Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Rijn vanaf Amsterdam, Nederland met de Amadeus Cara

7 nachten, 10 havens met deAmadeus-riviercruises#17595842
    Map Marker
    Wachten
    • Amadeus-riviercruises
    • Amadeus Cara
    • Europa
    • Amsterdam, Nederland
    • Bazel, Zwitserland
    • 7 nachten
    • mei 2025 - jul. 2025
    • 17595842
    Route & kaart
    op aanvraag

    Dag

    haven

    info

    1Amsterdam, NederlandInscheping
    Amsterdam, Nederland
    In Amsterdam bevinden zich vele grachten, die vroeger als belangrijke transportroutes dienden. Hierdoor werden er in Amsterdam vele smalle, hoge en lange huizen gebouwd, die de stad een wonderlijke uitstraling geven. Bij een bezoek aan de stad mag u zeker een wandeling over de bloemenmarkt niet overslaan. Verder zijn er vele museums die u een kijkje geven in de geschiedenis van Amsterdam. Geniet van de Nederlandse rust en ga op avontuur in deze fascinerende stad met al haar bijzonderheden.
    2Amsterdam, Nederland08:30
    vertrek 08:30
    Amsterdam, Nederland
    In Amsterdam bevinden zich vele grachten, die vroeger als belangrijke transportroutes dienden. Hierdoor werden er in Amsterdam vele smalle, hoge en lange huizen gebouwd, die de stad een wonderlijke uitstraling geven. Bij een bezoek aan de stad mag u zeker een wandeling over de bloemenmarkt niet overslaan. Verder zijn er vele museums die u een kijkje geven in de geschiedenis van Amsterdam. Geniet van de Nederlandse rust en ga op avontuur in deze fascinerende stad met al haar bijzonderheden.
    2Utrecht, Nederland12:3013:00
    aankomst 12:30vertrek 13:00
    Utrecht is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en telt zo'n 311.000 inwoners. Het heeft een indrukwekkende geschiedenis van bijna 2000 jaar. Utrecht is een grote industriële en univesiteitsstad. Bezoek de prachtige oude kerken, zoals de kathedraal van St. Martin of de stadspaleizen. Talrijke musea, zoals het Spoorwegmuseum of het Universiteitsmuseum zijn ook de moeite waard om te bekijken. Utrecht is een hele gezellige stad waar altijd wel wat te doen is en waar u heerlijk kunt winkelen.
    3Keulen, Duitsland10:3020:00
    aankomst 10:30vertrek 20:00
    Welkom in de prachtige gotische stad. Keulen biedt oneindig veel bezienswaardigheden, waarvan de beroemde kathedraal het meest opvallend is. Tevens beschikt Keulen over veel musea, zo kunt u iets leren over kunst, chocolade, sport en de Romeinse geschiedenis. De lokale bevolking van Keulen is erg vriendelijk en gastvrij en zullen u dan ook graag verwelkomen in hun geliefde stad. Keulen is sinds de Middeleeuwen al een belangrijk handelscentrum en is vandaag de dag een van de belangrijkste economische centra in Duitsland.
    4Cochem, Duitsland14:0021:45
    aankomst 14:00vertrek 21:45
    Dit Duitse plaatsje aan de Moezel laat haar bezoekers prachtig historische gebouwen zien, die een memorabele indruk op ze achter laten. Cochem is de tweede kleinste stad van Duitsland en ligt op de linkeroever van de Moezel. In de buurt van de stad zijn het goed bewaarde kasteel van Cochem en de ruïnes van het kasteel Winnenberg te bezichtigen. Een van de meest bezochte en indrukwekkendste bezienswaardigheden van de stad is de op een heuvel gelegen Rijksburcht van Cochem, wat in de middeleeuwen als tolburcht werd gebruikt.
    5Koblenz, Duitsland06:0011:00
    aankomst 06:00vertrek 11:00
    De stad Koblenz is gelegen aan de samenvloeiing van de Moezel en de Rijn en is een van de oudste steden in Duitsland. De oorsprong van Koblenz gaat helemaal terug naar de Romeinen, die hier een militair bolwerk hebben gesticht vanwege de strategische waarde van de stad. Nu is de stad de noordelijke toegangspoort naar de Rijn en de zuidelijke toegangspoort naar de Moezel. De stad is ideaal voor cultuurliefhebbers, dankzij de schitterende forten, kerken en musea die te bezoeken zijn.
