greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17799617

Cruise met AIDA Cruises naar La Coruña

AIDA Cruises
1 / 35
Nieuwste schip in de AIDA-vloot
14 verschillende hutten
Twaalf restaurants & acttien bars

Bestemming

Caribbean

Reisduur

27 Nachten

Cruise schip

AIDAperla

Start poort

La Romana

Eindpoort

Hamburg

Route

Vertrek 22:00

La Romana is een schitterende kustplaats in het zuidoosten van de Dominicaanse Republiek. De stad staat bekend om zijn witte stranden, helderblauwe water en uitstekende resorts. Het paradijselijke La Romana is perfect voor watersport en boottours. De diverse duikcenters bieden begeleiding voor een schitterende duiktrip om de onderwaterwereld te ontdekken. Ook zijn er andere indrukwekkende plekken te bezoeken, zoals de grot ‘Cueva de las Maravillas’ en het gereconstrueerde dorpje Altos de Chavon.

Aankomst 09:00

Vertrek 22:00

Oranjestad is de hoofdstad van het eiland Aruba. Het oude centrum van Oranjestad maakt grote indruk met zijn vele kleurrijke en sierlijke gebouwen. Hierdoor wordt de stad ook wel eens het Las Vegas van de Caribbean genoemd. Het zorgt ervoor dat u direct een vakantiegevoel krijgt. Ook een bezoek waard zijn het fort Zoutman, de Willem II toren en de winkelstraat met zijn vele winkelmogelijkheden. Het grootste evenement op het eiland is het Arubaanse carnaval.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

Willemstad is de hoofdstad van het eiland Curaçao. In het kleurrijke centrum van Willemstad vindt u de warmte die de bewoners ervaren. Ontdek bij een bezoek aan een van de nieuwe restaurants vele culinaire hoogstandjes. Na de ontdekking door de Spanjaarden in de 16de eeuw werd het eiland veroverd door de Nederlanders. De invloed van deze verovering kan zelfs vandaag de dag heel duidelijk gevoeld worden door het gesproken Nederlands. Erg typisch is dat de architectuur erg lijkt op Portugese bouwwerken.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De hoofdstad van Bonaire, Kralendijk, heeft ongeveer 13.000 inwoners en biedt bezoekers prachtige stranden met een azuurblauwe zee. De schilderachtige omgeving van de plaats is absoluut de moeite waard om te bezoeken. De stad is klein en rustig, maar erg indrukwekkend. Overal staan prachtige, pastelkleurige gebouwen. De stad heeft een dorpse sfeer, wat het erg gezellig maakt. Een leuk feitje is dat de stad gebouwd is op een koraalbodem.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Bezoek de hoofstad van het eiland Grenada en laat u verrassen door de warme temperaturen, het paradijselijke landschap en de fascinerende bezienswaardigheden. Er zijn nog vele historische plekken te bezoeken, zoals Fort George en Fort Frederick. Naast de indrukwekkende geschiedenis die te ontdekken is bij Fort George, kunt u hier ook genieten van het schitterend uitzicht op de haven. Als u in augustus reist, zult u het Carnival’s festival meemaken wat hier groots gevierd wordt.

Aankomst 07:00

Vertrek 22:00

De stad werd gesticht door de Britten en is de hoofdstad van de eilandenstaat en tevens een hele belangrijke haven. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door gebouwen van de Britse koloniale architectuur. Chique wijken met exclusieve boetieks zijn hier niet ongewoon. In het centrum is er altijd wat te doen, want er zijn veel winkels, restaurants en bezienswaardigheden. De huizen zijn kleurrijk en met heerlijke restaurantjes is dit de ideale manier om de Caribische cultuur de ontdekken.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:30

Fort de France is de hoofdstad van Martinique en de grootste stad van het eiland. Fort de France biedt talrijke bezienswaardigheden. Het beroemde museum Habitation Limbé en de bananenplantages vertellen veel over de geschiedenis van de stad en het eiland. Ook het monument van de keizerin Josefine, de vrouw van Napoleon, is indrukwekkend. Een typisch voorbeeld van Martinique is de markt, waarop vooral kruiden en fruit verhandeld worden. U kunt ook genieten van de mooiste tuin in het Caribisch gebied, de botanische tuin Balata.

Aankomst 10:00

Vertrek 22:00

St. John's bevindt zich op het eiland Antigua en is de hoofdstad van de eilandstaat Antigua en Barbuda in het Caribisch gebied. Bezienswaardig zijn de St. John's Harbour (haven), de St. John's the Divine kathedraal en het paleis uit het jaar 1774. De stad is in 1632 overgenomen door de Britten. Zij hebben veel invloed gehad op de ontwikkeling van het eiland. Dit is nog steeds terug te zien in het dagelijkse leven, ondanks dat het eiland tegenwoordig onafhankelijk is.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Kids Club
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Gebruik van sport-en wellnessfaciliteiten
  • Inclusief dranken tijdens de hoofdmaaltijden (huiswijn, bier, softdrinks)
  • Volpension inclusief
  • Bezoek aan de shows en evenementen
  • Fooien

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 18

U vaart op:

AIDAperla

Kom aan boord van de meest moderne en innovatieve generatie van de ADIA vloot. Beleef een onvergetelijke cruise in het zonnige Middellandse Zee gebied en geniet van de unieke programma’s en culinaire hoogstandjes.

Bouwjaar:

2017

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

3300
Leer meer over AIDAperla

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 27 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor AIDA Cruises.

Cruise met AIDA Cruises naar La Coruña