greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17480225

Cruise in 36 dagen naar Southampton (Londen) met Cunard

Cunard
1 / 32
Voel u herboren na een schoonheidbehandeling in de spa
Afwisselende optredens in het ´Royal Court Theatre´
Geniet van een panoramisch uitzicht in de Princess Grill

Bestemming

Caribbean

Reisduur

35 Nachten

Cruise schip

Queen Victoria

Rederij

Cunard

Route

Vertrek 16:30

De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Funchal is de hoofdstad van Madeira. De oorsprong van de naam gaat terug naar de ontdekking door de Portugezen. Bij aankomst groeide er veel venkel op het eiland, wat verwijst naar Funchal. De stad kan terugkijken op een bijna 600 jaar oude geschiedenis. Leuk om te zien zijn de Levada: kunstmatige beekjes waarmee regenwater uit het noorden en het centrum van Madeira naar de boerderijen in het zuiden wordt geleid.

Aankomst 07:00

Vertrek 21:00

De stad werd gesticht door de Britten en is de hoofdstad van de eilandenstaat en tevens een hele belangrijke haven. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door gebouwen van de Britse koloniale architectuur. Chique wijken met exclusieve boetieks zijn hier niet ongewoon. In het centrum is er altijd wat te doen, want er zijn veel winkels, restaurants en bezienswaardigheden. De huizen zijn kleurrijk en met heerlijke restaurantjes is dit de ideale manier om de Caribische cultuur de ontdekken.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

In de hoofdstad van St. Lucia vindt u een van de grootste havens van de West-Indische eilanden. Een groot deel van de export van bananen, suikerriet, rum en stroop vindt plaats via Castries. De stad werd gesticht door de Fransen, wiens invloed nog steeds zichtbaar is. Op verschillende plaatsen kan er belastingvrij gewinkeld worden. Voorbeelden hiervan zijn Point Seraphine en La Place Carinage. Het is mogelijk om het eiland te ontdekken met quads, segways en fietsen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Bezoek de hoofstad van het eiland Grenada en laat u verrassen door de warme temperaturen, het paradijselijke landschap en de fascinerende bezienswaardigheden. Er zijn nog vele historische plekken te bezoeken, zoals Fort George en Fort Frederick. Naast de indrukwekkende geschiedenis die te ontdekken is bij Fort George, kunt u hier ook genieten van het schitterend uitzicht op de haven. Als u in augustus reist, zult u het Carnival’s festival meemaken wat hier groots gevierd wordt.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De hoofdstad van het eilandrepubliek St. Vincent en de Grenadines biedt een prachtig landschap. Dichte bossen, idyllische beekjes en prachtige stranden zijn slechts drie van de natuurlijke schoonheden. In Kingstown zullen de bezoekers een aantal markten met heerlijke exotische vruchten vinden.

Aankomst 07:00

Vertrek 21:00

Willemstad is de hoofdstad van het eiland Curaçao. In het kleurrijke centrum van Willemstad vindt u de warmte die de bewoners ervaren. Ontdek bij een bezoek aan een van de nieuwe restaurants vele culinaire hoogstandjes. Na de ontdekking door de Spanjaarden in de 16de eeuw werd het eiland veroverd door de Nederlanders. De invloed van deze verovering kan zelfs vandaag de dag heel duidelijk gevoeld worden door het gesproken Nederlands. Erg typisch is dat de architectuur erg lijkt op Portugese bouwwerken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, water bij ontbijt
  • Havengelden en belastingen
  • Bij boeking van een suite Princess Grill; diner in het Princess Grill restaurant
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Bij boeking van een hut Queen Grill; diner in het Queen Grill restaurant
  • Bij boeking van een Brittannia hut; diner in het Brittania restaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Dranken + 15% bedieningstoeslag
1 / 19

U vaart op:

Queen Victoria

Op de Queen Victoria reist u in een unieke en luxe sfeer. Beleef de enorme bibliotheek met prachtige houten lambrisering, het museum aan boord en het Royal Court theater met buitengewone showprogramma's.

Gerenoveerd in:

2015

Passagiers:

2061
Leer meer over Queen Victoria

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 35 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Cunard.

Cruise in 36 dagen naar Southampton (Londen) met Cunard