greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17655792

Cruise in 29 dagen naar Vancouver met Holland America Line

Holland America Line
1 / 36
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

Transpacifisch

Reisduur

29 Nachten

Cruise schip

Westerdam

Route

Vertrek 20:00

De Japanse stad Yokohama (Tokio) staat bekend als industrie- en handelsstad en maakt onderdeel uit van Tokio. Op Tokio na is Yokohama de grootste stad van Japan met ruim 3.600.000 inwoners. Geniet van de schitterende Japanse tuinen, zoals de Sankeien Garden. Als noedelliefhebber zit u hier helemaal goed. Bezoek het fascinerende Ramen Museum of het Cup Noodles Museum, welke helemaal toegewijd zijn aan het smakelijke noedelgerecht. Ook een bezoek waard is Chinatown, dit is de grootste Chinatown van Japan en zal u zeker weten te fascineren.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

De Japanse stad Omaezaki ligt op het puntje van het schiereiland Omaezaki aan de Pacifische kust van Japan. Het bevindt zich in de prefectuur Shizuoka. Het stadje heeft ongeveer 32.000 inwoners en strekt zich uit tussen glooiende heuvels en valleien. Er zijn stranden aan de kust, maar ook delen met steile kliffen. Dankzij sterke kustwinden is Omaezaki een populaire plek voor windsurfen. Bezienswaardigheden zijn onder andere de vuurtoren van Omaezaki. Bovendien zijn er prachtige groene theevelden in de hele regio.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

Op het Japanse eiland Honshu is de stad Kobe gelegen. De nabijgelegen Rokko bergen zijn ideaal om te wandelen. Er zijn musea over verschillende onderwerpen, een scala aan Aziatische tempels en parken waar u uw vrije tijd kunt doorbrengen. Ook zijn er vele tuinen te bezichtigen met de mooiste flora en fauna. Op de Kobe Tower, die nabij de haven is gelegen, heeft u vanaf een 90-meter hoge platform een prachtig uitzicht over de stad, de zee en de hele omgeving.

Aankomst 08:00

Vertrek 21:00

Kōchi is een stad, maar is tegelijkertijd ook een havenstad en de hoofdstad van de prefectuur Kochi op Shikoku. Kōchi ligt aan de uitmonding van de rivier Kagami in de Stille Oceaan in de baai van Urado. Als bezienswaardigheid biedt de stadde gelijknamige kasteel Kōchi, dat nog origineel bewaard is gebleven uit de oorlog.

-

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

De grote stad Fukuoka ligt in het zuiden van Japan en tevens aan de Japanse Zee. De stad telt zo’n 1,5 miljoen inwoners die verspreid zijn over 340 km² en de stad is een belangrijke haven voor Japan. U kunt in deze stad ontzettend goed shoppen, dankzij de vele winkelcentra die zich hier bevinden, zoals het waanzinnige Canal City Hakata. Ook zijn er knusse boetiekjes waar u originele souvenirs kunt kopen. Ondanks dat Fukuoka een drukke en grote stad is, zijn er ook diverse parken waar u omringd door natuur een schitterende wandeling kunt maken.

Aankomst 10:00

Vertrek 20:00

Sokcho ligt in de gemeente Gangwondo, een noordelijke gemeente in Zuid-Korea. De stad telt bijna 80.000 inwoners en ligt dichtbij de grote stad Busan. Sokcho en de omgeving waarin het ligt wordt gekenmerkt door haar pittoreske landschappen en de in goede staat verkerende tempels.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Kanazawa is de hoofdstad van het hoofdeiland van Japan. De stad schittert met zijn bezienswaardigheden zoals de Kenrokuen tuin of het kasteel van Kanazawa. Geniet van Japan en laat u betoveren.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Sakata is een havenstad in Japan. De stad werd in 1933 opgericht. In de zomer kunt u hier genieten van de prachtige natuur.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 18

U vaart op:

Westerdam

Aan boord van de Westerdam zal uw cruise gegarandeerd een unieke ervaring worden. Naast luxe, gevarieerd entertainment en vele culinaire hoogtepunten wordt er u nog veel meer aangeboden.

Gerenoveerd in:

2017

Passagiers:

1964
Leer meer over Westerdam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 29 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Cruise in 29 dagen naar Vancouver met Holland America Line