greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17255149

Charlottetown beleven met de Seabourn Sojourn

Seabourn
1 / 43
Sky Bar op het zonneterras
Golfparcours op kunstgras aanwezig
Grand Salon met onder andere lezingen en concerten

Bestemming

Noord-Amerika

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

Seabourn Sojourn

Rederij

Seabourn

Start poort

Montreal, Canada

Route

Vertrek 17:00

De naam 'Montreal' is afgeleid van de 233 meter hoge berg Mont Royal. Montreal is sinds 1535 uitgegroeid van een klein dorp tot een belangrijke wereldstad. De stad heeft een Europese sfeer. Zo kunt u in de oude stad van Montreal verschillende straatjes in Parijse stijl vinden zoals Rue St-Paul. Deze straatjes zijn prachtig om doorheen te wandelen en te genieten van een koffie bij een intieme bistro of café. Daarnaast heeft Montreal nog genoeg andere bezienswaardigheden zoals Notre Dame de Montreal.

Aankomst 08:00

De stad Québec wordt in het bijzonder gekenmerkt door haar Franse charme. De vele kronkelende straatjes die dwars door de stad lopen en de diverse musea, waaronder het wassenbeeldenmuseum, nodigen u uit voor een bezoek. Andere leuke uitstapjes zijn een fietstocht naar de Montmorency watervallen en een bezoek aan de bekende bedevaartskerk Sainte-Anne-de-Beaupré. Het oude stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Aankomst 08:00

Vertrek 08:00

Saguenay ontstond in 2002 door een samenvoeging van verschillende steden. De stad is gelegen in het Franstalige deel van Canada. De stad ligt aan de Saguenayrivier en aan de riviermonding kunt u met een beetje geluk de beluga walvissen en de blauw walvissen zien. Daarnaast kunt u in de omgeving ook prachtige fjorden vinden. De ligging van de haven leent zich perfect voor natuurgerelateerde uitstapjes. Van wandelen tot kajakken - de regio Saguenay biedt veel mogelijkheden om de natuur van dichtbij te beleven.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

-

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Charlottetown is een charmant stadje met een nostalgische sfeer. In 1864 is in deze stad de confederatie conferentie gestart, wat uiteindelijk heeft geleid tot de natie van Canada. Charlottetown zal u een tour door de geschiedenis geven. In de stad kunt u overal museums vinden die u meer kunnen laten zien over de historie van de stad en Canada. Het is een rustige stad waar u niet veel drukte zult ervaren. De stad heeft alle voordelen van een grote stad en alles op wandel afstand.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Halifax ligt in Canada en biedt een groot aantal excursies aan. In de havenstad bevinden zich talrijke musea, galeries, winkels en historische gebouwen. Een aanbevolen excursie is een trip naar het vissersdorp Peggy's Cove, gelegen in een smalle baai. Verder kunt u heerlijk langs de kust kajakken. Met een beetje geluk kunt u met de kajak excursie walvissen, zeehonden en dolfijnen spotten. In het Halifax Citadel kan de geschiedenis van de prachtige stad ontdek worden.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Portland is gelegen in de Amerikaanse staat Maine en is vooral bekend om zijn oude haven en de vuurtoren Portland Head Light. Vooral kunstliefhebbers zijn hier op de juiste plek. In het Museum of Art zijn talrijke kunstwerken van het impressionisme tot en met het heden tentoongesteld. Portland is een geliefde stad onder reizigers. Dit komt omdat Portland een zeer aangename stad is met een gezellig centrum en een historische haven. Maar de stad kent vooral veel roem omdat de wereldberoemde schrijver Stephen King hier geboren is.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Belastingen en havengelden
  • Alle fooien voor het cabinepersoneel, Restaurant Stewards en het entertainmentprogramma aan boord
  • Accommodatie in de geboekte categorie cabine
  • Alle maaltijden en een ruime keuze aan drankjes aan boord
  • Gebruik van faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 34

U vaart op:

Seabourn Sojourn

De Seabourn Sojourn werd te water gelegd in London in 2010 op de rivier de Theems. Het schip charmeert haar passagiers onder andere met ruime openbare ruimtes en de Seabourn Square - een van de prachtige lobby's.

Bouwjaar:

2010

Passagiers:

450
Leer meer over Seabourn Sojourn

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Seabourn.

Charlottetown beleven met de Seabourn Sojourn