greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17669049

Cruise in 16 dagen naar Seward met Silversea

Silversea
1 / 23
Exclusieve uitrusting
Vertrouwde sfeer
Luxe reizen

Bestemming

Transpacifisch

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Silver Moon

Rederij

Silversea

Start poort

Tokio, Japan

Route

Vertrek 19:00

Tokio is een indrukwekkende wereldstad met talloze bezienswaardigheden en activiteiten om u tijdens uw verblijf te vermaken. Prachtige winkelcentra, museums, parken en tempels; in Tokio is er voor ieder wat wils. Vanuit de Tokyo Skytree heeft u het mooiste uitzicht over de stad. Deze televisietoren is met zijn grootte van 338 meter het hoogste bouwwerk in Japan. Als u de cultuur wilt leren kennen is het Tokyo National Museum een echte aanrader.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

-

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Aomori is een grote stad in Japan en wordt ook wel "stade van de blauwe en groene bossen" genoemd. De stad ligt aan de baai van Aomori en is zowel een belangrijke zeehaven als ook de bestuurszetel van de gelijknamige prefectuur Aomori.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Hakodate is gelegen op het noordelijke hoofdeiland Hokkaido van Japan en heeft zo'n 260.000 inwoners. De Seikan Tunnel verbindt de stad Hakodate met de stad Aomori op het eiland Honshu. De stad is vooral bekend op de spectaculaire uitzichten op de Mount Hakodate en de heerlijke verse zeevruchten.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Kodiak is een van de mooiste steden in de 'outback' van Alaska. De stad is groot genoeg dat het over vele faciliteiten beschikt, maar klein genoeg dat het nog gastvrij en vriendelijk is. De lokale bevolking is een sympathieke groep die veel passie hebben voor hun stad en dit graag met de bezoekers delen. Kodiak is een van de grootste vishavens in Alaska en beschikt over vele visboten en een grote visfabriek. Voor bezoekers is er genoeg te doen in Kodiak, zo kunt u diverse musea's bezoeken of een rondje lopen in het historische park.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Valdez is een stad in de staat Alaska. Het beschikt over de belangrijkste ijsvrije haven van Alaska. De 4.000 inwoners tellende stad Valdez is door sneeuwbedekte bergen omgeven.

Aankomst 07:00

De stad Seward ligt aan de Resurrection Bay in de Amerikaanse staat Alaska. Seward markeert het begin van de historische Iditarod spoorweg evenals de historische route van de Alaska Railroad. De stad heeft ongeveer 3000 inwoners en wordt in de zomer door veel toeristen bezocht. De stad is in twee delen verdeeld: de nieuwe, toeristische haven en de historische binnenstad. Naast Seward ligt Kenai Fjords National Park, waar u kunt kayakken op zee, prachtige vogels en walvissen kunt spotten of kunt wandelen over het eiland Kenai.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 17

U vaart op:

Silver Moon

Met de komst van de Silver Moon in de zomer van 2020 geniet u van een vertrouwde sfeer in een exclusieve omgeving. Laat u zich meenemen langs de adembenemende routes in oneindige luxe.

Bouwjaar:

2020

Munteenheid:

USD

Passagiers:

596

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Cruise in 16 dagen naar Seward met Silversea