Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

trans-Atlantisch vanaf Bremerhaven met de Amera

29 nachten, 13 havens met dePhoenix Cruises#16923423
Inbegrepen:
  • volpension
  • .
  • Ontspannen familiesfeer
  • Eersteklas individuele service
Map Marker
Wachten
  • Phoenix Cruises
  • Amera
  • trans-Atlantisch
  • Bremerhaven
  • Rio de Janeiro, Brazilië
  • 29 nachten
  • 13-01-2025
  • 16923423
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Bremerhaven, DuitslandInscheping18:00
vertrek 18:00
Deze havenstad gelegen in het noorden van Duitsland ligt ongeveer 50 kilometer van de stad Bremen. De provinciestad is niet alleen een van de grootste havens van Europa, maar ook een van de belangrijkste exportcentra in Duitsland. De haven behoort uiteraard tot de bezienswaardigheden van de stad. Daar kunt u onder andere vanuit een container-uitkijktoren een blik werpen op de zee en de containerterminal. Bremerhaven is een gezellige stad en is de perfecte plek om de frisse zeelucht in te ademen.
2op zee
3op zee
4op zee
5Vigo, Spanje08:0013:00
aankomst 08:00vertrek 13:00
De stad biedt plaats aan de grootste visserijhaven van de wereld. Kijk naar de drukte of maak een ontspannen wandeling door de kronkelende straatjes. In een van de vele cafés en restaurants kunt u kennis maken met de typische Spaanse keuken.
6Lissabon, Portugal09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.
7op zee
8Funchal, Portugal08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Funchal is de hoofdstad van Madeira. De oorsprong van de naam gaat terug naar de ontdekking door de Portugezen. Bij aankomst groeide er veel venkel op het eiland, wat verwijst naar Funchal. De stad kan terugkijken op een bijna 600 jaar oude geschiedenis. Leuk om te zien zijn de Levada: kunstmatige beekjes waarmee regenwater uit het noorden en het centrum van Madeira naar de boerderijen in het zuiden wordt geleid.
9op zee
10op zee
11op zee
12op zee
13op zee
14op zee
15Bridgetown, Barbados13:0020:00
aankomst 13:00vertrek 20:00
De stad werd gesticht door de Britten en is de hoofdstad van de eilandenstaat en tevens een hele belangrijke haven. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door gebouwen van de Britse koloniale architectuur. Chique wijken met exclusieve boetieks zijn hier niet ongewoon. In het centrum is er altijd wat te doen, want er zijn veel winkels, restaurants en bezienswaardigheden. De huizen zijn kleurrijk en met heerlijke restaurantjes is dit de ideale manier om de Caribische cultuur de ontdekken.
16St. George's, Grenada08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Bezoek de hoofstad van het eiland Grenada en laat u verrassen door de warme temperaturen, het paradijselijke landschap en de fascinerende bezienswaardigheden. Er zijn nog vele historische plekken te bezoeken, zoals Fort George en Fort Frederick. Naast de indrukwekkende geschiedenis die te ontdekken is bij Fort George, kunt u hier ook genieten van het schitterend uitzicht op de haven. Als u in augustus reist, zult u het Carnival’s festival meemaken wat hier groots gevierd wordt.
17Scarborough, Trinidad en Tobago08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
In de hoofdstad van het eiland Tobago wonen ongeveer 5.000 mensen. De botanische tuin in het midden van de stad was al in de 19e eeuw geopend en is het bekijken waard. Scarborough stad wordt ook gekenmerkt door kleine kleurrijke winkeltjes. Misschien kunt u hier souvenirs voor het thuisfront vinden.
18op zee
19Île Royale, Frans-Guyana12:0018:00
aankomst 12:00vertrek 18:00
Île Royale, behoort tot de eilandengroep Îles du Salut en is omgeven door een weelderig groene jungle en een turquoise zee.
20op zee
21op zee
22Fortaleza, Brazilië12:0022:00
aankomst 12:00vertrek 22:00
Fortaleza is gelegen in het noordoosten van Brazilië, in de staat Ceará. Fortaleza heeft een aantal zeer mooie stranden. Hier is een ontspannen dag op zee gegarandeerd. Daarnaast kunt u in de stad genieten van heerlijke cocktails en maaltijden terwijl u luistert naar de samba ritmes.
23op zee
24Recife, Brazilië08:0023:00
aankomst 08:00vertrek 23:00
Recife is gelegen in het noordoosten van Brazilië, direct aan de Atlantische Oceaan. Het landschap in en rond Recife biedt bergen, grote schelpdieren, koraalriffen en prachtige stranden. Recife is portugees voor rif. De stad heeft deze naam gekregen, omdat het door een groot zwart rif beschermt wordt. De stad ligt verspreid over eilanden. Bruggen zijn gebouwd om de stadsdelen met elkaar te blijven verbinden. Het gebied heeft het hele jaar heerlijk tropisch weer, waardoor het een ideale cruisebestemming is.
25op zee
26Salvador da Bahia, Brazilië08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
In Salvador, de hoofdstad van de Braziliaanse staat Bahia, kunt u nog steeds ondervinden hoe veel invloed Afrika heeft gehad op de lokale cultuur. Dit is het meest zichtbaar in de religie, keuken en taal. Naast deze culturele flair heeft Salvador ook vele bezienswaardigheden te bieden. Om een beeld van het koloniale verleden te krijgen, kunt u het beste het historische deel van de stad Salvador verkennen. Dit is heel goed mogelijk te voet. Salvador staat verder bekend om zijn straatcarnaval, dat zes dagen en nachten kleurrijk wordt gevierd.
27op zee
28Armação dos Búzios, Brazilië14:0022:00
aankomst 14:00vertrek 22:00
Armação dos Búzios, Brazilië
Armação dos Búzios, in het kort ook Búzios, ligt ten oosten van Rio de Janeiro op een 16 km² groot schiereiland. In Búzios vindt u talrijke designerwinkels, bars en restaurants. Actieve bezoekers kunnen surfen en scubaduiken. Daarnaast kan er op de prachtige stranden genoten worden van de zon en van boulevards. Een prachtig natuurgebied dat u zeker bezoeken moet, is het Ponta da Lagoinha Highlights van Armação dos Búzios
29Rio de Janeiro, BraziliëOvernachting
Rio de Janeiro, Brazilië
Rio de Janeiro staat bekend om veel dingen. Ten eerste is het monumentale figuur van Christus op de Corcovado berg wereldwijd bekend. Daarnaast staat het bekend om de prachtige stranden, zoals Copacabana. Ook het meest kleurrijke en levendige carnaval vindt in Rio de Janeiro plaats. Hier kunt u het gehele jaar op samba ritmes dansen. Erg speciaal is de wijk 'Tijuca'. Deze wijk heeft een enorm regenwoud genaamd het Tijucawoud. Dit is het grootste woud dat zich midden in een stad bevindt. Geniet van een verblijf in deze stad waar u elke dag iets nieuws kunt ontdekken.
30Rio de Janeiro, BraziliëOntscheping
Rio de Janeiro, Brazilië
Rio de Janeiro staat bekend om veel dingen. Ten eerste is het monumentale figuur van Christus op de Corcovado berg wereldwijd bekend. Daarnaast staat het bekend om de prachtige stranden, zoals Copacabana. Ook het meest kleurrijke en levendige carnaval vindt in Rio de Janeiro plaats. Hier kunt u het gehele jaar op samba ritmes dansen. Erg speciaal is de wijk 'Tijuca'. Deze wijk heeft een enorm regenwoud genaamd het Tijucawoud. Dit is het grootste woud dat zich midden in een stad bevindt. Geniet van een verblijf in deze stad waar u elke dag iets nieuws kunt ontdekken.
Phoenix Cruises# 16923423

