greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17432592

Cruise in 15 dagen naar Bordeaux met Azamara

Azamara
1 / 24
Geweldig casino om uw geluk te beproeven
Geniet van live shows en live muziek in de Cabaret Lounge
Laat u verwennen in The Sanctum Spa

Bestemming

Europa

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Azamara Quest

Rederij

Azamara

Route

Vertrek 17:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

Valencia ligt aan de Spaanse oostkust en heeft ongeveer 810.000 inwoners. De oude binnenstad biedt plaats aan talrijke bezienswaardigheden, zoals de uit het jaar 1262 stammende kathedraal, die nog in goede toestand verkeerd. Het symbool van Valencia en de klokkentoren van de kathedraal kunt u vandaag de dag nog steeds bezichtigen. Met de moderne tram kunt u geheel ontspannen en de talrijke mooie stranden van Valencia bezoeken. Ook kunt u flaneren door de prachtige winkelstraten.

Aankomst 11:00

Vertrek 17:00

Cartagena is gelegen in het zuidoosten van Spanje. De havenstad heeft niet alleen een van de grootste havens in Spanje, maar ook vele historische gebouwen. Zodat u kunt genieten van onder andere de ruïnes van het kasteel "Castillo de la Concepción" dat een geweldig uitzicht over de stad en omgeving biedt.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

Málaga heeft ongeveer 569.000 inwoners en is de zesde grootste stad van Spanje. Vanwege het aangename klimaat is Málaga een van de meest populaire vakantiebestemmingen van het Iberische schiereiland. Diverse musea en gebouwen kenmerken de stad. Van de Alcazaba, een Moors fort uit de 11de eeuw, de kathedraal van la Encanacíon, tot de geboorteplaats van de schilder Pablo Picasso. In Málaga is veel te verkennen en te bewonderen.

Aankomst 07:30

Vertrek 18:00

Gibraltar ligt in het westen van de Middellandse Zee in Zuid-Europa. Het ligt aan de grens met Spanje en Marokko. De Britse kolonie kan met het oog op de verschillende bezienswaardigheden in drie delen verdeeld worden. De oude binnenstad (North Town) tekent zich door de vele historische gebouwen, waaronder het Moorse kasteel uit de 8ste eeuw. In het tweede gedeelte, South Town, bevindt zich het Europa Point (het meest zuidelijke punt van Gibraltar). Het derde deel bestaat uit het gebied rondom de bekende apenrots.

Aankomst 13:00

Sevilla ligt aan de rivier Guadalquivir, die voor niet al te grote zeeschepen bevaarbaar is tot in de stad. Sevilla heeft het grootste historische centrum van Europa, waarin de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, de kathedraal van Sevilla met de toren Giralda, het Alcázar en de Torre del Oro zich bevinden.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.

Aankomst 13:00

Vertrek 22:00

Santander heeft de bezoekers vele zandstranden te bieden. In de stad zijn enkele historische gebouwen aanwezig. Bezienswaardig zijn het Prehistorisch Museum en het Maritiem Museum. Vele bars en cafes kunnen tussen het centrale plein van de stad en de haven worden gevonden. Geniet van Spaanse gerechten en kijk ondertussen naar de drukte op straat.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

In Bilbao vindt u zowel het bruisende leven van een stad, als ook vele culturele bezienswaardigheden. Een van de attracties van de stad is onder andere het Guggenheim Museum. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het Congres, het muziekpaleis Euskalduna en talrijke architectonische meesterwerken van de architecten Arata Isozaki en Cesar Pelli. Ver weg van de drukte kunt u genieten van de bossen, bergen, en prachtige stranden.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Voor suite gasten:
  • Engelse butlerservice voor alle Suite-gasten
  • Gratis bronwater, frisdrank, thee en specialiteitenkoffie, huiswijn, internationale bieren en geselecteerde standaard sterke alcoholische dranken binnen de openingstijden van de bars, lounges en restaurants
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Havengelden , belastingen
  • Vrijetijds- en Entertainmentprogramma
  • Verblijf in de geboekte hutcategorie
  • Prive afternoon tea service
  • Fooien
  • All-inclusive
  • 24-uur roomservice
  • 235 internet minuten

Optionele diensten

  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels

Uitgesloten diensten

  • Dranken van exclusieve labels
  • Uitgaven van persoonlijke aard
1 / 13

U vaart op:

Azamara Quest

De Azamara Quest biedt eersteklas cruises aan met het beste comfort en services in een luxe omgeving. Buitengewone en exotische bestemmingen garanderen unieke en onvergetelijke cruises.

Bouwjaar:

2000

Passagiers:

694
Leer meer over Azamara Quest

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Azamara.

Cruise in 15 dagen naar Bordeaux met Azamara