greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17499212

Cruise in 8 dagen naar Fuerte Amador met Silversea

Silversea
1 / 37
Lees een boek in de gezellige bibliotheek
Geniet van het uitzicht in het panorama lounge
Neem een gokje in de casino

Bestemming

Panama

Reisduur

7 Nachten

Cruise schip

Silver Shadow

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 19:00

Fort Lauderdale ligt in de staat Florida en heeft ongeveer 186.000 inwoners. Vanwege de vele grachten staat Fort Lauderdale ook wel bekend als het Amerikaanse Venetië. De stad werd in de jaren '70 bekend door een invasie van studenten die hier hun springbreak gingen vieren. Door de jaren heen zijn deze studenten vervangen door cruisereizigers. Fort Lauderdale biedt prachtige stranden, musea, een grote rommelmarkt en 's werelds grootste drive-in theater, dat dertien schermen heeft.

Aankomst 18:00

Cartagena is gesticht in 1533 en is gelegen aan de Caribische kust in het noorden van Colombia. Het is een van de mooiste koloniale steden in Zuid-Amerika. De prachtige oude binnenstad staat op de werelderfgoedlijst. Hier zijn veel oude gebouwen terug te vinden, zoals het Paleis van de Inquisitie. Daarnaast is er de mogelijkheid om verdedigingswerken en forten te bezoeken. De stad heeft een rijke geschiedenis in piraterij, de ontdekking door de Spanjaarden en de overname van de Engelsen. Dit kan onder andere terug worden gevonden in de architectuur op het eiland.

Aankomst 06:00

Vertrek 18:30

Het Panamakanaal verbindt de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan met elkaar. Sinds de eerste reis, die in 1914 plaatsvond, is dit kanaal een van de belangrijkste waterwegen in de wereld. Het kanaal wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd dankzij de lengte en de fascinerende omgeving rond het Panamakanaal. Het kanaal is ruim 81 kilometer lang en is omringd door prachtige, groene kusten en indrukwekkende sluizen. De drie grootste sluizen zijn Miraflores Locks, Pedro Miguel Locks en de Gatún Locks.

Aankomst 07:00

Fuerte Amador is een klein tropisch eiland dat wordt gezien als de toegangspoort naar Panama City. Op het eiland vindt u vele restaurants en winkels die u uitnodigen lekker te flaneren. Een cruise door het Panamakanaal is indrukwekkend maar zeker ook leerzaam. Kom alles te weten over de constructie en functies van dit door de mens gemaakte wonder. Ook kunt u genieten van city-, kanaal-, en culturele excursies. Ontdek dit eiland in de Stille Oceaan en geniet van elk moment.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 33

U vaart op:

Silver Shadow

Kom aan boord van de Silver Shadow en geniet van een elegant interieur. Aan boord van het schip, die tot de Millennium klasse behoord wordt een speciale nadruk gelegd op de hartverwarmende service en bijzondere luxe.

Gerenoveerd in:

2019

Munteenheid:

USD

Passagiers:

392
Leer meer over Silver Shadow

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Cruise in 8 dagen naar Fuerte Amador met Silversea