trans-Atlantisch vanaf Bremerhaven met de Amera

29 nachten, 13 havens met de Amera
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Gebruik van boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Welkomstdrankje
  • Praktische Phoenix-tas
  • Afscheidsfeest met Captains Dinner en feestelijk menu
  • Entertainmentprogramma
  • Gevarieerd animatieprogramma aan boord
  • Overnachting in de geboekte hutcategorie
  • Volpension
  • Havengelden en belastingen
  • Vanaf 11:00 bouillon en in de middag thee en koffie met koekjes (afhankelijk van schip en route)
  • Captainsbuffet-diner met een feestelijk Captainsmenu
  • Voor Rivier cruises:
  • Voor Zee cruises:
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Fooien niet vastgesteld
  • Persoonlijke uitgaven
  • Overige dranken
Extra bij te boeken:
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Phoenix Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Bremerhaven, Duitsland
    Inscheping
    2
    op zee
    3
    op zee
    4
    op zee
    5
    Vigo, Spanje
    6
    Lissabon, Portugal
    7
    op zee
    8
    Funchal, Portugal
    9
    op zee
    10
    op zee
    11
    op zee
    12
    op zee
    13
    op zee
    14
    op zee
    15
    Bridgetown, Barbados
    16
    St. George's, Grenada
    17
    Scarborough, Trinidad en Tobago
    18
    op zee
    19
    Île Royale, Frans-Guyana
    20
    op zee
    21
    op zee
    22
    Fortaleza, Brazilië
    23
    op zee
    24
    Recife, Brazilië
    25
    op zee
    26
    Salvador da Bahia, Brazilië
    27
    op zee
    28
    Armação dos Búzios, Brazilië
    29
    Rio de Janeiro, Brazilië
    Overnachting
    30
    Rio de Janeiro, Brazilië
    Ontscheping