omgeving. Het Marino del Pacífico Park is speciaal vanwege de ligging in een oud treinstation. Hier zijn verschillende winkels en restaurantjes, maar ook een aquarium met vissen uit de Stille Oceaan. Verder zijn er ook mooie kerken en kathedralen te bewonderen.

Aankomst 09:00

Vertrek 17:00

Cabo San Lucas is gelegen op het zuidelijkste puntje van het Mexicaanse schiereiland Neder-Californië. Deze schitterende badplaats is één van de grootste toeristentrekkers van Mexico en is ook een populaire locatie voor vakantiehuizen van beroemdheden. Het middelpunt van de regio is de rots El Arco, die alleen toegankelijk is tijdens eb, evenals het omringende zandstrand dat bij hoog water in de golven van de Stille Oceaan verdwijnt. Naast heerlijke stranden, lekker eten en een bruisend nachtleven kunt u in Cabo ook genieten van galeries, musea en oude bouwwerken.

Aankomst 08:00

Seattle is gelegen aan Lake Washington en de Puget Sound, een 150 kilometer lange, vertakte baai. Hoewel de stad door velen beschouwd wordt als de natste stad van de Verenigde Staten, zal de stad u niet teleurstellen. Er is veel te ontdekken in deze stad, zoals de oudste wolkenkrabber van Seattle, the Smith Tower. Of breng een bezoekje aan het aquarium van Seattle om prachtige zeedieren te bewonderen. Ook het symbool van de stad, het Seattle Center met uitkijkplatform, mag u zeker niet missen. Als u graag winkelt is de Pike Place Market en de waterkant met zijn vele souvenirwinkels de perfecte plek voor u.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • IJsthee, water, thee, koffie, vruchtensap (bij de zelfbedieningsstations in het buffet restaurant)
  • Volpension
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainment programma

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Persoonlijke uitgaven
  • Wanneer het schip zich in Spaanse en/of Italiaanse wateren bevindt, is een extra BTW van toepassing op alle producten en diensten.
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
1 / 34

U vaart op:

Carnival Spirit

Ervaar de hoogtepunten van Hawaii of Alaska aan boord van de Carnival Spirit. Het vakantieoord op zee belooft eersteklas entertainment, comfort en innovatie. De promenade, die over twee etages loopt, is bijzonder spectaculair.

Bouwjaar:

2001

Munteenheid:

USD

Passagiers:

2124
Leer meer over Carnival Spirit

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 15 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Carnival Cruise Line.

Cartagena ontdekken met de Carnival Spirit