    5Rüdesheim, Duitsland17:0022:00
    aankomst 17:00vertrek 22:00
    Rüdesheim is een van de meest bekende toeristische plekken in Duitsland. Kenmerkend aan Rüdesheim is het middeleeuwse steegje, ook wel bekend als Drosselgasse. Als u even aan de drukte van de stad wilt ontsnappen, dan kunt u prachtige wandelingen maken in de omgeving van Rüdesheim. Naast de schoonheid van de stad Rüdesheim is de stad ook bekend om zijn uitstekende wijn. Rüdesheim ligt namelijk in de Rheingau wijngebied, dat beroemd is om zijn superieure Rieslings.
    6Mannheim, Duitsland06:0013:00
    aankomst 06:00vertrek 13:00
    Mannheim is een erg industriële stad en de meeste grote multinationals hebben hun hoofdkantoor in deze stad gevestigd. Maar Mannheim is niet alleen industrie, de stad heeft ook een grote, energieke culturele scene. Zo kunt u hier talloze musea bezoeken, maar de stad beschikt ook over diverse historische en religieuze gebouwen. Een indrukwekkend gebouw is bijvoorbeeld het kasteel van de keurvorst van de Palts, dat na Versailles het grootste barokke gebouw in Europa is.
    6Speyer, Duitsland15:3019:30
    aankomst 15:30vertrek 19:30
    Speyer is een van de oudste steden in Duitsland en is zwaar beschadigd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Echter, in Speyer staat de grootste overgebleven romaanse kathedraal, de Marien kathedraal. Deze kathedraal staat sinds 1981 op de UNESCO werelderfgoed lijst. Het centrum van Speyer is de thuisbasis van een aantal musea en de resten van een middeleeuwse synagoge. In Speyer is alles makkelijk te voet te bereiken en kunt u makkelijk van museum naar museum lopen.
    7Straatsburg, Frankrijk07:3013:00
    aankomst 07:30vertrek 13:00
    Straatsburg is een stad met veel diversiteit. Aan de ene kant is het een typische Franse stad, maar het heeft ook Duitse trekjes en een rijk middeleeuws verleden. De grootste aandachtrekker van Straatsburg is de gotische Notre-Dame kathedraal, maar dit is zeker niet het enige wat de stad te bieden heeft. Zwerf rond in de kronkelende straatjes van de oude stad, die vol staan met scheve vakwerkhuizen. Tevens als de zetel van de Raad van Europa, het Europees Parlement en het Europees Hof is Straatsburg een van de belangrijkste centra van de Europese Unie.
    8Bazel, ZwitserlandOntscheping09:00
    aankomst 09:00
    Bazel is een aantrekkelijke tussenstop voor kunstliefhebbers met haar musea en schilderachtige omgeving aan de Rijn. Maar weinig steden in Europa kunnen tippen aan de bezienswaardigheden van Bazel. Het hele jaar zijn er genoeg bezienswaardigheden in de stad, die vooral in Grossbasel liggen. Na geregeerd te zijn door Bourgondische, Duitse en Oostenrijkse rijken, is Bazel deel van Zwitserland. De twee kanten van Bazel zijn met elkaar verbonden door zes bruggen die over de Rijn lopen.
    Amadeus-riviercruises# 17595842

    Rijn vanaf Amsterdam, Nederland met de Amadeus Cara

    7 nachten, 10 havens met de Amadeus Cara
    Data & Prijzen
    LoadingWachten

    Selecteer een van de volgende hutcategorieën

    Type hut
      Uw reisoverzicht
      LoadingWachten
      Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Amadeus-riviercruises.
      +
      Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
      Overzicht
      Reisplan
      Diensten inbegrepen
      Schip
      Dekken
      price loading

      Reisplan

      Cruise Waypoints
      Dag
      haven
      info
      1
      Amsterdam, Nederland
      Inscheping
      2
      Amsterdam, Nederland
      2
      Utrecht, Nederland
      3
      Keulen, Duitsland
      4
      Cochem, Duitsland
      5
      Koblenz, Duitsland
      5
      Rüdesheim, Duitsland
      6
      Mannheim, Duitsland
      6
      Speyer, Duitsland
      7
      Straatsburg, Frankrijk
      8
      Bazel, Zwitserland
      Ontscheping