greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17802960

Cruise met Celebrity Cruises naar Seydisfjørdur

Celebrity Cruises
1 / 26
Unieke eetgelegenheden aan boord
Luxe en comfortabele hutten
Geniet van theatervoorstellingen in het Eclipse Theater

Bestemming

Europa

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

Celebrity Eclipse

Route

Vertrek 17:00

In Amsterdam bevinden zich vele grachten, die vroeger als belangrijke transportroutes dienden. Hierdoor werden er in Amsterdam vele smalle, hoge en lange huizen gebouwd, die de stad een wonderlijke uitstraling geven. Bij een bezoek aan de stad mag u zeker een wandeling over de bloemenmarkt niet overslaan. Verder zijn er vele museums die u een kijkje geven in de geschiedenis van Amsterdam. Geniet van de Nederlandse rust en ga op avontuur in deze fascinerende stad met al haar bijzonderheden.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en is een elegante en bruisende stad waar de verhalen van de rijke geschiedenis om elke hoek uw aandacht vragen. De binnenstad van Edinburgh is verdeeld in twee delen, Old Town en New Town. Hierbij bestaat de Old Town uit een hoofdstraat, de Royal Mile, bestaande uit kastelen en steegjes waar u leuke toeristische winkeltjes zult vinden. In de New Town vindt u vooral straten met winkels, die gevestigd zijn in 18e eeuwse Georgiaanse gebouwen. Beiden 'towns' staan tegenwoordig op de Unesco Werelderfgoedlijst.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Ondek de schoonheid van de grootste plaats van de Orkney Eilanden in het noorden van Schotland. Kirkwall biedt een mooi ongerept landschap waar u helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor is het ook de ideale plek voor natuurliefhebbers. U kunt er diverse vogelsoorten spotten, zoals Papegaaiduikers, Alken en Tureluren. Daarnaast is Kirkwall perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. Ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te zien. Kirkwall heeft namelijk een veelzijdige geschiedenis waar nog veel van te zien en te bezoeken is.

Reykjavik is het culturele, politieke en economische centrum van IJsland. In veel musea kunt u over de geschiedenis van het eiland leren en artistieke kunstwerken bekijken. Zeer interessant hier is het openluchtmuseum in de buurt van de stad. U kunt enkele huizen uit de 19de eeuw bezoeken waar u een beeld krijgt van hoe de mensen in die tijd leefden. Bovendien vindt u overal in de stad leuke, gezellige en hippe winkeltjes.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Akureyri is een havenstad in het noordelijke deel van IJsland en bevindt zich in een groot fjord. De Noordpool ligt niet ver van dit idyllische stadje. Er zijn talrijke bezienswaardigheden zoals musea en een botanische tuin. Regelmatig kunt u het prachtige noorderlicht zien. Dit zal uw IJsland cruise onvergetelijk maken. Eyjafjördur Fjord is een van de beste skigebieden in IJsland.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

Seydisfjørdur is een klein stadje in de oostfjorden van IJsland waar u overrompeld wordt door het ruisende water van de watervallen. Het stadje met nog geen 700 inwoners wordt gezien als het meest pittoreske stadje van IJsland. Nergens in IJsland zijn de oude houten gebouwen zo goed onderhouden als hier. Het middelpunt van de stad is toch wel het oude kerkje dat, dankzij de kleur, ook wel het blauwe kerkje genoemd wordt.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Lerwick is de grootste stad op het Shetland eiland en werd in de 17de eeuw gesticht. Hoewel de stad in de geschiedenis verschillende keren is afgebrand, is het tegenwoordig een belangrijke haven voor de handel en toerisme. Breng een bezoek aan Fort Charlotte, een vesting uit het jaar 1665, dat als bescherming werd gebouwd tegen de Nederlandse vloot. In het Shetland museum ervaart u de geschiedenis van het land. Maar ook een bezoek aan het visserijhuisje uit de 18de eeuw mag zeker niet ontbreken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, ijswater, limonade (van de zelfbedieningsstations)
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Havengelden en belastingen
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 20% bedieningstoeslag
1 / 19

U vaart op:

Celebrity Eclipse

De Celebrity Eclipse is onderdeel van de Celebrity Solstice klasse, dat beroemd is om zijn bekroonde architectuur en design. Een glasblaas workshop, een groot grasveld en de specialiteitenrestaurants zijn enkele hoogtepunten.

Bouwjaar:

2010

Munteenheid:

USD

Passagiers:

2852
Leer meer over Celebrity Eclipse

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Celebrity Cruises.

Cruise met Celebrity Cruises naar Seydisfjørdur