greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17539922

Cruise in 19 dagen naar Sydney met Royal Caribbean

Royal Caribbean
1 / 40
Alle binnencabines voorzien van een virtueel balkon
Laat u helemaal gaan in de rolschaats disco
Surf simulator aan boord

Bestemming

Stille Oceaan

Reisduur

18 Nachten

Start poort

Honolulu, Hawaï

Route

Vertrek 19:00

Honolulu, de hoofdstad van Hawaï, is vaak de eerste stop voor reizigers naar Hawaï. Hier ervaart u het levendige en beroemde strand Waikiki. Ontspan op het lange strand, ontdek watersporten en geniet van het heldere water. Flaneer door de stad, bezoek de markten en laat u betoveren door de Hawaïaanse levensstijl. Ontdek de stad via een rondleiding en leer veel over de geschiedenis en ontwikkeling van Honolulu. Maar vergeet zeker ook niet een van de vele musea te bezoeken, het nachtleven in te duiken en te genieten van alle festivals en activiteiten.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:59

In het noordwesten van het eiland Tahiti ligt de havenstad Papeete. Zon, zee, strand en prachtige palmbomen sieren de stad zowel als gezellige pleinen en kleurrijke gebouwen. Erg leuk is de knusse Municipal Market waar u terecht kunt voor vers fruit en regionale lekkernijen. Ook kunt u lekker jetskiën op het helderblauwe water of een schitterende wandeling maken door de Pā'ōfa'i Gardens. Bent u geïnteresseerd in de Tahitiaanse kunst? Dan kunt u prachtige kunstwerken bewonderen in de galerie Manua Exquisite Tahitian Art.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Moorea, gelegen in het westen van Tahiti, wordt beschouwd als het mooiste Polynesische eiland. Het betovert u met zijn gevarieerde flora en pittoreske zandstranden. Bezoek Baie de Cook, waar u de schoonheid van het eiland kunt bewonderen of het dorp Tiki Village waar u de traditionele dansen kunt meebeleven. Ook kunt u hier leren over het inheemse vakmanschap. Het unieke landschap op het eiland zorgt ervoor dat er veel activiteiten zijn en avontuur mogelijk is. Buiten het feit dat de natuur op zich een bezoek aan het eiland meer dan waard is.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Het eiland Raiatea is in het zuiden van de Stille Zuidzee gelegen en is politiek gezien onderdeel van Frans-Polynesië. Het is ongeveer 194 km² groot en ligt op ongeveer 220 km ten noord-westen van Tahiti. Een van de meest populaire attracties van Raiatea is zonder twijfel het gebedshuis Taputapuatea. Tevens bevindt zich direct voor het eiland een prachtig koraalrif.

Aankomst 08:45

Vertrek 19:45

Tauranga, een stad die ook wel 'de plaats van rust' wordt genoemd, ligt aan de kust en beschikt daardoor over meerdere stranden. Die stranden zijn, mede door het overvloed aan zonuren, erg populair onder zowel de lokale bevolking als de toeristen. De meeste bedrijvigheid vindt u bij het water, daar vindt u gezellige restaurantjes waar u kunt genieten van de internationale keuken. Vindt u het leuk om zich te mengen met de lokale bevolking? Ga dan een drankje drinken in het restaurant 'The Strand', hier komen de locals na het werk graag nog even samen wat drinken.

Sydney is de dichtstbevolkte stad van Australië met een populatie van bijna vijf miljoen en is gelegen aan de oostkust van het land. Het is een bruisende metropool met veel leuke dingen om te zien en te doen. Breng een bezoekje aan het beroemde stadsstrand Bondi Beach of neem een kijkje bij 's werelds grootste natuurlijke haven waar je schitterend uitzicht hebt op de Sydney Harbour Bridge en Sydney Opera House. Ook qua nachtleven heeft Sydney veel te bieden met een grote hoeveelheid hippe bars en nachtclubs.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Hutservice tussen 05:00 en 24:00 uur
  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Snacks in verschillende cafés en bistros
  • Engelse aanspreekpartner bij de receptie bij bijna alle cruises
  • Volpension in het hoofd- en buffetrestaurant
  • Alle belastingen, toeslagen en brandstoftoeslagen
  • Menukaart en dagprogramma
  • Entertainmentprogramma aan boord
  • Water, koffie, thee, ijsthee en limonade in het buffetrestaurant gedurende de maaltijden en sap bij het ontbijt
  • Kind- en jeugdprogramma

Uitgesloten diensten

  • Persoonlijke uitgaven aan boord
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • De uitgaven voor drankjes en specialiteitenrestauranten
  • Aanvullende diensten zoals spa-behandelingen
  • Internet op zee
1 / 34

U vaart op:

Anthem of the Seas®

Sinds het voorjaar van 2015 vaart de Anthem of the Seas met haar vele innovaties op zee. Laat u imponeren door de Anthem of the Seas en geniet bijvoorbeeld van het fascinerende zicht tot 90 meter boven de zee.

Bouwjaar:

2015

Munteenheid:

USD

Passagiers:

4905
Leer meer over Anthem of the Seas®

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 18 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Royal Caribbean.

Cruise in 19 dagen naar Sydney met Royal Caribbean