greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17384961

Cruise in 16 dagen naar Singapore met Holland America Line

Holland America Line
1 / 26
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

Zuidoost-Azië

Reisduur

15 Nachten

Cruise schip

Westerdam

Route

Vertrek 16:00

Singapore is een van de drukste steden ter wereld. De stad heeft oude pleinen, talrijke musea, theaters, parken, historische kerken, tempels en moskeeën te bieden. De meest bekende trekpleister van Singapore is de Merlion. Dit is een standbeeld bestaande uit een halve leeuw en een halve vis. Ook de muziek in Singapore is speciaal door de invloeden uit heel Azië. Singapore combineert oud en nieuw, vandaag en morgen, en biedt daarmee een unieke omgeving.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Port Klang is een stad in Maleisië met 42.000 inwoners en heeft de belangrijkste toegangspoort over zee naar Maleisië. De zeehaven bestaat sinds 1901 en is sindsdien de grootste van het land.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De tweede grootste stad in Indonesië biedt een aantal hoogtepunten, die bij een reis bekeken kunnen worden. Door het niet hebben van een betrouwbare geschiedenis in de 18e eeuw, is de exacte datum van de stichting van de stad niet duidelijk. Wel is duidelijk dat de stad heel oud is.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Probolinggo ligt in het oosten van Java aan de noordkust. Probolinggo staat in het bijzonder bekend om haar mango's. De grootste attractie in Oost-Java 'Gunung Bromo' is het nationale park met meerdere vulkanen, kraters, de grote Madakaripura waterval en ontelbare diersoorten. Een van de andere bezienswaardigheden is de Boeddistische Jabung tempel.

Aankomst 10:00

In het zuiden van het schitterende eiland Bali bevindt zich de stad Benoa. Dit is een geweldige plek om te surfen, duiken en voor andere spannende wateractiviteiten. Behalve lekker zonnebaden op de witte stranden, kunt u ook tot rust komen in een van de vele spa’s. Leuk is het om een bezoekje te brengen aan de wonderlijke Chinese en boeddhistische tempel Caow Eng Bio. Deze rode tempel beloofd een fascinerende ervaring te zijn. Bali Turtle Conservatory is ook een echte aanrader. Het is een heel leuk gezicht om de talloze verschillende schildpadden bij elkaar te zien in deze schildpaddenopvang.

Aankomst 11:00

Vertrek 18:00

Komodo is een heerlijke en zonnige bestemming waar u optimaal kunt genieten van zon, zee en strand. De witte zandstranden en het helderblauwe water zijn een genot voor ieder en bieden u de gelegenheid om heerlijk te ontspannen. Natuurlijk kunt u ook het tegenovergestelde doen en deelnemen aan een fascinerende duiktour of het Komodo National Park bezoeken. Behalve de schitterende witte zandstranden, kunt u ook een roze strand bezoeken. Pink beach is heerlijk om te luieren, maar ook ideaal om te snorkelen.

Aankomst 10:00

Vertrek 23:00

Het Indonesische eiland Lombok heeft een vulkanische oorsprong en is omgeven door meerdere kleine eilanden. De toestroom van toeristen begon voor het eerst in 1980. Afgezien van haar bekende zustereiland Bali, kunt u hier nagenoeg ongestoord uw vakantie doorbrengen.

Aankomst 06:00

Vertrek 17:00

In het noorden van het eiland Java bevindt zich de havenstad Semarang. Vanuit deze stad worden veel goederen geëxporteerd, zoals suiker, tabak en koffie. Voor cultuurliefhebbers is dit een geweldige bestemming. U kunt vele schitterende tempels bezoeken, zoals de oudste tempel in Semarang Sam Poo Kong. Ook zijn er diverse moskeeën die in een prachtige architecturale structuur gebouwd zijn en diverse musea om te verkennen, zoals het Ranggawarsita Museum. Hier kunt u talloze Javaanse culturele en historische items bewonderen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 18

U vaart op:

Westerdam

Aan boord van de Westerdam zal uw cruise gegarandeerd een unieke ervaring worden. Naast luxe, gevarieerd entertainment en vele culinaire hoogtepunten wordt er u nog veel meer aangeboden.

Gerenoveerd in:

2017

Passagiers:

1964
Leer meer over Westerdam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 15 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Cruise in 16 dagen naar Singapore met Holland America Line